• 29-07-2016 Inghetata cu aroma de ghimbir
• 29-07-2016 Tort de clatite
• 29-07-2016 Clatite umplute cu ficatei de pui
• 29-07-2016 Supa de mazare cu carne afumata
• 29-07-2016 Coltunasi cu carne - O reteta simpla
• 28-07-2016 Cum se curata nuca de cocos
• 28-07-2016 Salata de pui cu maioneza, ciuperci si porumb
• 28-07-2016 Tocanita de vinete cu rosii si ardei grasi
• 28-07-2016 Turte din cartofi fierti - O reteta cu numai 3 ingrediente
• 28-07-2016 Prajitura cu banane si scortisoara
• 27-07-2016 Salata Poienita, cu ciuperci si castraveti
• 27-07-2016 Prajitura rasturnata cu banane
• 27-07-2016 Prajitura "Puzzle", o bunatate cu ciocolata si budinca
• 27-07-2016 Piept de pui umplut la cuptor
• 27-07-2016 Snitele de pui cu cartofi
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de pateuri cu branza

 

Ingrediente:

un pachet de aluat fraged
un ou
300 g telemea de vaca
seminte de chimen
 
Mod de preparare:
 
Pe un blat intindeti aluatul decongelat si taiati-l in dreptunghiuri aproximativ egale. Luati fiecare dreptunghi, puneti pe o jumatate branza rasa, apoi pliati astfel incat sa iasa un pateu patrat. Asezati pateurile cu branza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Ungeti fiecare pateu cu oul batut, presarati chimen si dati la cuptorul incins pentru circa 20 de minute.
 
sursa: retetepentrutine


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +aluat fraged +blat +tava
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri