• 20-04-2015 Sandvisuri calde - FOTO
• 20-04-2015 Placinta cu sunca si branza
• 20-04-2015 Paste penne cu piept de pui
• 20-04-2015 Reteta scones englezesti
• 20-04-2015 Placinta cu carne si ciuperci
• 17-04-2015 Reteta placinta sunca - FOTO
• 17-04-2015 Retete pulpe pui
• 17-04-2015 Ardei umpluti cu carne
• 17-04-2015 Placinta ciobanului
• 17-04-2015 Ciocolata cu migdale si vanilie
• 16-04-2015 Oua umplute cu peste
• 16-04-2015 Salata de cartofi cu oua
• 16-04-2015 Chiftelute de pui cu oua
• 16-04-2015 Reteta sarmalute manastiresti
• 16-04-2015 Retete pui haiducesc
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de pateuri cu branza

 

Ingrediente:

un pachet de aluat fraged
un ou
300 g telemea de vaca
seminte de chimen
 
Mod de preparare:
 
Pe un blat intindeti aluatul decongelat si taiati-l in dreptunghiuri aproximativ egale. Luati fiecare dreptunghi, puneti pe o jumatate branza rasa, apoi pliati astfel incat sa iasa un pateu patrat. Asezati pateurile cu branza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ungeti fiecare pateu cu oul batut, presarati chimen si dati la cuptorul incins pentru circa 20 de minute.
 
sursa: retetepentrutine


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +aluat fraged +blat +tava
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau