• 27-07-2016 Salata Poienita, cu ciuperci si castraveti
• 27-07-2016 Prajitura rasturnata cu banane
• 27-07-2016 Prajitura "Puzzle", o bunatate cu ciocolata si budinca
• 27-07-2016 Piept de pui umplut la cuptor
• 27-07-2016 Snitele de pui cu cartofi
• 26-07-2016 Clatite din ovaz cu banana
• 26-07-2016 Tarta cu banana si frisca, FARA COACERE
• 26-07-2016 Cum recunosti somonul bun? Diferenta dintre somonul de crescatorie si cel salbatic
• 26-07-2016 Bombonele de casa cu ciocolata
• 26-07-2016 Pizza cu blat de dovlecei - O reteta de vara
• 25-07-2016 Carnaciori la cuptor, cu cartofi si oua
• 25-07-2016 Prajitura cu nectarine si cacao
• 25-07-2016 Vinete umplute cu branza de vaci
• 25-07-2016 Turta de cartofi umpluta cu carne de curcan
• 25-07-2016 Drob de dovlecei cu branza
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de sufleu cu branza de capra

 

Ingrediente:

50 g faina
unt topit
3 oua separate
1 albus extra
5 linguri parmezan ras
60 g unt
375 ml lapte caldut
150 g branza de capra zdrobita
1 lingura arpagic tocat
sare

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Ungem cu unt topit 6 vase termorezistente (capacitate 200 ml). Presaram 2 linguri din parmezan in fiecare vas. Intr-o craticioara punem untul la topit si adaugam treptat laptele. Fierbem timp de un minut. Turnam apoi laptele intr-un bol si incoporam branza de capra si parmezanul ramas. Adaugam galbenusurile de ou, pe rand. Incorporam arpagicul tocat. Adaugam sare dupa gust si lasam sa se raceasca, cu un mixer se bat albusurile si apoi amestecam compozitiile. Punem compozitia in vasele pregatite si apoi le bagam in cuptorul preincalzit si le lasam 20 de minute.

sursa: cepapam


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri