• 04-03-2015 Friptura la cuptor, in crusta de parmezan
• 04-03-2015 Dulceata laptelui - leche
• 04-03-2015 Lasagna de primavara
• 04-03-2015 Muschi de porc la cuptor
• 04-03-2015 Ce substante PERICULOASE se gasesc in ceaiurile la plic!
• 03-03-2015 Prajitura cu capsuni si frisca
• 03-03-2015 Carne la cuptor in stil mexican
• 03-03-2015 Prajitura trandafir facuta din capsuni
• 03-03-2015 Prajituri inimioare umplute cu capsuni
• 03-03-2015 Prajitura cu umplutura de banana si ciocolata
• 02-03-2015 Snitele din piept de pui
• 02-03-2015 Reteta de la manastire: cartofi cu branza la cuptor
• 02-03-2015 Salata ECONOMICA, cu 5 ingrediente
• 02-03-2015 Salata Burlacului
• 02-03-2015 Pericolele din bucatarie. Sfaturi pentru a avea grija de sanatatea ta
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Pregateste o tarta Tatin

 

Ingrediente:

5-6 mere (pentru forma de 28 cm diametru)
50 g unt nesarat
100 g zahar
aluat foietaj

Mod de preparare:


Se aprinde cuptorul la 200 de grade, apoi se trece la lucru. Curatati merele de coaja, casuta de samburi si le taiati sferturi. Ungeti tava cu unt, presarati zahar si asezati merele. Se acopera merele cu aluatul de foietaj si se da in cuptorul incalzit in prealabil la 200 de grade. Puneti tava pe cea mai joasa sina a cuptorului. Daca foietajul e copt, dar caramelul nu are culoarea dorita, acoperiti tava cu folie de aluminiu deasupra si coaceti mai departe cateva minute. Se serveste calda.
Tarta Tatin din imagine a fost pregatita de Daniela.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau