• 05-05-2016 Tort de ciocolata cu cirese
• 05-05-2016 Prajitura Raffaello
• 05-05-2016 Pulpa de porc la tava
• 05-05-2016 Rulada de biscuiti cu nuca de cocos
• 05-05-2016 Tort cu branza de vaci si ciocolata
• 04-05-2016 Cheesecake cu feta
• 04-05-2016 Daca nu le gatesti corect, te poti otravi! Lista alimentelor periculoase
• 04-05-2016 Chec zebra - Usor de facut
• 04-05-2016 Pui cu legume la tigaie
• 04-05-2016 Tocanita din inimi de pui
• 03-05-2016 Pizza ciobaneasca - Cum se face
• 03-05-2016 Ce sa faci cu restul de mancare de la Pasti
• 03-05-2016 Tort din cozonac cu rodie
• 03-05-2016 Salata de oua cu spanac
• 03-05-2016 Ciorba de miel cu bulion de zarzare
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de sufleu cu branza de capra

 

Ingrediente:

50 g faina
unt topit
3 oua separate
1 albus extra
5 linguri parmezan ras
60 g unt
375 ml lapte caldut
150 g branza de capra zdrobita
1 lingura arpagic tocat
sare

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Ungem cu unt topit 6 vase termorezistente (capacitate 200 ml). Presaram 2 linguri din parmezan in fiecare vas. Intr-o craticioara punem untul la topit si adaugam treptat laptele. Fierbem timp de un minut. Turnam apoi laptele intr-un bol si incoporam branza de capra si parmezanul ramas. Adaugam galbenusurile de ou, pe rand. Incorporam arpagicul tocat. Adaugam sare dupa gust si lasam sa se raceasca, cu un mixer se bat albusurile si apoi amestecam compozitiile. Punem compozitia in vasele pregatite si apoi le bagam in cuptorul preincalzit si le lasam 20 de minute.

sursa: cepapam


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau