• 02-09-2014 Salata de ciuperci cu maioneza de caju
• 02-09-2014 Cupcakes cu ciocolata si frisca
• 02-09-2014 Reteta recomandata de Laura Cosoi: lapte de pasare
• 02-09-2014 Sfaturi pentru facut cel mai bun bacon la cuptor
• 02-09-2014 5 fructe si legume pe care le-ai mancat gresit pana acum
• 01-09-2014 Reteta de Shakshuka
• 01-09-2014 Cum se face hotdog-ul in stil american?
• 01-09-2014 Idei de gatit cu fructe
• 01-09-2014 Crema de ciocolata usor de facut
• 01-09-2014 Prajitura cu gem de zmeura
• 29-08-2014 Cum se mananca sushi? - VIDEO
• 29-08-2014 Cum trebuie sa punem alimentele in frigider in mod corect
• 29-08-2014 Lapte de aur. Uite cum se prepara!
• 29-08-2014 Budinca de branza, spanac si paine
• 29-08-2014 Cea mai rapida metoda de facut friganele
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de post: piure de urzici

 

Ingrediente:

2 castroane pline de urzici
2-3 lingurite usturoi pisat
1 ceapa mare
3-4 linguri de ulei
1-2 linguri faina

Mod de preparare:
 
Prima data spalam si taiem urzicile. Apoi punem la fiert apa cu putina sare. Cand incepe sa clocoteasca adaugam urzicile si ceapa. Lasam asa in jur de o jumatate de ora. Scurgem uzicile de apa, iar apoi le zdrobim cu o lingura de lemn. Dupa aceea la calim cateva minute in ulei incins. Incorporam faina pe care am amestecat-o in prealabil cu cateva linguri din zeama de la urzici. Lasam pe foc si amestecam in continuu. La final punem usturoiul pisat! Se poate servi cu mamaliga.

Articole despre: +urzici +usturoi +ulei +faina +foc +mamaliga
loading...

Video Stiri