• 27-08-2015 Rulouri cu sunca si branza
• 27-08-2015 Sandvis cald cu crema de branza
• 27-08-2015 Dovleac umplut cu carne la cuptor
• 27-08-2015 Terina cartofi cu bacon
• 27-08-2015 Pulpe de pui la cuptor
• 27-08-2015 Ostropel pui - cum se face
• 26-08-2015 Rulou cu bacon si branza
• 26-08-2015 Tarta cu prune
• 26-08-2015 Gogosi pufoase cu iaurt
• 26-08-2015 Chiftelute de orez cu branza
• 26-08-2015 Ciocolata calda cremoasa
• 25-08-2015 Alimente care nu trebuie puse in frigider
• 25-08-2015 Supa de rosii - usor de facut
• 25-08-2015 Rulada aperitiv cu carne
• 25-08-2015 Carnaciori in foietaj
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de sufleu cu branza de capra

 

Ingrediente:

50 g faina
unt topit
3 oua separate
1 albus extra
5 linguri parmezan ras
60 g unt
375 ml lapte caldut
150 g branza de capra zdrobita
1 lingura arpagic tocat
sare

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Ungem cu unt topit 6 vase termorezistente (capacitate 200 ml). Presaram 2 linguri din parmezan in fiecare vas. Intr-o craticioara punem untul la topit si adaugam treptat laptele. Fierbem timp de un minut. Turnam apoi laptele intr-un bol si incoporam branza de capra si parmezanul ramas. Adaugam galbenusurile de ou, pe rand. Incorporam arpagicul tocat. Adaugam sare dupa gust si lasam sa se raceasca, cu un mixer se bat albusurile si apoi amestecam compozitiile. Punem compozitia in vasele pregatite si apoi le bagam in cuptorul preincalzit si le lasam 20 de minute.

sursa: cepapam


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau