• 20-10-2014 Reteta de spaghete cu ardei
• 20-10-2014 Cum sa gatesti cu faina integrala?
• 20-10-2014 Reteta de cornulete
• 20-10-2014 Utilizari surprinzatoare ale servetelelor de bucatarie
• 20-10-2014 Placinta cu carne si ciuperci
• 17-10-2014 PERICOL! De ce NU e bine sa mananci in pat?
• 17-10-2014 Sfaturi: 4 stiluri de taiere a legumelor
• 17-10-2014 Reteta de cornuri cu umplutura de nuca
• 17-10-2014 Ce si cum sa gatesti cu mere
• 16-10-2014 Cum se gatesc crevetii?
• 16-10-2014 Reteta de tarta cu prune
• 16-10-2014 Rasfat culinar pentru barbatul tau: berea tartinabila
• 16-10-2014 Cea mai usoara metoda de curatat dovleacul placintar
• 16-10-2014 5 idei de mic dejun contra cronometru!
• 15-10-2014 Te lingi pe degete! Cea mai buna prajitura de toamna
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de soufle de dovlecei

 

Ingrediente:

2 dovlecei mai marisori (aprox. 1 kg)
250 ml lapte
3 oua
3 linguri branza rasa
2 linguri cu varf de faina
3 linguri unt

Mod de preparare:

Se curata dovleceii, se taie felii si se fierb in apa cu sare. Se strecoara si se zdrobesc cu furculita. Separat se face un sos bechamel din unt, faina, lapte. Se ia de pe foc si se adauga branza, galbenusurile unul cate unul si la sfarsat albusurile batute spuma. Se amesteca cu dovleceii si se pun intr-o forma unsa din belsug cu unt si tapetata cu pesmet. Deasupra se mai presara branza. Se coc la foc mic aprox. 30 de minute pana se rumenesc frumos deasupra.
Soufle de dovlecei pregatit de Amalia.

Galerie video

 
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri