• 02-07-2015 Reteta de mancarica de pui
• 02-07-2015 Briose cu caise
• 02-07-2015 Ce se gaseste, de fapt, in conserva de ton! In nici un caz ce scrie pe eticheta
• 02-07-2015 Tort fara coacere
• 02-07-2015 Placinta cu carne
• 01-07-2015 Paste cu ton si sos de rosii
• 01-07-2015 Aripioare de pui la cuptor
• 01-07-2015 Placinta cu banane
• 01-07-2015 Omleta cu sunca si branza
• 01-07-2015 Ciorba de legume
• 30-06-2015 Inghetata cu arome ciudate
• 30-06-2015 Reteta de somon marinat
• 30-06-2015 Clatite de cartofi
• 30-06-2015 Sarmale in foi de varza
• 30-06-2015 Scovergi de post
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de pasca fara aluat

 

Ingrediente:

1 kg branza dulce de vaci
250 ml smantana
6 oua
250 g zahar
6 linguri de gris
1-2 plicuri budinca de vanilie
1 plic praf de copt
coaja de la 1 lamaie
5 pliculete zahar vanilat
150 g stafide

Mod de preparare:

Pentru pasca fara aluat se amesteca mai intai branza cu zaharul, zaharul vanilat, coaja de la lamaie, praful de budinca si praful de copt, smantana, grisul, stafidele, galbenusurile de ou si albusurile batute spuma. Daca branza este prea moale se mai poate adauga gris. Se tapeteaza o forma rotunda de tort cu hartie de copt, se toarna compozitia si se baga la cuptor. Se lasa aproximativ o ora la copt.
Pasca fara aluat se lasa la racit in tava, se pudreaza cu zahar si se taie cand s-a racit de tot.

sursa: apropo


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +smantana +zahar +gris +stafide
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau