• 30-10-2014 Sfaturi pentru facut placinta cu dovleac
• 30-10-2014 Alimente care te ajuta sa slabesti
• 30-10-2014 Reteta inedita de piure
• 30-10-2014 Ce se mananca in avion? Cele mai bune meniuri oferite la bord de companiile aeriene
• 30-10-2014 Budinca speciala pentru noaptea de Halloween
• 29-10-2014 Mancaruri traditionale de Halloween - FOTO
• 29-10-2014 Cel mai neadevarat lucru care ti s-a spus despre cafea
• 29-10-2014 Prajiturele in 20 de minute
• 29-10-2014 Cea mai rapida metoda de facut friganele! - FOTO
• 29-10-2014 De gatit acasa: biscuiti florentini
• 28-10-2014 Foietaj cu masline si lapte
• 28-10-2014 Reteta de Halloween - simple si rapide! - FOTO
• 28-10-2014 Remediu ca sa nu mai uiti: lapte cu cacao
• 28-10-2014 Ce se intampla in corpul tau atunci cand mananci covrigi de la simigerie?
• 28-10-2014 Foietaj cu spanac si mozzarella
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de pateuri cu branza

 

Ingrediente:

un pachet de aluat fraged
un ou
300 g telemea de vaca
seminte de chimen
 
Mod de preparare:
 
Pe un blat intindeti aluatul decongelat si taiati-l in dreptunghiuri aproximativ egale. Luati fiecare dreptunghi, puneti pe o jumatate branza rasa, apoi pliati astfel incat sa iasa un pateu patrat. Asezati pateurile cu branza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ungeti fiecare pateu cu oul batut, presarati chimen si dati la cuptorul incins pentru circa 20 de minute.
 
sursa: retetepentrutine

Articole despre: +aluat fraged +blat +tava
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri