• 06-03-2015 Prajitura cu pere
• 06-03-2015 Alimentele care pot fi consumate si dupa ce expira
• 06-03-2015 Copanele de pui la cuptor
• 06-03-2015 Prajitura cu zmeura si banana
• 06-03-2015 Mini rulouri cu pepperoni si branza
• 05-03-2015 Reteta pentru pranz: Branza la cuptor cu chili
• 05-03-2015 Bile de ciocolata date prin cacao
• 05-03-2015 Biscuiti inveliti in ciocolata alba - FOTO
• 05-03-2015 Prajitura cu dulce de leche
• 05-03-2015 Gustare cu sunca si branza
• 05-03-2015 Suc cu lamaie si miere
• 04-03-2015 Friptura la cuptor, in crusta de parmezan
• 04-03-2015 Dulceata laptelui - leche
• 04-03-2015 Lasagna de primavara
• 04-03-2015 Muschi de porc la cuptor
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de supa-crema de dovleac cu ghimbir

 

Ingrediente:

o jumatate de dovleac copt
putin ghimbir proaspat
2-3 morcovi
2 cartofi
o ceapa mica
1 catel usturoi
optional: smantana pentru servit
menta
nucsoara
sare
piper


Mod de preparare:

Punem la fiert ceapa, morcovii si cartofii in 2 l de apa. Cand sunt gata scoatem legumele intr-un bol mai mare, punem dovleacul copt si mixam treptat adaugand supa de legume pana ne iese o supa crema. Adaugam usturoiul, ghimbirul, nuscoara, mai mixam putin si gata, avem o supa delicioasa. O puteti servi cu smantana si decora cu frunze de menta
Supa-crema de dovleac cu ghimbir pregatita de Flori.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +dovleac +ghimbir +morcovi +cartofi +ceapa +usturoi +smantana
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau