• 23-07-2016 Tocanita de porc cu slanina scarita si cartofi pai
• 22-07-2016 Mousse cu biscuiti Oreo
• 22-07-2016 Porumb fiert - Cum sa-l faci cat mai aromat
• 22-07-2016 Omleta la cuptor cu sunca si branza
• 22-07-2016 Avocado pane - O gustare inedita
• 22-07-2016 Cartofi umpluti cu oua - Reteta pentru dimineti de weekend
• 21-07-2016 Ficatei de pui cu ceapa prajita
• 21-07-2016 Orez la cuptor cu branza si piept de pui
• 21-07-2016 Tocanita de cartofi cu felii de carnaciori
• 21-07-2016 Prajitura rasturnata cu piersici si budinca
• 21-07-2016 Cum sa fac prajitura cu piersici
• 20-07-2016 Barcute umplute cu telemea
• 20-07-2016 Peste prajit cu sos de citrice
• 20-07-2016 Prajitura FARA COACERE cu crema de vanilie
• 20-07-2016 Dovleac umplut cu carne de pui
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de post: piure de urzici

 

Ingrediente:

2 castroane pline de urzici
2-3 lingurite usturoi pisat
1 ceapa mare
3-4 linguri de ulei
1-2 linguri faina

Mod de preparare:
 
Prima data spalam si taiem urzicile. Apoi punem la fiert apa cu putina sare. Cand incepe sa clocoteasca adaugam urzicile si ceapa. Lasam asa in jur de o jumatate de ora. Scurgem uzicile de apa, iar apoi le zdrobim cu o lingura de lemn. Dupa aceea la calim cateva minute in ulei incins. Incorporam faina pe care am amestecat-o in prealabil cu cateva linguri din zeama de la urzici. Lasam pe foc si amestecam in continuu. La final punem usturoiul pisat! Se poate servi cu mamaliga.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +urzici +usturoi +ulei +faina +foc +mamaliga
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri