• 28-08-2015 Cum se curata ardeii copti mai usor
• 28-08-2015 Gogosi umplute cu branza
• 28-08-2015 Aperitiv rapid: inele de calmar umplut
• 28-08-2015 Tocanita de inimi de pui
• 28-08-2015 Rulouri cu carnaciori si varza
• 27-08-2015 Rulouri cu sunca si branza
• 27-08-2015 Sandvis cald cu crema de branza
• 27-08-2015 Dovleac umplut cu carne la cuptor
• 27-08-2015 Terina cartofi cu bacon
• 27-08-2015 Pulpe de pui la cuptor
• 27-08-2015 Ostropel pui - cum se face
• 26-08-2015 Rulou cu bacon si branza
• 26-08-2015 Tarta cu prune
• 26-08-2015 Gogosi pufoase cu iaurt
• 26-08-2015 Chiftelute de orez cu branza
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de soufle de dovlecei

 

Ingrediente:

2 dovlecei mai marisori (aprox. 1 kg)
250 ml lapte
3 oua
3 linguri branza rasa
2 linguri cu varf de faina
3 linguri unt

Mod de preparare:

Se curata dovleceii, se taie felii si se fierb in apa cu sare. Se strecoara si se zdrobesc cu furculita. Separat se face un sos bechamel din unt, faina, lapte. Se ia de pe foc si se adauga branza, galbenusurile unul cate unul si la sfarsat albusurile batute spuma. Se amesteca cu dovleceii si se pun intr-o forma unsa din belsug cu unt si tapetata cu pesmet. Deasupra se mai presara branza. Se coc la foc mic aprox. 30 de minute pana se rumenesc frumos deasupra.
Soufle de dovlecei pregatit de Amalia.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Galerie video

 
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau