• 27-11-2014 Reteta chinezeasca de post: tofu Kangjung
• 27-11-2014 Ce fel de supe se mananca pe glob?
• 27-11-2014 Budinca de dovleac cu scortisoara si nuci
• 27-11-2014 Barcute cu legume
• 27-11-2014 Simplu de facut - prajitura cu pere si lamaie
• 26-11-2014 Sfaturi pentru gatit cu ciuperci uscate
• 26-11-2014 Cum se face untul de post?
• 26-11-2014 Cafeneaua unde NU achiti nota de plata, ci timpul petrecut acolo!
• 26-11-2014 Salata mediteraneana cu fasole
• 26-11-2014 Reteta simpla de focaccia
• 26-11-2014 Reteta de oua a la cocotte
• 25-11-2014 Idei de gatit cu fasole din conserva
• 25-11-2014 Sursa sanatoasa de energie: milkshake cu dovleac si cafea
• 25-11-2014 Super dejun cu ovaz si migdale
• 25-11-2014 Cea mai usoara reteta de cartofi la cuptor
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de pateuri cu branza

 

Ingrediente:

un pachet de aluat fraged
un ou
300 g telemea de vaca
seminte de chimen
 
Mod de preparare:
 
Pe un blat intindeti aluatul decongelat si taiati-l in dreptunghiuri aproximativ egale. Luati fiecare dreptunghi, puneti pe o jumatate branza rasa, apoi pliati astfel incat sa iasa un pateu patrat. Asezati pateurile cu branza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ungeti fiecare pateu cu oul batut, presarati chimen si dati la cuptorul incins pentru circa 20 de minute.
 
sursa: retetepentrutine

Articole despre: +aluat fraged +blat +tava
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau