• 05-03-2015 Reteta pentru pranz: Branza la cuptor cu chili
• 05-03-2015 Bile de ciocolata date prin cacao
• 05-03-2015 Biscuiti inveliti in ciocolata alba - FOTO
• 05-03-2015 Prajitura cu dulce de leche
• 05-03-2015 Gustare cu sunca si branza
• 05-03-2015 Suc cu lamaie si miere
• 04-03-2015 Friptura la cuptor, in crusta de parmezan
• 04-03-2015 Dulceata laptelui - leche
• 04-03-2015 Lasagna de primavara
• 04-03-2015 Muschi de porc la cuptor
• 04-03-2015 Ce substante PERICULOASE se gasesc in ceaiurile la plic!
• 03-03-2015 Prajitura cu capsuni si frisca
• 03-03-2015 Carne la cuptor in stil mexican
• 03-03-2015 Prajitura trandafir facuta din capsuni
• 03-03-2015 Prajituri inimioare umplute cu capsuni
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de post: piure de urzici

 

Ingrediente:

2 castroane pline de urzici
2-3 lingurite usturoi pisat
1 ceapa mare
3-4 linguri de ulei
1-2 linguri faina

Mod de preparare:
 
Prima data spalam si taiem urzicile. Apoi punem la fiert apa cu putina sare. Cand incepe sa clocoteasca adaugam urzicile si ceapa. Lasam asa in jur de o jumatate de ora. Scurgem uzicile de apa, iar apoi le zdrobim cu o lingura de lemn. Dupa aceea la calim cateva minute in ulei incins. Incorporam faina pe care am amestecat-o in prealabil cu cateva linguri din zeama de la urzici. Lasam pe foc si amestecam in continuu. La final punem usturoiul pisat! Se poate servi cu mamaliga.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +urzici +usturoi +ulei +faina +foc +mamaliga
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau