• 29-06-2016 Prajitura rasturnata cu banane
• 29-06-2016 Turte cu branza sarata
• 29-06-2016 Batoane cu covrigei si ciocolata. Doar cu 4 ingrediente
• 29-06-2016 Prajitura cu inghetata si biscuiti
• 29-06-2016 Chec cu compozitie de negresa
• 28-06-2016 Pizza cu sunca si blat de cartofi
• 28-06-2016 Mamaliga coapta cu praz si paprika
• 28-06-2016 Gogosele "Trandafir"
• 28-06-2016 Prajitura cu cirese si caise
• 28-06-2016 Cum se face ratatouille
• 27-06-2016 Ice tea cu aroma de zmeura
• 27-06-2016 ATENTIE: In Romania sunt pepeni injectati cu substante interzise
• 27-06-2016 Aperitiv cu ardei umpluti
• 27-06-2016 Gratar din piept de pui cu bacon
• 27-06-2016 Tarta rasturnata cu cirese
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de supa-crema de dovleac cu ghimbir

 

Ingrediente:

o jumatate de dovleac copt
putin ghimbir proaspat
2-3 morcovi
2 cartofi
o ceapa mica
1 catel usturoi
optional: smantana pentru servit
menta
nucsoara
sare
piper


Mod de preparare:

Punem la fiert ceapa, morcovii si cartofii in 2 l de apa. Cand sunt gata scoatem legumele intr-un bol mai mare, punem dovleacul copt si mixam treptat adaugand supa de legume pana ne iese o supa crema. Adaugam usturoiul, ghimbirul, nuscoara, mai mixam putin si gata, avem o supa delicioasa. O puteti servi cu smantana si decora cu frunze de menta
Supa-crema de dovleac cu ghimbir pregatita de Flori.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +dovleac +ghimbir +morcovi +cartofi +ceapa +usturoi +smantana
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri