• 27-02-2015 Reteta de Tort Kilimanjaro
• 27-02-2015 Salata de cartofi cu sos si ceapa
• 27-02-2015 Piure de urzici
• 27-02-2015 Oua umplute cu pasta de peste
• 27-02-2015 Cheesecake cu piure de dovleac si cardamom
• 26-02-2015 Prajitura "Super Hot"
• 26-02-2015 Sfaturi pentru gatit conopida
• 26-02-2015 Urechi de elefant, gata in 32 de minute
• 26-02-2015 Piept de pui cu mozzarella si spanac
• 26-02-2015 Prajitura "Marea Criza" - reteta bunicii
• 26-02-2015 Cat de sanatos e sa gatesti in tavi si oale din aluminiu
• 25-02-2015 Reteta de Cremes
• 25-02-2015 Cum se face budinca de banane
• 25-02-2015 Supa picanta cu varza de Bruxelles
• 25-02-2015 INEDIT! Cum sa ai cartofi prajiti fara sa-i... prajesti!
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Reteta de pasca fara aluat

 

Ingrediente:

1 kg branza dulce de vaci
250 ml smantana
6 oua
250 g zahar
6 linguri de gris
1-2 plicuri budinca de vanilie
1 plic praf de copt
coaja de la 1 lamaie
5 pliculete zahar vanilat
150 g stafide

Mod de preparare:

Pentru pasca fara aluat se amesteca mai intai branza cu zaharul, zaharul vanilat, coaja de la lamaie, praful de budinca si praful de copt, smantana, grisul, stafidele, galbenusurile de ou si albusurile batute spuma. Daca branza este prea moale se mai poate adauga gris. Se tapeteaza o forma rotunda de tort cu hartie de copt, se toarna compozitia si se baga la cuptor. Se lasa aproximativ o ora la copt.
Pasca fara aluat se lasa la racit in tava, se pudreaza cu zahar si se taie cand s-a racit de tot.

sursa: apropo


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +smantana +zahar +gris +stafide
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau