• 29-04-2016 Paste binecuvantat va dorim!
• 02-05-2016 Pui cu ceapa si ardei
• 02-05-2016 Frigarui de pui - Reteta foarte usoara
• 02-05-2016 Salata calda cu cartofi
• 02-05-2016 Tocanita cu carne de vita
• 02-05-2016 Sarmale in vas roman
• 29-04-2016 Cum se face ciorba de miel
• 29-04-2016 Pizza cu ton si ceapa rosie
• 29-04-2016 Ciorba de perisoare
• 29-04-2016 Garnitura pentru gratar
• 29-04-2016 Costite de porc la gratar - Reteta pentru 1 Mai
• 28-04-2016 Cozonac de post
• 28-04-2016 Pasca cu orez
• 28-04-2016 Pasca cu crema de ciocolata
• 28-04-2016 Mici din carne de miel
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de pateuri cu branza

 

Ingrediente:

un pachet de aluat fraged
un ou
300 g telemea de vaca
seminte de chimen
 
Mod de preparare:
 
Pe un blat intindeti aluatul decongelat si taiati-l in dreptunghiuri aproximativ egale. Luati fiecare dreptunghi, puneti pe o jumatate branza rasa, apoi pliati astfel incat sa iasa un pateu patrat. Asezati pateurile cu branza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ungeti fiecare pateu cu oul batut, presarati chimen si dati la cuptorul incins pentru circa 20 de minute.
 
sursa: retetepentrutine


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +aluat fraged +blat +tava
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau