• 25-05-2016 Rulouri cu sunca si branza
• 25-05-2016 Paine umpluta
• 25-05-2016 Oua umplute cu spanac
• 25-05-2016 Tocanita de vinete cu rosii
• 25-05-2016 Chec aperitiv cu sunca si telemea
• 24-05-2016 Cartofi frantuzesti - Reteta usoara
• 24-05-2016 Socata de casa
• 24-05-2016 Suc de spanac cu lamaie
• 24-05-2016 Ostropel din carne de cocos
• 24-05-2016 Rulouri cu sunca
• 23-05-2016 Ardei umpluti cu carne tocata
• 23-05-2016 Rulada de cocos cu gem de caise
• 23-05-2016 Sufleu de branza cu legume
• 23-05-2016 Socata fara drojdie
• 23-05-2016 Crema de branza cu seminte de dovleac
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Salata de chiftele marinate

 

Ingrediente:

1,5 kg carne tocata (vita + porc)
4 oua (pt compozitie)
1 canita faina de grau
1 legatura patrujel verde
1 varf piper negru
1 lingura sare
1 lingura condimente chiftele
2 kg ceapa alba
1500 ml apa
500 ml otet 9 grade
4 galbenusuri (2 crude + 2 fierte) – pt maioneza
500-700 ml ulei de floarea soarelui – pt prajit si maioneza

Mod de preparare:


Intr-un castron punem carnea tocata, ouale batute bine, condimentele (sare, piper, condimente chiftele ), patrunjelul verde tocat marunt si faina. Amestecam totul pana se omogenizeaza compozitia. Formam bilute mici si le prajim in uleiul incins.
Cand chiftelutele sunt gata le scoatem pe un servetel pentru a inlatura surplusul de ulei.
Ceapa se curata si se taie pestisor. Intr-o oala se pune la fiert apa cu otetul. Cand clocoteste adaugam ceapa si o lasam sa traga 1-2 clocote, apoi o scurgem, o asezam pe un platou si o lasam sa se raceasca. In acest timp pregatim maioneza din 4 galbenusuri ( 2 crude si 2 fierte ) si 500 ml ulei.
Chiftelutele se amesteca cu ceapa marinata, dupa care se incorporeaza maioneza si se condimenteaza cu sare si piper.
Salata se lasa la rece si se serveste ca atare.

sursa: sfatulparintilor


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau