• 29-05-2015 Pui afumat reteta
• 29-05-2015 Inghetata dietetica facuta in casa
• 29-05-2015 Reteta rulada cu mac
• 29-05-2015 Branzoaice trandafir - reteta si mod de preparare
• 29-05-2015 Prajitura cu cocos si ciocolata
• 28-05-2015 Supa de curcan cu taitei de casa
• 28-05-2015 Cartofi copti cu usturoi si rosii
• 28-05-2015 Pui cu paste
• 28-05-2015 Cheesecake cu capsuni fara coacere
• 28-05-2015 Supa de ciocolata cu coniac
• 27-05-2015 Prajitura Nanaimo - reteta si sfaturi de gatit
• 27-05-2015 Mancarica de vinete cu rosii
• 27-05-2015 GRESEALA pe care o fac gospodinele atunci cand gatesc CIORBA
• 27-05-2015 Placinta de cartofi cu branza
• 27-05-2015 Cartofi la cuptor cu smantana si branza
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de soufle de dovlecei

 

Ingrediente:

2 dovlecei mai marisori (aprox. 1 kg)
250 ml lapte
3 oua
3 linguri branza rasa
2 linguri cu varf de faina
3 linguri unt

Mod de preparare:

Se curata dovleceii, se taie felii si se fierb in apa cu sare. Se strecoara si se zdrobesc cu furculita. Separat se face un sos bechamel din unt, faina, lapte. Se ia de pe foc si se adauga branza, galbenusurile unul cate unul si la sfarsat albusurile batute spuma. Se amesteca cu dovleceii si se pun intr-o forma unsa din belsug cu unt si tapetata cu pesmet. Deasupra se mai presara branza. Se coc la foc mic aprox. 30 de minute pana se rumenesc frumos deasupra.
Soufle de dovlecei pregatit de Amalia.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Galerie video

 
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau