• 25-07-2014 Reteta de pizza cu parmezan si rosii
• 25-07-2014 Crap la cuptor cu usturoi
• 25-07-2014 Mit demontat: fructele si legumele NU te ajuta sa slabesti!
• 25-07-2014 Sfaturi pentru facut clatite
• 25-07-2014 Trucuri pentru inlocuirea ingredientelor din retete
• 24-07-2014 Inghetata cu banane la gratar
• 24-07-2014 Salata de ton cu rosii, paste si masline
• 24-07-2014 Cocktail Apple Martini
• 24-07-2014 Ceva ce nu ai mai gatit pana acum: humus cu busuioc
• 24-07-2014 Reteta de frittata cu cu branza Cheddar
• 23-07-2014 Cum se face ciocolata cu vanilie?
• 23-07-2014 Ciocolata cu pudra de roscove
• 23-07-2014 Reteta de ciocolata cu sare de mare
• 23-07-2014 Sfaturi pentru amenajarea bucatariei
• 23-07-2014 Tarta cu afine si coacaze
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Prajitura cu fructe de padure

 

Ingrediente:

Pentru crusta:

2 cesti migdale
1 ceasca stafide aurii
1 ½ ceasca caise uscate
5 linguri piure de migdale raw vegan
10 patratele de ciocolata raw (optonal, dupa gust)

Pentru crema frosting:

1 ceasca unt de cocos topit
1 sfecla rosie mica rasa fin
1 ceasca nuca de cocos rasa
3 cesti fructe de padure (afine, mure, zmeura, coacaze etc.)
5 linguri sirop de agave

Mod de preparare:


Crusta:

Migdalele, caisele si stafidele se amesteca intr-un blender pana la omogenizare. Se adauga piureul de migdale si se amesteca bine din nou. Se toarna amestecul in forme de cupcakes, preferabil metalice, nu de hartie, pentru a se pastra forma pana se intaresc. Puteti rade ciocolata raw peste crusta astfel formata. Dati la frigider pana este gata crema.

Crema frosting:

Amestecati sucul stors din sfecla rosie cu untul de cocos si pulpa de nuca de cocos rasa. Pasati o parte din fructele de padure cu furculita (1 ceasca, maxim 2) si incorporati-le in crema de cocos si sfecla. Adaugati siropul de agave si potriviti dulceata dupa gust. Se da la frigider circa 2 ore, pana se ingroasa putin.

Se pune crema intr-o punga de patiserie si se spriteaza peste crustele intarite. Ornati cu fructele de padure ramase si puteti rade ciocolata raw pe deasupra sau presara nuca de cocos rasa. Se pastreaza la frigider pana la servire.

sursa: unica

loading...

Video Stiri