• 27-03-2015 Rulouri cu piept de pui si branza - FOTO
• 27-03-2015 Gustari calde: paine umpluta cu branza si bacon
• 27-03-2015 Tort reteta: tort "Iepuras" pentru Pasti - FOTO
• 27-03-2015 Prajitura simpla: "Pofticioasa" cu fructe si vanilie
• 27-03-2015 Friptura miel: Picior de miel cu usturoi si rozmarin
• 27-03-2015 Stufat de miel traditional
• 26-03-2015 Aperitiv reteta: File de pui umplut cu ciuperci
• 26-03-2015 Tort reteta: tort cu capsuni si vanilie
• 26-03-2015 Frigarui de porc cu sos barbecue
• 26-03-2015 Gustari rapide: rulouri cu sunca si salata
• 26-03-2015 Otrava din paine: substanta care poate provoca 55 de boli
• 25-03-2015 Aperitiv Pasti: tartine cu ficat de pui
• 25-03-2015 Aperitive: Rosii cu 3 feluri de umplutura
• 25-03-2015 Reteta chec: chec zebra, cu ciocolata
• 25-03-2015 Prajitura usoara: prajitura cu Nutella
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de soufle de dovlecei

 

Ingrediente:

2 dovlecei mai marisori (aprox. 1 kg)
250 ml lapte
3 oua
3 linguri branza rasa
2 linguri cu varf de faina
3 linguri unt

Mod de preparare:

Se curata dovleceii, se taie felii si se fierb in apa cu sare. Se strecoara si se zdrobesc cu furculita. Separat se face un sos bechamel din unt, faina, lapte. Se ia de pe foc si se adauga branza, galbenusurile unul cate unul si la sfarsat albusurile batute spuma. Se amesteca cu dovleceii si se pun intr-o forma unsa din belsug cu unt si tapetata cu pesmet. Deasupra se mai presara branza. Se coc la foc mic aprox. 30 de minute pana se rumenesc frumos deasupra.
Soufle de dovlecei pregatit de Amalia.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Galerie video

 
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau