• 23-04-2014 Cele mai nesanatoase obiceiuri alimentare
• 23-04-2014 Supa de rosii cu dafin
• 23-04-2014 Coaste de porc la cuptor
• 23-04-2014 Desert cu cirese
• 23-04-2014 Biscuiti sarati chinezesti
• 23-04-2014 Garnitura de orez cu cascaval
• 23-04-2014 Cum se face sosul de mere cu busuioc?
• 23-04-2014 Paste fettuccine cu creveti
• 23-04-2014 Detoxifiere cu shake
• 23-04-2014 Reteta de briose cu ciocolata
• 23-04-2014 Reteta de placinta cu capsuni si migdale
• 23-04-2014 Salata orientala dietetica
• 23-04-2014 Reteta de tort cu crema catalana si iaurt
• 23-04-2014 Retete cu paine veche
• 23-04-2014 Paste rigatoni cu smantana si Gorgonzola
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Prajitura cu fructe de padure

 

Ingrediente:

Pentru crusta:

2 cesti migdale
1 ceasca stafide aurii
1 ½ ceasca caise uscate
5 linguri piure de migdale raw vegan
10 patratele de ciocolata raw (optonal, dupa gust)

Pentru crema frosting:

1 ceasca unt de cocos topit
1 sfecla rosie mica rasa fin
1 ceasca nuca de cocos rasa
3 cesti fructe de padure (afine, mure, zmeura, coacaze etc.)
5 linguri sirop de agave

Mod de preparare:


Crusta:

Migdalele, caisele si stafidele se amesteca intr-un blender pana la omogenizare. Se adauga piureul de migdale si se amesteca bine din nou. Se toarna amestecul in forme de cupcakes, preferabil metalice, nu de hartie, pentru a se pastra forma pana se intaresc. Puteti rade ciocolata raw peste crusta astfel formata. Dati la frigider pana este gata crema.

Crema frosting:

Amestecati sucul stors din sfecla rosie cu untul de cocos si pulpa de nuca de cocos rasa. Pasati o parte din fructele de padure cu furculita (1 ceasca, maxim 2) si incorporati-le in crema de cocos si sfecla. Adaugati siropul de agave si potriviti dulceata dupa gust. Se da la frigider circa 2 ore, pana se ingroasa putin.

Se pune crema intr-o punga de patiserie si se spriteaza peste crustele intarite. Ornati cu fructele de padure ramase si puteti rade ciocolata raw pe deasupra sau presara nuca de cocos rasa. Se pastreaza la frigider pana la servire.

sursa: unica

Video Stiri