• 29-07-2016 Inghetata cu aroma de ghimbir
• 29-07-2016 Tort de clatite
• 29-07-2016 Clatite umplute cu ficatei de pui
• 29-07-2016 Supa de mazare cu carne afumata
• 29-07-2016 Coltunasi cu carne - O reteta simpla
• 28-07-2016 Cum se curata nuca de cocos
• 28-07-2016 Salata de pui cu maioneza, ciuperci si porumb
• 28-07-2016 Tocanita de vinete cu rosii si ardei grasi
• 28-07-2016 Turte din cartofi fierti - O reteta cu numai 3 ingrediente
• 28-07-2016 Prajitura cu banane si scortisoara
• 27-07-2016 Salata Poienita, cu ciuperci si castraveti
• 27-07-2016 Prajitura rasturnata cu banane
• 27-07-2016 Prajitura "Puzzle", o bunatate cu ciocolata si budinca
• 27-07-2016 Piept de pui umplut la cuptor
• 27-07-2016 Snitele de pui cu cartofi
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Prajitura Arlechino

 

Ingrediente:

Pentru baza:

140 g faina
2 oua mari sau 3 mai mici
100 g zahar tos
60 g unt topit
65 ml lichior de ou (puteti inlocui cu lichior de ciocolata)
50 g nuci macinate (alune, migdale)
9 g praf de copt

Pentru grilaj:

30 g zahar pudra
250 g branza de vaci
1 ou
20 g budinca de vanilie

Mod de preparare:

Ouale cu zaharul si lichiorul se mixeaza bine, (cam 10 minute, nu-i neaparat sa se topeasca zaharul), se adauga untul topit. Faina o amestecam cu praful de copt si nucile macinate si o adaugam lingura cu lingura la compozitia de ou. Punem hartia de copt in tava si turnam compozitia de blat. Branza de vaci, zaharul pudra, oul si praful de budinca le amestecam bine si apoi le punem intr-un pos de ornat si turnam in forma de grilaj peste blat. Puteti folosi o punga de plastic pe care o taieti la un capat. Coacem in cuptorul incins la 180 grade C, timp de 20 min.
Pentru mai multa siguranta faceti proba cu scobitoarea. (In reteta originala scria 30-40 min., dar la mine s-a copt in 20). Servim calda pudrata cu zahar.

Prajitura Arlechino recomandata de Amalia.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri