• 03-07-2015 Reteta de ceviche
• 03-07-2015 Reteta de stufat de miel
• 03-07-2015 Clafoutis cu cirese
• 03-07-2015 Nutella de casa - reteta si sfaturi
• 03-07-2015 Clatite pufoase - sfaturi culinare
• 02-07-2015 Reteta de mancarica de pui
• 02-07-2015 Briose cu caise
• 02-07-2015 Ce se gaseste, de fapt, in conserva de ton! In nici un caz ce scrie pe eticheta
• 02-07-2015 Tort fara coacere
• 02-07-2015 Placinta cu carne
• 01-07-2015 Paste cu ton si sos de rosii
• 01-07-2015 Aripioare de pui la cuptor
• 01-07-2015 Placinta cu banane
• 01-07-2015 Omleta cu sunca si branza
• 01-07-2015 Ciorba de legume
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de soufle de dovlecei

 

Ingrediente:

2 dovlecei mai marisori (aprox. 1 kg)
250 ml lapte
3 oua
3 linguri branza rasa
2 linguri cu varf de faina
3 linguri unt

Mod de preparare:

Se curata dovleceii, se taie felii si se fierb in apa cu sare. Se strecoara si se zdrobesc cu furculita. Separat se face un sos bechamel din unt, faina, lapte. Se ia de pe foc si se adauga branza, galbenusurile unul cate unul si la sfarsat albusurile batute spuma. Se amesteca cu dovleceii si se pun intr-o forma unsa din belsug cu unt si tapetata cu pesmet. Deasupra se mai presara branza. Se coc la foc mic aprox. 30 de minute pana se rumenesc frumos deasupra.
Soufle de dovlecei pregatit de Amalia.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Galerie video

 
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau