• 24-11-2014 Otraviti intentionat! 2 toxine extrem de periculoase pe care statul ne obliga sa le cumparam zilnic
• 24-11-2014 Reteta de 7 lei, pentru post - FOTO
• 24-11-2014 Cum sa prepari un consommé?
• 24-11-2014 Lipiciul de carne: secretul murdar al industriei alimentare!
• 24-11-2014 Cu ce se inlocuieste sarea in mancaruri?
• 21-11-2014 Pui gatit in stil grecesc
• 21-11-2014 Barul unde NU exista nota de plata! Achiti cat vrei pentru consumatie
• 21-11-2014 Piept de pui la cuptor cu mozzarella
• 21-11-2014 Snicker facut in casa - FOTO
• 21-11-2014 Cum se foloseste bicarbonatul la gatit?
• 20-11-2014 Mamaliguta cu branza si smantana
• 20-11-2014 5 produse pe care mai bine le cumperi decat sa le faci tu
• 20-11-2014 Aperitiv cu branza si usturoi
• 20-11-2014 NU le mai cumparati! Biscuiti si fursecuri cu OTRAVA!
• 20-11-2014 Reteta de pastrav pe pat de legume
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Salata de chiftele marinate

 

Ingrediente:

1,5 kg carne tocata (vita + porc)
4 oua (pt compozitie)
1 canita faina de grau
1 legatura patrujel verde
1 varf piper negru
1 lingura sare
1 lingura condimente chiftele
2 kg ceapa alba
1500 ml apa
500 ml otet 9 grade
4 galbenusuri (2 crude + 2 fierte) – pt maioneza
500-700 ml ulei de floarea soarelui – pt prajit si maioneza

Mod de preparare:


Intr-un castron punem carnea tocata, ouale batute bine, condimentele (sare, piper, condimente chiftele ), patrunjelul verde tocat marunt si faina. Amestecam totul pana se omogenizeaza compozitia. Formam bilute mici si le prajim in uleiul incins.
Cand chiftelutele sunt gata le scoatem pe un servetel pentru a inlatura surplusul de ulei.
Ceapa se curata si se taie pestisor. Intr-o oala se pune la fiert apa cu otetul. Cand clocoteste adaugam ceapa si o lasam sa traga 1-2 clocote, apoi o scurgem, o asezam pe un platou si o lasam sa se raceasca. In acest timp pregatim maioneza din 4 galbenusuri ( 2 crude si 2 fierte ) si 500 ml ulei.
Chiftelutele se amesteca cu ceapa marinata, dupa care se incorporeaza maioneza si se condimenteaza cu sare si piper.
Salata se lasa la rece si se serveste ca atare.

sursa: sfatulparintilor

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau