• 11-02-2016 Tort Dobos - Reteta delicioasa
• 11-02-2016 Ciocolata calda - O reteta aromata
• 11-02-2016 Falafel - Reteta usoara
• 11-02-2016 Omleta taraneasca - Cum se face
• 11-02-2016 Briose Red Velvet
• 10-02-2016 Mere in aluat la cuptor
• 10-02-2016 Cheesecake cu fructe de padure
• 10-02-2016 Prajitura cu Nutella si cacao
• 10-02-2016 Ciuperci cu parmezan si usturoi la cuptor
• 10-02-2016 Prajitura cu budinca in doua culori
• 09-02-2016 Pachetele cu Nutella si capsuni
• 09-02-2016 Rulouri din piept de pui
• 09-02-2016 Haiose - Reteta din Transilvania
• 09-02-2016 Prajitura cu branza si vanilie
• 09-02-2016 Salata cu pui, legume si rodie
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de soufle de dovlecei

 

Ingrediente:

2 dovlecei mai marisori (aprox. 1 kg)
250 ml lapte
3 oua
3 linguri branza rasa
2 linguri cu varf de faina
3 linguri unt

Mod de preparare:

Se curata dovleceii, se taie felii si se fierb in apa cu sare. Se strecoara si se zdrobesc cu furculita. Separat se face un sos bechamel din unt, faina, lapte. Se ia de pe foc si se adauga branza, galbenusurile unul cate unul si la sfarsat albusurile batute spuma. Se amesteca cu dovleceii si se pun intr-o forma unsa din belsug cu unt si tapetata cu pesmet. Deasupra se mai presara branza. Se coc la foc mic aprox. 30 de minute pana se rumenesc frumos deasupra.
Soufle de dovlecei pregatit de Amalia.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Galerie video

 
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau