• 24-04-2014 De ce nu iese mancarea buna?
• 24-04-2014 Reteta de spirale cu capsuni si ciocolata
• 24-04-2014 Placinte cu urda
• 24-04-2014 Reteta de paine rustica
• 24-04-2014 Mancarica de dovlecei
• 24-04-2014 Budinca de orez cu ananas si vanilie
• 24-04-2014 Prajitura in straturi
• 24-04-2014 Briose cu cartofi si branza
• 24-04-2014 Briose cu fructe
• 24-04-2014 Paste fettuccine cu ciuperci si parmezan
• 24-04-2014 Reteta de tort amandina
• 24-04-2014 Idei de retete cu iaurt grecesc
• 24-04-2014 Broccoli cu lamaie si usturoi
• 23-04-2014 Cele mai nesanatoase obiceiuri alimentare
• 23-04-2014 Supa de rosii cu dafin
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de pasca fara aluat

 

Ingrediente:

1 kg branza dulce de vaci
250 ml smantana
6 oua
250 g zahar
6 linguri de gris
1-2 plicuri budinca de vanilie
1 plic praf de copt
coaja de la 1 lamaie
5 pliculete zahar vanilat
150 g stafide

Mod de preparare:

Pentru pasca fara aluat se amesteca mai intai branza cu zaharul, zaharul vanilat, coaja de la lamaie, praful de budinca si praful de copt, smantana, grisul, stafidele, galbenusurile de ou si albusurile batute spuma. Daca branza este prea moale se mai poate adauga gris. Se tapeteaza o forma rotunda de tort cu hartie de copt, se toarna compozitia si se baga la cuptor. Se lasa aproximativ o ora la copt.
Pasca fara aluat se lasa la racit in tava, se pudreaza cu zahar si se taie cand s-a racit de tot.

sursa: apropo

Articole despre: +smantana +zahar +gris +stafide

Video Stiri