• 12-02-2016 Strudele cu piersici
• 12-02-2016 Prajitura cu prune
• 11-02-2016 Tort Dobos - Reteta delicioasa
• 11-02-2016 Ciocolata calda - O reteta aromata
• 11-02-2016 Falafel - Reteta usoara
• 11-02-2016 Omleta taraneasca - Cum se face
• 11-02-2016 Briose Red Velvet
• 10-02-2016 Mere in aluat la cuptor
• 10-02-2016 Cheesecake cu fructe de padure
• 10-02-2016 Prajitura cu Nutella si cacao
• 10-02-2016 Ciuperci cu parmezan si usturoi la cuptor
• 10-02-2016 Prajitura cu budinca in doua culori
• 09-02-2016 Pachetele cu Nutella si capsuni
• 09-02-2016 Rulouri din piept de pui
• 09-02-2016 Haiose - Reteta din Transilvania
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de pateuri cu branza

 

Ingrediente:

un pachet de aluat fraged
un ou
300 g telemea de vaca
seminte de chimen
 
Mod de preparare:
 
Pe un blat intindeti aluatul decongelat si taiati-l in dreptunghiuri aproximativ egale. Luati fiecare dreptunghi, puneti pe o jumatate branza rasa, apoi pliati astfel incat sa iasa un pateu patrat. Asezati pateurile cu branza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ungeti fiecare pateu cu oul batut, presarati chimen si dati la cuptorul incins pentru circa 20 de minute.
 
sursa: retetepentrutine


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +aluat fraged +blat +tava
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau