• 20-08-2014 Reteta de vara: prajitura cu mure
• 20-08-2014 Ghiveci de porc cu ciuperci
• 20-08-2014 Reteta din Japonia: mochi cu dovleac
• 20-08-2014 Biscuiti cu cocos si cafea
• 20-08-2014 Tiramisu cu cafea si limeta
• 19-08-2014 Burger roman (Isicia omentata)
• 19-08-2014 Totul despre dieta cu limonada
• 19-08-2014 Peste cu sos de seminte de pin
• 19-08-2014 Paine cu miere si iaurt
• 19-08-2014 Cum se face bulzul?
• 18-08-2014 Pina Colada smoothie
• 18-08-2014 Pizza cu vinete si cascaval
• 18-08-2014 Placinta cu mere crude
• 18-08-2014 Smoothie cu rodie
• 15-08-2014 Tortilla de patatas
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Pregateste o tarta Tatin

 

Ingrediente:

5-6 mere (pentru forma de 28 cm diametru)
50 g unt nesarat
100 g zahar
aluat foietaj

Mod de preparare:


Se aprinde cuptorul la 200 de grade, apoi se trece la lucru. Curatati merele de coaja, casuta de samburi si le taiati sferturi. Ungeti tava cu unt, presarati zahar si asezati merele. Se acopera merele cu aluatul de foietaj si se da in cuptorul incalzit in prealabil la 200 de grade. Puneti tava pe cea mai joasa sina a cuptorului. Daca foietajul e copt, dar caramelul nu are culoarea dorita, acoperiti tava cu folie de aluminiu deasupra si coaceti mai departe cateva minute. Se serveste calda.
Tarta Tatin din imagine a fost pregatita de Daniela.

loading...

Video Stiri