• 02-07-2015 Reteta de mancarica de pui
• 02-07-2015 Briose cu caise
• 02-07-2015 Ce se gaseste, de fapt, in conserva de ton! In nici un caz ce scrie pe eticheta
• 02-07-2015 Tort fara coacere
• 02-07-2015 Placinta cu carne
• 01-07-2015 Paste cu ton si sos de rosii
• 01-07-2015 Aripioare de pui la cuptor
• 01-07-2015 Placinta cu banane
• 01-07-2015 Omleta cu sunca si branza
• 01-07-2015 Ciorba de legume
• 30-06-2015 Inghetata cu arome ciudate
• 30-06-2015 Reteta de somon marinat
• 30-06-2015 Clatite de cartofi
• 30-06-2015 Sarmale in foi de varza
• 30-06-2015 Scovergi de post
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Pregateste o tarta Tatin

 

Ingrediente:

5-6 mere (pentru forma de 28 cm diametru)
50 g unt nesarat
100 g zahar
aluat foietaj

Mod de preparare:


Se aprinde cuptorul la 200 de grade, apoi se trece la lucru. Curatati merele de coaja, casuta de samburi si le taiati sferturi. Ungeti tava cu unt, presarati zahar si asezati merele. Se acopera merele cu aluatul de foietaj si se da in cuptorul incalzit in prealabil la 200 de grade. Puneti tava pe cea mai joasa sina a cuptorului. Daca foietajul e copt, dar caramelul nu are culoarea dorita, acoperiti tava cu folie de aluminiu deasupra si coaceti mai departe cateva minute. Se serveste calda.
Tarta Tatin din imagine a fost pregatita de Daniela.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau