• 26-07-2016 Clatite din ovaz cu banana
• 26-07-2016 Tarta cu banana si frisca, FARA COACERE
• 26-07-2016 Cum recunosti somonul bun? Diferenta dintre somonul de crescatorie si cel salbatic
• 26-07-2016 Bombonele de casa cu ciocolata
• 26-07-2016 Pizza cu blat de dovlecei - O reteta de vara
• 25-07-2016 Carnaciori la cuptor, cu cartofi si oua
• 25-07-2016 Prajitura cu nectarine si cacao
• 25-07-2016 Vinete umplute cu branza de vaci
• 25-07-2016 Turta de cartofi umpluta cu carne de curcan
• 25-07-2016 Drob de dovlecei cu branza
• 24-07-2016 Cum se coc vinetele corect! Toate gospodinele fac aceasta greseala
• 23-07-2016 Tocanita de porc cu slanina scarita si cartofi pai
• 22-07-2016 Mousse cu biscuiti Oreo
• 22-07-2016 Porumb fiert - Cum sa-l faci cat mai aromat
• 22-07-2016 Omleta la cuptor cu sunca si branza
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de supa-crema de dovleac cu ghimbir

 

Ingrediente:

o jumatate de dovleac copt
putin ghimbir proaspat
2-3 morcovi
2 cartofi
o ceapa mica
1 catel usturoi
optional: smantana pentru servit
menta
nucsoara
sare
piper


Mod de preparare:

Punem la fiert ceapa, morcovii si cartofii in 2 l de apa. Cand sunt gata scoatem legumele intr-un bol mai mare, punem dovleacul copt si mixam treptat adaugand supa de legume pana ne iese o supa crema. Adaugam usturoiul, ghimbirul, nuscoara, mai mixam putin si gata, avem o supa delicioasa. O puteti servi cu smantana si decora cu frunze de menta
Supa-crema de dovleac cu ghimbir pregatita de Flori.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +dovleac +ghimbir +morcovi +cartofi +ceapa +usturoi +smantana
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri