• 05-05-2016 Tort de ciocolata cu cirese
• 05-05-2016 Prajitura Raffaello
• 05-05-2016 Pulpa de porc la tava
• 05-05-2016 Rulada de biscuiti cu nuca de cocos
• 05-05-2016 Tort cu branza de vaci si ciocolata
• 04-05-2016 Cheesecake cu feta
• 04-05-2016 Daca nu le gatesti corect, te poti otravi! Lista alimentelor periculoase
• 04-05-2016 Chec zebra - Usor de facut
• 04-05-2016 Pui cu legume la tigaie
• 04-05-2016 Tocanita din inimi de pui
• 03-05-2016 Pizza ciobaneasca - Cum se face
• 03-05-2016 Ce sa faci cu restul de mancare de la Pasti
• 03-05-2016 Tort din cozonac cu rodie
• 03-05-2016 Salata de oua cu spanac
• 03-05-2016 Ciorba de miel cu bulion de zarzare
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de soufle de dovlecei

 

Ingrediente:

2 dovlecei mai marisori (aprox. 1 kg)
250 ml lapte
3 oua
3 linguri branza rasa
2 linguri cu varf de faina
3 linguri unt

Mod de preparare:

Se curata dovleceii, se taie felii si se fierb in apa cu sare. Se strecoara si se zdrobesc cu furculita. Separat se face un sos bechamel din unt, faina, lapte. Se ia de pe foc si se adauga branza, galbenusurile unul cate unul si la sfarsat albusurile batute spuma. Se amesteca cu dovleceii si se pun intr-o forma unsa din belsug cu unt si tapetata cu pesmet. Deasupra se mai presara branza. Se coc la foc mic aprox. 30 de minute pana se rumenesc frumos deasupra.
Soufle de dovlecei pregatit de Amalia.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Galerie video

 
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau