• 23-09-2014 4 sfaturi pentru un tort ca la carte
• 23-09-2014 Paste cu parmezan si ceapa caramelizata
• 23-09-2014 Invata sa gatesti cu ulei!
• 22-09-2014 Retete de gatit in aparatul de vafe!
• 22-09-2014 Uite asa se gateste somonul! Ce nu stiai pana acum
• 22-09-2014 Cum se coace un fruct de avocado? SFATURI UTILE!
• 22-09-2014 Frigarui cu carne de pui si ceapa
• 22-09-2014 Cea mai simpla reteta de macarons
• 19-09-2014 Salata de paste cu feta
• 19-09-2014 Adevarul despre dieta Paleo!
• 19-09-2014 Pizza la minut! Invata si tu sa o prepari! - VIDEO
• 19-09-2014 Smoothie de pere cu miere si avocado
• 19-09-2014 Smoothie de pere cu ovaz
• 19-09-2014 5 idei de servit mamaliga
• 18-09-2014 Somon cu paprika si sirop
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de soufle de dovlecei

 

Ingrediente:

2 dovlecei mai marisori (aprox. 1 kg)
250 ml lapte
3 oua
3 linguri branza rasa
2 linguri cu varf de faina
3 linguri unt

Mod de preparare:

Se curata dovleceii, se taie felii si se fierb in apa cu sare. Se strecoara si se zdrobesc cu furculita. Separat se face un sos bechamel din unt, faina, lapte. Se ia de pe foc si se adauga branza, galbenusurile unul cate unul si la sfarsat albusurile batute spuma. Se amesteca cu dovleceii si se pun intr-o forma unsa din belsug cu unt si tapetata cu pesmet. Deasupra se mai presara branza. Se coc la foc mic aprox. 30 de minute pana se rumenesc frumos deasupra.
Soufle de dovlecei pregatit de Amalia.

Galerie video

 
loading...
Realitatea.net
Libertatea.ro

Video Stiri