• 30-06-2016 Ardei umpluti cu orez, branza si pepperoni
• 30-06-2016 Rosii umplute cu branza si carnaciori
• 30-06-2016 Trandafirasi cu felii de piersica
• 30-06-2016 Rulouri de dovlecei cu branza, la cuptor
• 29-06-2016 Prajitura rasturnata cu banane
• 29-06-2016 Turte cu branza sarata
• 29-06-2016 Batoane cu covrigei si ciocolata. Doar cu 4 ingrediente
• 29-06-2016 Prajitura cu inghetata si biscuiti
• 29-06-2016 Chec cu compozitie de negresa
• 28-06-2016 Pizza cu sunca si blat de cartofi
• 28-06-2016 Mamaliga coapta cu praz si paprika
• 28-06-2016 Gogosele "Trandafir"
• 28-06-2016 Prajitura cu cirese si caise
• 28-06-2016 Cum se face ratatouille
• 27-06-2016 Ice tea cu aroma de zmeura
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de pateuri cu branza

 

Ingrediente:

un pachet de aluat fraged
un ou
300 g telemea de vaca
seminte de chimen
 
Mod de preparare:
 
Pe un blat intindeti aluatul decongelat si taiati-l in dreptunghiuri aproximativ egale. Luati fiecare dreptunghi, puneti pe o jumatate branza rasa, apoi pliati astfel incat sa iasa un pateu patrat. Asezati pateurile cu branza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ungeti fiecare pateu cu oul batut, presarati chimen si dati la cuptorul incins pentru circa 20 de minute.
 
sursa: retetepentrutine


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +aluat fraged +blat +tava
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri