• 29-08-2014 Cum se mananca sushi? - VIDEO
• 29-08-2014 Cum trebuie sa punem alimentele in frigider in mod corect
• 29-08-2014 Lapte de aur. Uite cum se prepara!
• 29-08-2014 Budinca de branza, spanac si paine
• 29-08-2014 Cea mai rapida metoda de facut friganele
• 28-08-2014 Sfaturi pentru gatit cu conserva de peste
• 28-08-2014 8 secrete pe care chelnerii nu o sa ti le spuna niciodata
• 28-08-2014 Tacos vietnamez
• 28-08-2014 Ceai pentru detoxifierea plamanilor
• 28-08-2014 Inghetata de banane cu cocos
• 28-08-2014 Reteta uitata si redescoperita: SARMALE UNGURESTI
• 27-08-2014 Sfaturi de la Oana Cuzino: cum sa slabesti sanatos?
• 27-08-2014 Oua posate cu somon si avocado
• 27-08-2014 Jamie Oliver te invata cum sa alegi peste proaspat
• 27-08-2014 Limonada longevitatii
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de soufle de dovlecei

 

Ingrediente:

2 dovlecei mai marisori (aprox. 1 kg)
250 ml lapte
3 oua
3 linguri branza rasa
2 linguri cu varf de faina
3 linguri unt

Mod de preparare:

Se curata dovleceii, se taie felii si se fierb in apa cu sare. Se strecoara si se zdrobesc cu furculita. Separat se face un sos bechamel din unt, faina, lapte. Se ia de pe foc si se adauga branza, galbenusurile unul cate unul si la sfarsat albusurile batute spuma. Se amesteca cu dovleceii si se pun intr-o forma unsa din belsug cu unt si tapetata cu pesmet. Deasupra se mai presara branza. Se coc la foc mic aprox. 30 de minute pana se rumenesc frumos deasupra.
Soufle de dovlecei pregatit de Amalia.

Galerie video

 
loading...

Video Stiri