• 18-12-2014 Prajitura usoara cu gem si vanilie
• 18-12-2014 Reteta de Craciun, FARA COACERE - Mingiute cu magiun si cocos - FOTO
• 18-12-2014 Pavlova cu kiwi
• 18-12-2014 Cordon Bleu simplu de facut
• 18-12-2014 Omleta cu sunca si branza
• 17-12-2014 Cele mai toxice mancaruri de pe masa de Craciun
• 17-12-2014 Oua invelite in sunca
• 17-12-2014 Prajitura cu caramel si ciocolata
• 17-12-2014 Cartofi acordeon
• 17-12-2014 Ciuperci umplute cu carnaciori
• 17-12-2014 Prajitura cu glazura de vanilie
• 17-12-2014 Reteta de pizza cu paine
• 16-12-2014 Placinta in DOAR cateva minute
• 16-12-2014 Biscuiti Oreo glazurati
• 16-12-2014 Stromboli - o reteta pentru incepatori - FOTO
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Pregateste o tarta Tatin

 

Ingrediente:

5-6 mere (pentru forma de 28 cm diametru)
50 g unt nesarat
100 g zahar
aluat foietaj

Mod de preparare:


Se aprinde cuptorul la 200 de grade, apoi se trece la lucru. Curatati merele de coaja, casuta de samburi si le taiati sferturi. Ungeti tava cu unt, presarati zahar si asezati merele. Se acopera merele cu aluatul de foietaj si se da in cuptorul incalzit in prealabil la 200 de grade. Puneti tava pe cea mai joasa sina a cuptorului. Daca foietajul e copt, dar caramelul nu are culoarea dorita, acoperiti tava cu folie de aluminiu deasupra si coaceti mai departe cateva minute. Se serveste calda.
Tarta Tatin din imagine a fost pregatita de Daniela.

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau