News Flash:

Pregateste o tarta Tatin

15 Ianuarie 2012
1917 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta Tatin
Ingrediente:

5-6 mere (pentru forma de 28 cm diametru)
50 g unt nesarat
100 g zahar
aluat foietaj

Mod de preparare:


Se aprinde cuptorul la 200 de grade, apoi se trece la lucru. Curatati merele de coaja, casuta de samburi si le taiati sferturi. Ungeti tava cu unt, presarati zahar si asezati merele. Se acopera merele cu aluatul de foietaj si se da in cuptorul incalzit in prealabil la 200 de grade. Puneti tava pe cea mai joasa sina a cuptorului. Daca foietajul e copt, dar caramelul nu are culoarea dorita, acoperiti tava cu folie de aluminiu deasupra si coaceti mai departe cateva minute. Se serveste calda.
Tarta Tatin din imagine a fost pregatita de Daniela.
mere unt nesarat zahar aluat foietaj cuptorul tarta tatin
Distribuie:  
Incarc...

Libertatea.ro

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2016 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2763 (s) | 35 queries | Mysql time :0.029419 (s)