• 29-07-2014 Toast cu pasta de avocado
• 29-07-2014 Salata satioasa cu branza si pepene
• 29-07-2014 Reteta de parfait rapid
• 29-07-2014 INEDIT: Dieta de slabit pentru barbati
• 29-07-2014 Reteta de cheesecake cu lichior de cafea
• 28-07-2014 Cel mai simplu sandvis
• 28-07-2014 Gustare cu ciuperci, spanac si carne
• 28-07-2014 Cum sa racesti RAPID o sticla de vin!
• 28-07-2014 5 trucuri ca sa gatesti pe racoare
• 28-07-2014 Sandvis fara paine
• 28-07-2014 Sandvis cu carne si vinete
• 25-07-2014 Reteta de pizza cu parmezan si rosii
• 25-07-2014 Crap la cuptor cu usturoi
• 25-07-2014 Mit demontat: fructele si legumele NU te ajuta sa slabesti!
• 25-07-2014 Sfaturi pentru facut clatite
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Prajitura cu fructe de padure

 

Ingrediente:

Pentru crusta:

2 cesti migdale
1 ceasca stafide aurii
1 ½ ceasca caise uscate
5 linguri piure de migdale raw vegan
10 patratele de ciocolata raw (optonal, dupa gust)

Pentru crema frosting:

1 ceasca unt de cocos topit
1 sfecla rosie mica rasa fin
1 ceasca nuca de cocos rasa
3 cesti fructe de padure (afine, mure, zmeura, coacaze etc.)
5 linguri sirop de agave

Mod de preparare:


Crusta:

Migdalele, caisele si stafidele se amesteca intr-un blender pana la omogenizare. Se adauga piureul de migdale si se amesteca bine din nou. Se toarna amestecul in forme de cupcakes, preferabil metalice, nu de hartie, pentru a se pastra forma pana se intaresc. Puteti rade ciocolata raw peste crusta astfel formata. Dati la frigider pana este gata crema.

Crema frosting:

Amestecati sucul stors din sfecla rosie cu untul de cocos si pulpa de nuca de cocos rasa. Pasati o parte din fructele de padure cu furculita (1 ceasca, maxim 2) si incorporati-le in crema de cocos si sfecla. Adaugati siropul de agave si potriviti dulceata dupa gust. Se da la frigider circa 2 ore, pana se ingroasa putin.

Se pune crema intr-o punga de patiserie si se spriteaza peste crustele intarite. Ornati cu fructele de padure ramase si puteti rade ciocolata raw pe deasupra sau presara nuca de cocos rasa. Se pastreaza la frigider pana la servire.

sursa: unica

loading...

Video Stiri