• 21-10-2014 Cel mai usor sos de usturoi
• 21-10-2014 NU mai arde friptura! Uite care sunt temperaturile ideale, in functie de tipul de carne
• 21-10-2014 Legume de toamna - retete si sfaturi culinare
• 21-10-2014 Experimentul care te va infiora: Pui otraviti si scosi la vanzare!!!
• 21-10-2014 Cel mai bun sos pentru fripturi
• 20-10-2014 Reteta de spaghete cu ardei
• 20-10-2014 Cum sa gatesti cu faina integrala?
• 20-10-2014 Reteta de cornulete
• 20-10-2014 Utilizari surprinzatoare ale servetelelor de bucatarie
• 20-10-2014 Placinta cu carne si ciuperci
• 17-10-2014 PERICOL! De ce NU e bine sa mananci in pat?
• 17-10-2014 Sfaturi: 4 stiluri de taiere a legumelor
• 17-10-2014 Reteta de cornuri cu umplutura de nuca
• 17-10-2014 Ce si cum sa gatesti cu mere
• 16-10-2014 Cum se gatesc crevetii?
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de supa-crema de dovleac cu ghimbir

 

Ingrediente:

o jumatate de dovleac copt
putin ghimbir proaspat
2-3 morcovi
2 cartofi
o ceapa mica
1 catel usturoi
optional: smantana pentru servit
menta
nucsoara
sare
piper


Mod de preparare:

Punem la fiert ceapa, morcovii si cartofii in 2 l de apa. Cand sunt gata scoatem legumele intr-un bol mai mare, punem dovleacul copt si mixam treptat adaugand supa de legume pana ne iese o supa crema. Adaugam usturoiul, ghimbirul, nuscoara, mai mixam putin si gata, avem o supa delicioasa. O puteti servi cu smantana si decora cu frunze de menta
Supa-crema de dovleac cu ghimbir pregatita de Flori.

Articole despre: +dovleac +ghimbir +morcovi +cartofi +ceapa +usturoi +smantana
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri