• 22-05-2015 Prajitura desteapta cu ciocolata
• 22-05-2015 Cheesecake cu gem
• 22-05-2015 Reteta prajitura cu portocala
• 22-05-2015 Prajitura Noire - reteta si sfaturi de gatit
• 22-05-2015 Tiramisu cu fructe de padure
• 21-05-2015 Sufleu de sparanghel
• 21-05-2015 Prajitura cu capsuni si ciocolata
• 21-05-2015 Cartofi umpluti la cuptor
• 21-05-2015 Reteta hamburger de pui
• 21-05-2015 Prajitura negresa
• 20-05-2015 Prajitura cu capsuni rapida
• 20-05-2015 Salata greceasca cu somon
• 20-05-2015 Reteta strudel cu cirese
• 20-05-2015 Mozzarella de casa
• 20-05-2015 Reteta de cornuri cu unt
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de post: piure de urzici

 

Ingrediente:

2 castroane pline de urzici
2-3 lingurite usturoi pisat
1 ceapa mare
3-4 linguri de ulei
1-2 linguri faina

Mod de preparare:
 
Prima data spalam si taiem urzicile. Apoi punem la fiert apa cu putina sare. Cand incepe sa clocoteasca adaugam urzicile si ceapa. Lasam asa in jur de o jumatate de ora. Scurgem uzicile de apa, iar apoi le zdrobim cu o lingura de lemn. Dupa aceea la calim cateva minute in ulei incins. Incorporam faina pe care am amestecat-o in prealabil cu cateva linguri din zeama de la urzici. Lasam pe foc si amestecam in continuu. La final punem usturoiul pisat! Se poate servi cu mamaliga.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +urzici +usturoi +ulei +faina +foc +mamaliga
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau