• 02-09-2015 Conopida gratinata - uite asa se gateste
• 02-09-2015 Pepene murat - harbuz pus pe iarna
• 02-09-2015 Vinete murate - ingrediente si mod de preparare
• 02-09-2015 Bureti marinati in otet
• 02-09-2015 Placinta cu dovlecei si branza
• 01-09-2015 Ciuperci marinate in otet - puse pe iarna
• 01-09-2015 Vinete la cuptor
• 01-09-2015 Omleta corsicana
• 01-09-2015 Ardei murati - ingrediente si mod de preparare
• 01-09-2015 Vinete la gratar
• 31-08-2015 Reteta de budinca de branza
• 31-08-2015 Reteta de fasole verde cu usturoi
• 31-08-2015 Conopida gratinata - mod de preparare
• 31-08-2015 Vinete la cuptor cu branza
• 31-08-2015 Chiftele de cartofi - aperitiv rapid
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de pasca fara aluat

 

Ingrediente:

1 kg branza dulce de vaci
250 ml smantana
6 oua
250 g zahar
6 linguri de gris
1-2 plicuri budinca de vanilie
1 plic praf de copt
coaja de la 1 lamaie
5 pliculete zahar vanilat
150 g stafide

Mod de preparare:

Pentru pasca fara aluat se amesteca mai intai branza cu zaharul, zaharul vanilat, coaja de la lamaie, praful de budinca si praful de copt, smantana, grisul, stafidele, galbenusurile de ou si albusurile batute spuma. Daca branza este prea moale se mai poate adauga gris. Se tapeteaza o forma rotunda de tort cu hartie de copt, se toarna compozitia si se baga la cuptor. Se lasa aproximativ o ora la copt.
Pasca fara aluat se lasa la racit in tava, se pudreaza cu zahar si se taie cand s-a racit de tot.

sursa: apropo


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +smantana +zahar +gris +stafide
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau