• 10-02-2016 Mere in aluat la cuptor
• 10-02-2016 Cheesecake cu fructe de padure
• 10-02-2016 Prajitura cu Nutella si cacao
• 10-02-2016 Ciuperci cu parmezan si usturoi la cuptor
• 10-02-2016 Prajitura cu budinca in doua culori
• 09-02-2016 Pachetele cu Nutella si capsuni
• 09-02-2016 Rulouri din piept de pui
• 09-02-2016 Haiose - Reteta din Transilvania
• 09-02-2016 Prajitura cu branza si vanilie
• 09-02-2016 Salata cu pui, legume si rodie
• 08-02-2016 Scones cu capsuni - Desert de primavara
• 08-02-2016 Prajitura cu nuci - O reteta pentru gospodine incepatoare
• 08-02-2016 Placinta cu bacon si ardei
• 08-02-2016 Piept de pui la cuptor cu parmezan
• 08-02-2016 Gogosi cu lingura - Reteta aromata cu lamaie
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de pasca fara aluat

 

Ingrediente:

1 kg branza dulce de vaci
250 ml smantana
6 oua
250 g zahar
6 linguri de gris
1-2 plicuri budinca de vanilie
1 plic praf de copt
coaja de la 1 lamaie
5 pliculete zahar vanilat
150 g stafide

Mod de preparare:

Pentru pasca fara aluat se amesteca mai intai branza cu zaharul, zaharul vanilat, coaja de la lamaie, praful de budinca si praful de copt, smantana, grisul, stafidele, galbenusurile de ou si albusurile batute spuma. Daca branza este prea moale se mai poate adauga gris. Se tapeteaza o forma rotunda de tort cu hartie de copt, se toarna compozitia si se baga la cuptor. Se lasa aproximativ o ora la copt.
Pasca fara aluat se lasa la racit in tava, se pudreaza cu zahar si se taie cand s-a racit de tot.

sursa: apropo


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +smantana +zahar +gris +stafide
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau