• 21-11-2014 Pui gatit in stil grecesc
• 21-11-2014 Barul unde NU exista nota de plata! Achiti cat vrei pentru consumatie
• 21-11-2014 Piept de pui la cuptor cu mozzarella
• 21-11-2014 Snicker facut in casa - FOTO
• 21-11-2014 Cum se foloseste bicarbonatul la gatit?
• 20-11-2014 Mamaliguta cu branza si smantana
• 20-11-2014 5 produse pe care mai bine le cumperi decat sa le faci tu
• 20-11-2014 Aperitiv cu branza si usturoi
• 20-11-2014 NU le mai cumparati! Biscuiti si fursecuri cu OTRAVA!
• 20-11-2014 Reteta de pastrav pe pat de legume
• 19-11-2014 Reteta de placinta cu branza si spanac
• 19-11-2014 Piept de pui cu rosii si ierburi aromate
• 19-11-2014 Pizza pepperoni cu doar 3 ingrediente
• 19-11-2014 Slabeste mancand la micul dejun!
• 19-11-2014 Reteta de crumble cu mere coapte
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Pregateste o tarta Tatin

 

Ingrediente:

5-6 mere (pentru forma de 28 cm diametru)
50 g unt nesarat
100 g zahar
aluat foietaj

Mod de preparare:


Se aprinde cuptorul la 200 de grade, apoi se trece la lucru. Curatati merele de coaja, casuta de samburi si le taiati sferturi. Ungeti tava cu unt, presarati zahar si asezati merele. Se acopera merele cu aluatul de foietaj si se da in cuptorul incalzit in prealabil la 200 de grade. Puneti tava pe cea mai joasa sina a cuptorului. Daca foietajul e copt, dar caramelul nu are culoarea dorita, acoperiti tava cu folie de aluminiu deasupra si coaceti mai departe cateva minute. Se serveste calda.
Tarta Tatin din imagine a fost pregatita de Daniela.

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau