• 21-10-2014 Cel mai usor sos de usturoi
• 21-10-2014 NU mai arde friptura! Uite care sunt temperaturile ideale, in functie de tipul de carne
• 21-10-2014 Legume de toamna - retete si sfaturi culinare
• 21-10-2014 Experimentul care te va infiora: Pui otraviti si scosi la vanzare!!!
• 21-10-2014 Cel mai bun sos pentru fripturi
• 20-10-2014 Reteta de spaghete cu ardei
• 20-10-2014 Cum sa gatesti cu faina integrala?
• 20-10-2014 Reteta de cornulete
• 20-10-2014 Utilizari surprinzatoare ale servetelelor de bucatarie
• 20-10-2014 Placinta cu carne si ciuperci
• 17-10-2014 PERICOL! De ce NU e bine sa mananci in pat?
• 17-10-2014 Sfaturi: 4 stiluri de taiere a legumelor
• 17-10-2014 Reteta de cornuri cu umplutura de nuca
• 17-10-2014 Ce si cum sa gatesti cu mere
• 16-10-2014 Cum se gatesc crevetii?
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Salata de chiftele marinate

 

Ingrediente:

1,5 kg carne tocata (vita + porc)
4 oua (pt compozitie)
1 canita faina de grau
1 legatura patrujel verde
1 varf piper negru
1 lingura sare
1 lingura condimente chiftele
2 kg ceapa alba
1500 ml apa
500 ml otet 9 grade
4 galbenusuri (2 crude + 2 fierte) – pt maioneza
500-700 ml ulei de floarea soarelui – pt prajit si maioneza

Mod de preparare:


Intr-un castron punem carnea tocata, ouale batute bine, condimentele (sare, piper, condimente chiftele ), patrunjelul verde tocat marunt si faina. Amestecam totul pana se omogenizeaza compozitia. Formam bilute mici si le prajim in uleiul incins.
Cand chiftelutele sunt gata le scoatem pe un servetel pentru a inlatura surplusul de ulei.
Ceapa se curata si se taie pestisor. Intr-o oala se pune la fiert apa cu otetul. Cand clocoteste adaugam ceapa si o lasam sa traga 1-2 clocote, apoi o scurgem, o asezam pe un platou si o lasam sa se raceasca. In acest timp pregatim maioneza din 4 galbenusuri ( 2 crude si 2 fierte ) si 500 ml ulei.
Chiftelutele se amesteca cu ceapa marinata, dupa care se incorporeaza maioneza si se condimenteaza cu sare si piper.
Salata se lasa la rece si se serveste ca atare.

sursa: sfatulparintilor

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri