• 17-04-2014 Cum se obtin culorile naturale pentru oua?
• 17-04-2014 Idei de retete pentru masa de Paste
• 17-04-2014 Prajitura cu branza, stafide si lamaie
• 17-04-2014 Lasagna cu ciuperci si prosciutto
• 17-04-2014 Alimente pe care le credeai sanatoase
• 17-04-2014 Paste cannelloni cu carne si sos
• 17-04-2014 Trucuri pentru friptura de miel
• 17-04-2014 Carne de rata cu coniac
• 17-04-2014 Piure cu spanac si busuioc
• 17-04-2014 Rulada din carne de miel
• 17-04-2014 Reteta de supa cu sunca
• 17-04-2014 Tort in forma de miel
• 16-04-2014 Sfaturi pentru vopsirea oualor de Paste
• 16-04-2014 Paine cu ghimbir
• 16-04-2014 Formula vinegretei perfecte
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Prajitura Arlechino

 

Ingrediente:

Pentru baza:

140 g faina
2 oua mari sau 3 mai mici
100 g zahar tos
60 g unt topit
65 ml lichior de ou (puteti inlocui cu lichior de ciocolata)
50 g nuci macinate (alune, migdale)
9 g praf de copt

Pentru grilaj:

30 g zahar pudra
250 g branza de vaci
1 ou
20 g budinca de vanilie

Mod de preparare:

Ouale cu zaharul si lichiorul se mixeaza bine, (cam 10 minute, nu-i neaparat sa se topeasca zaharul), se adauga untul topit. Faina o amestecam cu praful de copt si nucile macinate si o adaugam lingura cu lingura la compozitia de ou. Punem hartia de copt in tava si turnam compozitia de blat. Branza de vaci, zaharul pudra, oul si praful de budinca le amestecam bine si apoi le punem intr-un pos de ornat si turnam in forma de grilaj peste blat. Puteti folosi o punga de plastic pe care o taieti la un capat. Coacem in cuptorul incins la 180 grade C, timp de 20 min.
Pentru mai multa siguranta faceti proba cu scobitoarea. (In reteta originala scria 30-40 min., dar la mine s-a copt in 20). Servim calda pudrata cu zahar.

Prajitura Arlechino recomandata de Amalia.

Video Stiri