• 23-01-2015 Trufe de ciocolata alba
• 23-01-2015 Cartofi la cuptor cu carne si branza
• 23-01-2015 Prajitura Kinder cu nuca de cocos
• 23-01-2015 Mini rulouri cu crema de branza
• 23-01-2015 Tarta cu branza de vaci
• 23-01-2015 Din ce e facut, de fapt, cascavalul feliat? - VIDEO
• 22-01-2015 Prajiturele cu ciocolata
• 22-01-2015 Din ce sunt facuti cartofii de la McDonald’s? - VIDEO
• 22-01-2015 Rulouri rapide cu carne si muraturi - FOTO
• 22-01-2015 Placinta cu carne si branza
• 22-01-2015 Gogosi "urechi de elefant"
• 21-01-2015 Krempita - prajitura cu vanilie
• 21-01-2015 Prajitura "ecler" FARA coacere
• 21-01-2015 Mic dejun cu bacon, oua si branza
• 21-01-2015 Paine cu parmezan si patrunjel
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Prajitura Arlechino

 

Ingrediente:

Pentru baza:

140 g faina
2 oua mari sau 3 mai mici
100 g zahar tos
60 g unt topit
65 ml lichior de ou (puteti inlocui cu lichior de ciocolata)
50 g nuci macinate (alune, migdale)
9 g praf de copt

Pentru grilaj:

30 g zahar pudra
250 g branza de vaci
1 ou
20 g budinca de vanilie

Mod de preparare:

Ouale cu zaharul si lichiorul se mixeaza bine, (cam 10 minute, nu-i neaparat sa se topeasca zaharul), se adauga untul topit. Faina o amestecam cu praful de copt si nucile macinate si o adaugam lingura cu lingura la compozitia de ou. Punem hartia de copt in tava si turnam compozitia de blat. Branza de vaci, zaharul pudra, oul si praful de budinca le amestecam bine si apoi le punem intr-un pos de ornat si turnam in forma de grilaj peste blat. Puteti folosi o punga de plastic pe care o taieti la un capat. Coacem in cuptorul incins la 180 grade C, timp de 20 min.
Pentru mai multa siguranta faceti proba cu scobitoarea. (In reteta originala scria 30-40 min., dar la mine s-a copt in 20). Servim calda pudrata cu zahar.

Prajitura Arlechino recomandata de Amalia.

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau