• 24-05-2016 Socata de casa
• 24-05-2016 Suc de spanac cu lamaie
• 24-05-2016 Ostropel din carne de cocos
• 24-05-2016 Rulouri cu sunca
• 23-05-2016 Ardei umpluti cu carne tocata
• 23-05-2016 Rulada de cocos cu gem de caise
• 23-05-2016 Sufleu de branza cu legume
• 23-05-2016 Socata fara drojdie
• 23-05-2016 Crema de branza cu seminte de dovleac
• 23-05-2016 Prajitura cu nuca si crema
• 20-05-2016 Cum sa dezgheti mai repede carnea congelata
• 20-05-2016 Tarta quiche cu spanac
• 20-05-2016 Prajitura tavalita prin nuca de cocos
• 20-05-2016 Maioneza care nu ingrasa
• 20-05-2016 Rulouri cu spanac si crema de branza
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de soufle de dovlecei

 

Ingrediente:

2 dovlecei mai marisori (aprox. 1 kg)
250 ml lapte
3 oua
3 linguri branza rasa
2 linguri cu varf de faina
3 linguri unt

Mod de preparare:

Se curata dovleceii, se taie felii si se fierb in apa cu sare. Se strecoara si se zdrobesc cu furculita. Separat se face un sos bechamel din unt, faina, lapte. Se ia de pe foc si se adauga branza, galbenusurile unul cate unul si la sfarsat albusurile batute spuma. Se amesteca cu dovleceii si se pun intr-o forma unsa din belsug cu unt si tapetata cu pesmet. Deasupra se mai presara branza. Se coc la foc mic aprox. 30 de minute pana se rumenesc frumos deasupra.
Soufle de dovlecei pregatit de Amalia.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Galerie video

 
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau