News Flash:

Reteta de post: piure de urzici

28 Martie 2012
3401 Vizualizari | 0 Comentarii
Piure de urzici
Ingrediente:

2 castroane pline de urzici
2-3 lingurite usturoi pisat
1 ceapa mare
3-4 linguri de ulei
1-2 linguri faina

Mod de preparare:
 
Prima data spalam si taiem urzicile. Apoi punem la fiert apa cu putina sare. Cand incepe sa clocoteasca adaugam urzicile si ceapa. Lasam asa in jur de o jumatate de ora. Scurgem uzicile de apa, iar apoi le zdrobim cu o lingura de lemn. Dupa aceea la calim cateva minute in ulei incins. Incorporam faina pe care am amestecat-o in prealabil cu cateva linguri din zeama de la urzici. Lasam pe foc si amestecam in continuu. La final punem usturoiul pisat! Se poate servi cu mamaliga.
urzici usturoi ulei faina foc mamaliga
Distribuie:  
Incarc...

Libertatea.ro

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2016 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2365 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014530 (s)