• 29-07-2015 Prajitura cu coacaze
• 29-07-2015 Paine cu usturoi la cuptor
• 28-07-2015 Bauturi carbogazoase - 10 motive sa NU le mai consumi
• 28-07-2015 Negresa cu ciocolata si menta
• 28-07-2015 Pizza cu vinete si parmezan
• 28-07-2015 Sos grecesc - Skordalia
• 28-07-2015 Cum se fac ouale jumari - Julia Child
• 28-07-2015 Reteta tort Peles
• 27-07-2015 Negresa cu nuci si portocale
• 27-07-2015 Salata de fasole cu vinegreta
• 27-07-2015 Creveti cu sos de usturoi
• 27-07-2015 Chiftelute de dovlecei cu branza
• 27-07-2015 Spaghete cu carne
• 24-07-2015 Paste la cuptor cu carne de vita si sos
• 24-07-2015 Inghetata cu cereale
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de post: piure de urzici

 

Ingrediente:

2 castroane pline de urzici
2-3 lingurite usturoi pisat
1 ceapa mare
3-4 linguri de ulei
1-2 linguri faina

Mod de preparare:
 
Prima data spalam si taiem urzicile. Apoi punem la fiert apa cu putina sare. Cand incepe sa clocoteasca adaugam urzicile si ceapa. Lasam asa in jur de o jumatate de ora. Scurgem uzicile de apa, iar apoi le zdrobim cu o lingura de lemn. Dupa aceea la calim cateva minute in ulei incins. Incorporam faina pe care am amestecat-o in prealabil cu cateva linguri din zeama de la urzici. Lasam pe foc si amestecam in continuu. La final punem usturoiul pisat! Se poate servi cu mamaliga.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +urzici +usturoi +ulei +faina +foc +mamaliga
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau