• 24-06-2016 Prajitura cu suc de rosii
• 24-06-2016 Cartofi cu pulpe de pui
• 24-06-2016 Limonada cu pepene rosu si menta
• 24-06-2016 Compot de cirese. DOAR 4 ingrediente
• 24-06-2016 Margarita pentru copii. Un cocktail plin de vitamine
• 23-06-2016 Gogosele cu Nutella
• 23-06-2016 Cornulete cu margarina. Cum le facea bunica
• 23-06-2016 Smoothie de sfecla rosie
• 23-06-2016 Suc de morcovi. Pline de vitamine si minerale
• 23-06-2016 Salata de fasole verde. Reteta de vara, usor de facut
• 22-06-2016 Omleta cu carnati si branza
• 22-06-2016 Gratar de pui cu ciuperci si cascaval
• 22-06-2016 Friptura de curcan in sos
• 22-06-2016 Rulada din carne de pui
• 22-06-2016 Evantai cu sunca si branza de burduf
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de soufle de dovlecei

 

Ingrediente:

2 dovlecei mai marisori (aprox. 1 kg)
250 ml lapte
3 oua
3 linguri branza rasa
2 linguri cu varf de faina
3 linguri unt

Mod de preparare:

Se curata dovleceii, se taie felii si se fierb in apa cu sare. Se strecoara si se zdrobesc cu furculita. Separat se face un sos bechamel din unt, faina, lapte. Se ia de pe foc si se adauga branza, galbenusurile unul cate unul si la sfarsat albusurile batute spuma. Se amesteca cu dovleceii si se pun intr-o forma unsa din belsug cu unt si tapetata cu pesmet. Deasupra se mai presara branza. Se coc la foc mic aprox. 30 de minute pana se rumenesc frumos deasupra.
Soufle de dovlecei pregatit de Amalia.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Galerie video

 
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri