• 09-02-2016 Rulouri din piept de pui
• 09-02-2016 Haiose - Reteta din Transilvania
• 09-02-2016 Prajitura cu branza si vanilie
• 09-02-2016 Salata cu pui, legume si rodie
• 08-02-2016 Scones cu capsuni - Desert de primavara
• 08-02-2016 Prajitura cu nuci - O reteta pentru gospodine incepatoare
• 08-02-2016 Placinta cu bacon si ardei
• 08-02-2016 Piept de pui la cuptor cu parmezan
• 08-02-2016 Gogosi cu lingura - Reteta aromata cu lamaie
• 05-02-2016 Prajitura cu ciocolata in doua culori
• 05-02-2016 Salata de ton cu oua
• 05-02-2016 Piure de cartofi cu bacon
• 05-02-2016 Clatite fara gluten
• 05-02-2016 Briose cu Nutella - Desert rapid de facut
• 04-02-2016 Cea mai buna cafea! Se face cu lapte condensat
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de post: piure de urzici

 

Ingrediente:

2 castroane pline de urzici
2-3 lingurite usturoi pisat
1 ceapa mare
3-4 linguri de ulei
1-2 linguri faina

Mod de preparare:
 
Prima data spalam si taiem urzicile. Apoi punem la fiert apa cu putina sare. Cand incepe sa clocoteasca adaugam urzicile si ceapa. Lasam asa in jur de o jumatate de ora. Scurgem uzicile de apa, iar apoi le zdrobim cu o lingura de lemn. Dupa aceea la calim cateva minute in ulei incins. Incorporam faina pe care am amestecat-o in prealabil cu cateva linguri din zeama de la urzici. Lasam pe foc si amestecam in continuu. La final punem usturoiul pisat! Se poate servi cu mamaliga.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +urzici +usturoi +ulei +faina +foc +mamaliga
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau