• 28-08-2014 Sfaturi pentru gatit cu conserva de peste
• 28-08-2014 8 secrete pe care chelnerii nu o sa ti le spuna niciodata
• 28-08-2014 Tacos vietnamez
• 28-08-2014 Ceai pentru detoxifierea plamanilor
• 28-08-2014 Inghetata de banane cu cocos
• 28-08-2014 Reteta uitata si redescoperita: SARMALE UNGURESTI
• 27-08-2014 Sfaturi de la Oana Cuzino: cum sa slabesti sanatos?
• 27-08-2014 Oua posate cu somon si avocado
• 27-08-2014 Jamie Oliver te invata cum sa alegi peste proaspat
• 27-08-2014 Limonada longevitatii
• 27-08-2014 Salata de avocado cu ton si rosii
• 26-08-2014 Supa lui Hipocrate – combate cancerul, bolile de inima si de rinichi
• 26-08-2014 Ghiveci de vinete
• 26-08-2014 Dulceata de afine - usor si repede
• 26-08-2014 Reteta de rosii umplute cu guacamole
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de pateuri cu branza

 

Ingrediente:

un pachet de aluat fraged
un ou
300 g telemea de vaca
seminte de chimen
 
Mod de preparare:
 
Pe un blat intindeti aluatul decongelat si taiati-l in dreptunghiuri aproximativ egale. Luati fiecare dreptunghi, puneti pe o jumatate branza rasa, apoi pliati astfel incat sa iasa un pateu patrat. Asezati pateurile cu branza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ungeti fiecare pateu cu oul batut, presarati chimen si dati la cuptorul incins pentru circa 20 de minute.
 
sursa: retetepentrutine

Articole despre: +aluat fraged +blat +tava
loading...

Video Stiri