• 31-07-2014 Desert racoritor cu inghetata, vin si cirese
• 31-07-2014 Salata de vara cu pepene si mozzarella
• 31-07-2014 Despre gazpacho, o supa perfecta pentru zilele toride
• 31-07-2014 Friptura de porc cu garnitura de mango
• 31-07-2014 Garnitura de sparanghel cu muguri de pin
• 30-07-2014 Supa de mazare cu usturoi si smantana
• 30-07-2014 Supa de telina cu usturoi si ghimbir
• 30-07-2014 Sfaturi pentru gatit cu cereale
• 30-07-2014 Budinca de banane pe bat
• 30-07-2014 Crab inabusit cu fasole si ghimbir
• 29-07-2014 Toast cu pasta de avocado
• 29-07-2014 Salata satioasa cu branza si pepene
• 29-07-2014 Reteta de parfait rapid
• 29-07-2014 INEDIT: Dieta de slabit pentru barbati
• 29-07-2014 Reteta de cheesecake cu lichior de cafea
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de sufleu cu branza de capra

 

Ingrediente:

50 g faina
unt topit
3 oua separate
1 albus extra
5 linguri parmezan ras
60 g unt
375 ml lapte caldut
150 g branza de capra zdrobita
1 lingura arpagic tocat
sare

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Ungem cu unt topit 6 vase termorezistente (capacitate 200 ml). Presaram 2 linguri din parmezan in fiecare vas. Intr-o craticioara punem untul la topit si adaugam treptat laptele. Fierbem timp de un minut. Turnam apoi laptele intr-un bol si incoporam branza de capra si parmezanul ramas. Adaugam galbenusurile de ou, pe rand. Incorporam arpagicul tocat. Adaugam sare dupa gust si lasam sa se raceasca, cu un mixer se bat albusurile si apoi amestecam compozitiile. Punem compozitia in vasele pregatite si apoi le bagam in cuptorul preincalzit si le lasam 20 de minute.

sursa: cepapam

loading...

Video Stiri