• 27-07-2015 Negresa cu nuci si portocale
• 27-07-2015 Salata de fasole cu vinegreta
• 27-07-2015 Creveti cu sos de usturoi
• 27-07-2015 Chiftelute de dovlecei cu branza
• 27-07-2015 Spaghete cu carne
• 24-07-2015 Paste la cuptor cu carne de vita si sos
• 24-07-2015 Inghetata cu cereale
• 24-07-2015 Taitei de casa
• 24-07-2015 Costite la gratar
• 24-07-2015 Salata dietetica
• 23-07-2015 Prajitura cu branza de vaci
• 23-07-2015 Ciocolata de casa cu 2 ingrediente
• 23-07-2015 Reteta limonada cu ananas
• 23-07-2015 Reteta Granita cu menta
• 23-07-2015 Punch cu ananas
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Salata de chiftele marinate

 

Ingrediente:

1,5 kg carne tocata (vita + porc)
4 oua (pt compozitie)
1 canita faina de grau
1 legatura patrujel verde
1 varf piper negru
1 lingura sare
1 lingura condimente chiftele
2 kg ceapa alba
1500 ml apa
500 ml otet 9 grade
4 galbenusuri (2 crude + 2 fierte) – pt maioneza
500-700 ml ulei de floarea soarelui – pt prajit si maioneza

Mod de preparare:


Intr-un castron punem carnea tocata, ouale batute bine, condimentele (sare, piper, condimente chiftele ), patrunjelul verde tocat marunt si faina. Amestecam totul pana se omogenizeaza compozitia. Formam bilute mici si le prajim in uleiul incins.
Cand chiftelutele sunt gata le scoatem pe un servetel pentru a inlatura surplusul de ulei.
Ceapa se curata si se taie pestisor. Intr-o oala se pune la fiert apa cu otetul. Cand clocoteste adaugam ceapa si o lasam sa traga 1-2 clocote, apoi o scurgem, o asezam pe un platou si o lasam sa se raceasca. In acest timp pregatim maioneza din 4 galbenusuri ( 2 crude si 2 fierte ) si 500 ml ulei.
Chiftelutele se amesteca cu ceapa marinata, dupa care se incorporeaza maioneza si se condimenteaza cu sare si piper.
Salata se lasa la rece si se serveste ca atare.

sursa: sfatulparintilor


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau