• 18-04-2014 Tort de morcovi cu crema de ciocolata
• 18-04-2014 Iahnie cu carnati de post
• 18-04-2014 Ce sa NU faci de Paste!
• 18-04-2014 Cocktail cu sampanie si Limoncello
• 18-04-2014 Cum se fierb ouale?
• 18-04-2014 Spaghete cu zucchini si busuioc
• 18-04-2014 Reteta de Pink Lemonade Margarita
• 18-04-2014 Cocktail Aperol Spritz
• 18-04-2014 Cum se prepara ciorba de miel?
• 18-04-2014 Tartine cu crema si ridichi
• 18-04-2014 Bruschete cu mozzarella si rosii
• 18-04-2014 Supa de morcovi cu portocala
• 18-04-2014 Reteta de crostini cu capsuni si busuioc
• 18-04-2014 Pate de ficatei cu ceapa si salvie
• 18-04-2014 Reteta de smoothie cu mango
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Prajitura cu fructe de padure

 

Ingrediente:

Pentru crusta:

2 cesti migdale
1 ceasca stafide aurii
1 ½ ceasca caise uscate
5 linguri piure de migdale raw vegan
10 patratele de ciocolata raw (optonal, dupa gust)

Pentru crema frosting:

1 ceasca unt de cocos topit
1 sfecla rosie mica rasa fin
1 ceasca nuca de cocos rasa
3 cesti fructe de padure (afine, mure, zmeura, coacaze etc.)
5 linguri sirop de agave

Mod de preparare:


Crusta:

Migdalele, caisele si stafidele se amesteca intr-un blender pana la omogenizare. Se adauga piureul de migdale si se amesteca bine din nou. Se toarna amestecul in forme de cupcakes, preferabil metalice, nu de hartie, pentru a se pastra forma pana se intaresc. Puteti rade ciocolata raw peste crusta astfel formata. Dati la frigider pana este gata crema.

Crema frosting:

Amestecati sucul stors din sfecla rosie cu untul de cocos si pulpa de nuca de cocos rasa. Pasati o parte din fructele de padure cu furculita (1 ceasca, maxim 2) si incorporati-le in crema de cocos si sfecla. Adaugati siropul de agave si potriviti dulceata dupa gust. Se da la frigider circa 2 ore, pana se ingroasa putin.

Se pune crema intr-o punga de patiserie si se spriteaza peste crustele intarite. Ornati cu fructele de padure ramase si puteti rade ciocolata raw pe deasupra sau presara nuca de cocos rasa. Se pastreaza la frigider pana la servire.

sursa: unica

Video Stiri