• 17-04-2015 Reteta placinta sunca - FOTO
• 17-04-2015 Retete pulpe pui
• 17-04-2015 Ardei umpluti cu carne
• 17-04-2015 Placinta ciobanului
• 17-04-2015 Ciocolata cu migdale si vanilie
• 16-04-2015 Oua umplute cu peste
• 16-04-2015 Salata de cartofi cu oua
• 16-04-2015 Chiftelute de pui cu oua
• 16-04-2015 Reteta sarmalute manastiresti
• 16-04-2015 Retete pui haiducesc
• 16-04-2015 Prajitura fara coacere: Bombonita cu ciocolata
• 15-04-2015 Sfaturi culinare: 5 lucruri care trebuie stiute de orice bucatar
• 15-04-2015 Tort Dobos cu crema de vanilie
• 15-04-2015 Oua umplute cu maioneza si branza
• 15-04-2015 Prajitura Pavlova cu ciocolata
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de supa-crema de dovleac cu ghimbir

 

Ingrediente:

o jumatate de dovleac copt
putin ghimbir proaspat
2-3 morcovi
2 cartofi
o ceapa mica
1 catel usturoi
optional: smantana pentru servit
menta
nucsoara
sare
piper


Mod de preparare:

Punem la fiert ceapa, morcovii si cartofii in 2 l de apa. Cand sunt gata scoatem legumele intr-un bol mai mare, punem dovleacul copt si mixam treptat adaugand supa de legume pana ne iese o supa crema. Adaugam usturoiul, ghimbirul, nuscoara, mai mixam putin si gata, avem o supa delicioasa. O puteti servi cu smantana si decora cu frunze de menta
Supa-crema de dovleac cu ghimbir pregatita de Flori.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +dovleac +ghimbir +morcovi +cartofi +ceapa +usturoi +smantana
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau