• 01-08-2014 Gustari sanatoase de luat in concediu
• 01-08-2014 Sfaturi pentru decorarea tortului - FOTO
• 01-08-2014 Trufe de ciocolata cu zmeura
• 01-08-2014 Fursecuri facute cu vanilie
• 01-08-2014 Sfaturi pentru gatit cu scoici
• 31-07-2014 Desert racoritor cu inghetata, vin si cirese
• 31-07-2014 Salata de vara cu pepene si mozzarella
• 31-07-2014 Despre gazpacho, o supa perfecta pentru zilele toride
• 31-07-2014 Friptura de porc cu garnitura de mango
• 31-07-2014 Garnitura de sparanghel cu muguri de pin
• 30-07-2014 Supa de mazare cu usturoi si smantana
• 30-07-2014 Supa de telina cu usturoi si ghimbir
• 30-07-2014 Sfaturi pentru gatit cu cereale
• 30-07-2014 Budinca de banane pe bat
• 30-07-2014 Crab inabusit cu fasole si ghimbir
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Prajitura Arlechino

 

Ingrediente:

Pentru baza:

140 g faina
2 oua mari sau 3 mai mici
100 g zahar tos
60 g unt topit
65 ml lichior de ou (puteti inlocui cu lichior de ciocolata)
50 g nuci macinate (alune, migdale)
9 g praf de copt

Pentru grilaj:

30 g zahar pudra
250 g branza de vaci
1 ou
20 g budinca de vanilie

Mod de preparare:

Ouale cu zaharul si lichiorul se mixeaza bine, (cam 10 minute, nu-i neaparat sa se topeasca zaharul), se adauga untul topit. Faina o amestecam cu praful de copt si nucile macinate si o adaugam lingura cu lingura la compozitia de ou. Punem hartia de copt in tava si turnam compozitia de blat. Branza de vaci, zaharul pudra, oul si praful de budinca le amestecam bine si apoi le punem intr-un pos de ornat si turnam in forma de grilaj peste blat. Puteti folosi o punga de plastic pe care o taieti la un capat. Coacem in cuptorul incins la 180 grade C, timp de 20 min.
Pentru mai multa siguranta faceti proba cu scobitoarea. (In reteta originala scria 30-40 min., dar la mine s-a copt in 20). Servim calda pudrata cu zahar.

Prajitura Arlechino recomandata de Amalia.

loading...

Video Stiri