• 24-06-2016 Prajitura cu suc de rosii
• 24-06-2016 Cartofi cu pulpe de pui
• 24-06-2016 Limonada cu pepene rosu si menta
• 24-06-2016 Compot de cirese. DOAR 4 ingrediente
• 24-06-2016 Margarita pentru copii. Un cocktail plin de vitamine
• 23-06-2016 Gogosele cu Nutella
• 23-06-2016 Cornulete cu margarina. Cum le facea bunica
• 23-06-2016 Smoothie de sfecla rosie
• 23-06-2016 Suc de morcovi. Pline de vitamine si minerale
• 23-06-2016 Salata de fasole verde. Reteta de vara, usor de facut
• 22-06-2016 Omleta cu carnati si branza
• 22-06-2016 Gratar de pui cu ciuperci si cascaval
• 22-06-2016 Friptura de curcan in sos
• 22-06-2016 Rulada din carne de pui
• 22-06-2016 Evantai cu sunca si branza de burduf
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de pasca fara aluat

 

Ingrediente:

1 kg branza dulce de vaci
250 ml smantana
6 oua
250 g zahar
6 linguri de gris
1-2 plicuri budinca de vanilie
1 plic praf de copt
coaja de la 1 lamaie
5 pliculete zahar vanilat
150 g stafide

Mod de preparare:

Pentru pasca fara aluat se amesteca mai intai branza cu zaharul, zaharul vanilat, coaja de la lamaie, praful de budinca si praful de copt, smantana, grisul, stafidele, galbenusurile de ou si albusurile batute spuma. Daca branza este prea moale se mai poate adauga gris. Se tapeteaza o forma rotunda de tort cu hartie de copt, se toarna compozitia si se baga la cuptor. Se lasa aproximativ o ora la copt.
Pasca fara aluat se lasa la racit in tava, se pudreaza cu zahar si se taie cand s-a racit de tot.

sursa: apropo


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +smantana +zahar +gris +stafide
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri