• 29-07-2016 Inghetata cu aroma de ghimbir
• 29-07-2016 Tort de clatite
• 29-07-2016 Clatite umplute cu ficatei de pui
• 29-07-2016 Supa de mazare cu carne afumata
• 29-07-2016 Coltunasi cu carne - O reteta simpla
• 28-07-2016 Cum se curata nuca de cocos
• 28-07-2016 Salata de pui cu maioneza, ciuperci si porumb
• 28-07-2016 Tocanita de vinete cu rosii si ardei grasi
• 28-07-2016 Turte din cartofi fierti - O reteta cu numai 3 ingrediente
• 28-07-2016 Prajitura cu banane si scortisoara
• 27-07-2016 Salata Poienita, cu ciuperci si castraveti
• 27-07-2016 Prajitura rasturnata cu banane
• 27-07-2016 Prajitura "Puzzle", o bunatate cu ciocolata si budinca
• 27-07-2016 Piept de pui umplut la cuptor
• 27-07-2016 Snitele de pui cu cartofi
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Pregateste o tarta Tatin

 

Ingrediente:

5-6 mere (pentru forma de 28 cm diametru)
50 g unt nesarat
100 g zahar
aluat foietaj

Mod de preparare:


Se aprinde cuptorul la 200 de grade, apoi se trece la lucru. Curatati merele de coaja, casuta de samburi si le taiati sferturi. Ungeti tava cu unt, presarati zahar si asezati merele. Se acopera merele cu aluatul de foietaj si se da in cuptorul incalzit in prealabil la 200 de grade. Puneti tava pe cea mai joasa sina a cuptorului. Daca foietajul e copt, dar caramelul nu are culoarea dorita, acoperiti tava cu folie de aluminiu deasupra si coaceti mai departe cateva minute. Se serveste calda.
Tarta Tatin din imagine a fost pregatita de Daniela.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri