• 31-07-2015 Reteta cremsnit bavarez
• 31-07-2015 Ghiveci de legume
• 31-07-2015 Cartofi prajiti cu cascaval
• 31-07-2015 Cheesecake reteta
• 31-07-2015 Pepene rosu - cum sa cureti corect coaja
• 30-07-2015 Prajitura cu ciocolata si cafea
• 30-07-2015 Prajitura de post
• 30-07-2015 Varza cu carne
• 30-07-2015 Prajitura cu banane si ciocolata
• 30-07-2015 Snitele din piept de pui cu pesmet
• 30-07-2015 Salata de cartofi cu tarhon
• 29-07-2015 Reteta de ciuperci grecesti
• 29-07-2015 Reteta de prajitura de afine
• 29-07-2015 Mamaliga cu legume si ciuperci prajite
• 29-07-2015 Prajitura cu coacaze
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de sufleu cu branza de capra

 

Ingrediente:

50 g faina
unt topit
3 oua separate
1 albus extra
5 linguri parmezan ras
60 g unt
375 ml lapte caldut
150 g branza de capra zdrobita
1 lingura arpagic tocat
sare

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Ungem cu unt topit 6 vase termorezistente (capacitate 200 ml). Presaram 2 linguri din parmezan in fiecare vas. Intr-o craticioara punem untul la topit si adaugam treptat laptele. Fierbem timp de un minut. Turnam apoi laptele intr-un bol si incoporam branza de capra si parmezanul ramas. Adaugam galbenusurile de ou, pe rand. Incorporam arpagicul tocat. Adaugam sare dupa gust si lasam sa se raceasca, cu un mixer se bat albusurile si apoi amestecam compozitiile. Punem compozitia in vasele pregatite si apoi le bagam in cuptorul preincalzit si le lasam 20 de minute.

sursa: cepapam


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau