• 17-10-2014 PERICOL! De ce NU e bine sa mananci in pat?
• 17-10-2014 Sfaturi: 4 stiluri de taiere a legumelor
• 17-10-2014 Reteta de cornuri cu umplutura de nuca
• 17-10-2014 Ce si cum sa gatesti cu mere
• 16-10-2014 Cum se gatesc crevetii?
• 16-10-2014 Reteta de tarta cu prune
• 16-10-2014 Rasfat culinar pentru barbatul tau: berea tartinabila
• 16-10-2014 Cea mai usoara metoda de curatat dovleacul placintar
• 16-10-2014 5 idei de mic dejun contra cronometru!
• 15-10-2014 Te lingi pe degete! Cea mai buna prajitura de toamna
• 15-10-2014 Cel mai bun tapas cu somon afumat
• 15-10-2014 Reteta de tapas cu creveti
• 15-10-2014 Gogosi cu dovleac si ghimbir
• 15-10-2014 STUDIU INCREDIBIL: De ce e pizza asa de buna?
• 14-10-2014 Cele mai bune gogosi frantuzesti cu scortisoara
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de pateuri cu branza

 

Ingrediente:

un pachet de aluat fraged
un ou
300 g telemea de vaca
seminte de chimen
 
Mod de preparare:
 
Pe un blat intindeti aluatul decongelat si taiati-l in dreptunghiuri aproximativ egale. Luati fiecare dreptunghi, puneti pe o jumatate branza rasa, apoi pliati astfel incat sa iasa un pateu patrat. Asezati pateurile cu branza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ungeti fiecare pateu cu oul batut, presarati chimen si dati la cuptorul incins pentru circa 20 de minute.
 
sursa: retetepentrutine

Articole despre: +aluat fraged +blat +tava
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri