• 05-02-2016 Prajitura cu ciocolata in doua culori
• 05-02-2016 Salata de ton cu oua
• 05-02-2016 Piure de cartofi cu bacon
• 05-02-2016 Clatite fara gluten
• 05-02-2016 Briose cu Nutella - Desert rapid de facut
• 04-02-2016 Cea mai buna cafea! Se face cu lapte condensat
• 04-02-2016 Prajitura cu capsuni si ciocolata
• 04-02-2016 Drob de curcan - Cum se face
• 04-02-2016 Prajitura cu mere si caramel
• 04-02-2016 Prajitura cu glazura de vanilie - Reteta cu piersici
• 03-02-2016 Chec cu fructe uscate
• 03-02-2016 Cartofi umpluti cu cascaval
• 03-02-2016 Prajitura cu nuca
• 03-02-2016 Tort cu crema de vanilie
• 03-02-2016 Piept de pui invelit in bacon - Gustare foarte delicioasa
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Pregateste o tarta Tatin

 

Ingrediente:

5-6 mere (pentru forma de 28 cm diametru)
50 g unt nesarat
100 g zahar
aluat foietaj

Mod de preparare:


Se aprinde cuptorul la 200 de grade, apoi se trece la lucru. Curatati merele de coaja, casuta de samburi si le taiati sferturi. Ungeti tava cu unt, presarati zahar si asezati merele. Se acopera merele cu aluatul de foietaj si se da in cuptorul incalzit in prealabil la 200 de grade. Puneti tava pe cea mai joasa sina a cuptorului. Daca foietajul e copt, dar caramelul nu are culoarea dorita, acoperiti tava cu folie de aluminiu deasupra si coaceti mai departe cateva minute. Se serveste calda.
Tarta Tatin din imagine a fost pregatita de Daniela.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau