• 03-07-2015 Reteta de ceviche
• 03-07-2015 Reteta de stufat de miel
• 03-07-2015 Clafoutis cu cirese
• 03-07-2015 Nutella de casa - reteta si sfaturi
• 03-07-2015 Clatite pufoase - sfaturi culinare
• 02-07-2015 Reteta de mancarica de pui
• 02-07-2015 Briose cu caise
• 02-07-2015 Ce se gaseste, de fapt, in conserva de ton! In nici un caz ce scrie pe eticheta
• 02-07-2015 Tort fara coacere
• 02-07-2015 Placinta cu carne
• 01-07-2015 Paste cu ton si sos de rosii
• 01-07-2015 Aripioare de pui la cuptor
• 01-07-2015 Placinta cu banane
• 01-07-2015 Omleta cu sunca si branza
• 01-07-2015 Ciorba de legume
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de post: piure de urzici

 

Ingrediente:

2 castroane pline de urzici
2-3 lingurite usturoi pisat
1 ceapa mare
3-4 linguri de ulei
1-2 linguri faina

Mod de preparare:
 
Prima data spalam si taiem urzicile. Apoi punem la fiert apa cu putina sare. Cand incepe sa clocoteasca adaugam urzicile si ceapa. Lasam asa in jur de o jumatate de ora. Scurgem uzicile de apa, iar apoi le zdrobim cu o lingura de lemn. Dupa aceea la calim cateva minute in ulei incins. Incorporam faina pe care am amestecat-o in prealabil cu cateva linguri din zeama de la urzici. Lasam pe foc si amestecam in continuu. La final punem usturoiul pisat! Se poate servi cu mamaliga.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +urzici +usturoi +ulei +faina +foc +mamaliga
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau