News Flash:

Prajitura care se topeste in gura. Nu va ramane nici o firimitura in farfurie

12 Ianuarie 2017
71118 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
2 oua
300 gr branza de vaci
1/2 pahar smantana
3-4 linguri faina alba
foarte putina sare

Pentru umplutura:
2 linguri unt
2 linguri zahar
2 mere

Mod de preparare:

Umplutura:
1. Curata merele si feliaza-le mai subtire.
2. Incinge untul intr-o tigaie adanca si pune merele in ea. Prajeste-le cam 9-10 minute, pe ambele parti. Nu uita sa presari si niste zahar.

Aluat:
3. Marunteste branza si amestec-o cu zahar si cu ouale batuta.
4. Incorporeaza apoi faina si smantana. Omogenizeaza.
5. Toarna aluatul peste mere si tine asa, pe foc potrivit, in jur de 1-2 minute.
6. Transfera prajitura in cuptorul cinins la 200 de grade Celsius. E gata cand s-a rumenit.

prajitura moale prajitura mere
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2487 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013480 (s)

loading...