• 01-09-2014 Reteta de Shakshuka
• 01-09-2014 Cum se face hotdog-ul in stil american?
• 01-09-2014 Idei de gatit cu fructe
• 01-09-2014 Crema de ciocolata usor de facut
• 01-09-2014 Prajitura cu gem de zmeura
• 29-08-2014 Cum se mananca sushi? - VIDEO
• 29-08-2014 Cum trebuie sa punem alimentele in frigider in mod corect
• 29-08-2014 Lapte de aur. Uite cum se prepara!
• 29-08-2014 Budinca de branza, spanac si paine
• 29-08-2014 Cea mai rapida metoda de facut friganele
• 28-08-2014 Sfaturi pentru gatit cu conserva de peste
• 28-08-2014 8 secrete pe care chelnerii nu o sa ti le spuna niciodata
• 28-08-2014 Tacos vietnamez
• 28-08-2014 Ceai pentru detoxifierea plamanilor
• 28-08-2014 Inghetata de banane cu cocos
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Prajitura cu fructe de padure

 

Ingrediente:

Pentru crusta:

2 cesti migdale
1 ceasca stafide aurii
1 ½ ceasca caise uscate
5 linguri piure de migdale raw vegan
10 patratele de ciocolata raw (optonal, dupa gust)

Pentru crema frosting:

1 ceasca unt de cocos topit
1 sfecla rosie mica rasa fin
1 ceasca nuca de cocos rasa
3 cesti fructe de padure (afine, mure, zmeura, coacaze etc.)
5 linguri sirop de agave

Mod de preparare:


Crusta:

Migdalele, caisele si stafidele se amesteca intr-un blender pana la omogenizare. Se adauga piureul de migdale si se amesteca bine din nou. Se toarna amestecul in forme de cupcakes, preferabil metalice, nu de hartie, pentru a se pastra forma pana se intaresc. Puteti rade ciocolata raw peste crusta astfel formata. Dati la frigider pana este gata crema.

Crema frosting:

Amestecati sucul stors din sfecla rosie cu untul de cocos si pulpa de nuca de cocos rasa. Pasati o parte din fructele de padure cu furculita (1 ceasca, maxim 2) si incorporati-le in crema de cocos si sfecla. Adaugati siropul de agave si potriviti dulceata dupa gust. Se da la frigider circa 2 ore, pana se ingroasa putin.

Se pune crema intr-o punga de patiserie si se spriteaza peste crustele intarite. Ornati cu fructele de padure ramase si puteti rade ciocolata raw pe deasupra sau presara nuca de cocos rasa. Se pastreaza la frigider pana la servire.

sursa: unica

loading...

Video Stiri