• 04-09-2015 Rosii umplute la cuptor
• 04-09-2015 Conopida murata - reteta ruseasca
• 04-09-2015 Telina pane - uite asa se gateste
• 04-09-2015 Gratin de conopida si broccoli
• 04-09-2015 Negresa cu nuci - reteta pentru incepatori
• 03-09-2015 Prajitura Kate Middleton - deliciu de pe masa regala
• 03-09-2015 Omleta cu broccoli la cuptor
• 03-09-2015 Bulion de casa - mod de preparare
• 03-09-2015 Morcovi murati - o reteta usoara
• 03-09-2015 Ardei iuti la borcan
• 02-09-2015 Conopida gratinata - uite asa se gateste
• 02-09-2015 Pepene murat - harbuz pus pe iarna
• 02-09-2015 Vinete murate - ingrediente si mod de preparare
• 02-09-2015 Bureti marinati in otet
• 02-09-2015 Placinta cu dovlecei si branza
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de post: piure de urzici

 

Ingrediente:

2 castroane pline de urzici
2-3 lingurite usturoi pisat
1 ceapa mare
3-4 linguri de ulei
1-2 linguri faina

Mod de preparare:
 
Prima data spalam si taiem urzicile. Apoi punem la fiert apa cu putina sare. Cand incepe sa clocoteasca adaugam urzicile si ceapa. Lasam asa in jur de o jumatate de ora. Scurgem uzicile de apa, iar apoi le zdrobim cu o lingura de lemn. Dupa aceea la calim cateva minute in ulei incins. Incorporam faina pe care am amestecat-o in prealabil cu cateva linguri din zeama de la urzici. Lasam pe foc si amestecam in continuu. La final punem usturoiul pisat! Se poate servi cu mamaliga.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +urzici +usturoi +ulei +faina +foc +mamaliga
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau