• 02-09-2014 Salata de ciuperci cu maioneza de caju
• 02-09-2014 Cupcakes cu ciocolata si frisca
• 02-09-2014 Reteta recomandata de Laura Cosoi: lapte de pasare
• 02-09-2014 Sfaturi pentru facut cel mai bun bacon la cuptor
• 02-09-2014 5 fructe si legume pe care le-ai mancat gresit pana acum
• 01-09-2014 Reteta de Shakshuka
• 01-09-2014 Cum se face hotdog-ul in stil american?
• 01-09-2014 Idei de gatit cu fructe
• 01-09-2014 Crema de ciocolata usor de facut
• 01-09-2014 Prajitura cu gem de zmeura
• 29-08-2014 Cum se mananca sushi? - VIDEO
• 29-08-2014 Cum trebuie sa punem alimentele in frigider in mod corect
• 29-08-2014 Lapte de aur. Uite cum se prepara!
• 29-08-2014 Budinca de branza, spanac si paine
• 29-08-2014 Cea mai rapida metoda de facut friganele
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Pregateste o tarta Tatin

 

Ingrediente:

5-6 mere (pentru forma de 28 cm diametru)
50 g unt nesarat
100 g zahar
aluat foietaj

Mod de preparare:


Se aprinde cuptorul la 200 de grade, apoi se trece la lucru. Curatati merele de coaja, casuta de samburi si le taiati sferturi. Ungeti tava cu unt, presarati zahar si asezati merele. Se acopera merele cu aluatul de foietaj si se da in cuptorul incalzit in prealabil la 200 de grade. Puneti tava pe cea mai joasa sina a cuptorului. Daca foietajul e copt, dar caramelul nu are culoarea dorita, acoperiti tava cu folie de aluminiu deasupra si coaceti mai departe cateva minute. Se serveste calda.
Tarta Tatin din imagine a fost pregatita de Daniela.

loading...

Video Stiri