• 29-05-2015 Pui afumat reteta
• 29-05-2015 Inghetata dietetica facuta in casa
• 29-05-2015 Reteta rulada cu mac
• 29-05-2015 Branzoaice trandafir - reteta si mod de preparare
• 29-05-2015 Prajitura cu cocos si ciocolata
• 28-05-2015 Supa de curcan cu taitei de casa
• 28-05-2015 Cartofi copti cu usturoi si rosii
• 28-05-2015 Pui cu paste
• 28-05-2015 Cheesecake cu capsuni fara coacere
• 28-05-2015 Supa de ciocolata cu coniac
• 27-05-2015 Prajitura Nanaimo - reteta si sfaturi de gatit
• 27-05-2015 Mancarica de vinete cu rosii
• 27-05-2015 GRESEALA pe care o fac gospodinele atunci cand gatesc CIORBA
• 27-05-2015 Placinta de cartofi cu branza
• 27-05-2015 Cartofi la cuptor cu smantana si branza
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Pregateste o tarta Tatin

 

Ingrediente:

5-6 mere (pentru forma de 28 cm diametru)
50 g unt nesarat
100 g zahar
aluat foietaj

Mod de preparare:


Se aprinde cuptorul la 200 de grade, apoi se trece la lucru. Curatati merele de coaja, casuta de samburi si le taiati sferturi. Ungeti tava cu unt, presarati zahar si asezati merele. Se acopera merele cu aluatul de foietaj si se da in cuptorul incalzit in prealabil la 200 de grade. Puneti tava pe cea mai joasa sina a cuptorului. Daca foietajul e copt, dar caramelul nu are culoarea dorita, acoperiti tava cu folie de aluminiu deasupra si coaceti mai departe cateva minute. Se serveste calda.
Tarta Tatin din imagine a fost pregatita de Daniela.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau