• 28-08-2015 Cum se curata ardeii copti mai usor
• 28-08-2015 Gogosi umplute cu branza
• 28-08-2015 Aperitiv rapid: inele de calmar umplut
• 28-08-2015 Tocanita de inimi de pui
• 28-08-2015 Rulouri cu carnaciori si varza
• 27-08-2015 Rulouri cu sunca si branza
• 27-08-2015 Sandvis cald cu crema de branza
• 27-08-2015 Dovleac umplut cu carne la cuptor
• 27-08-2015 Terina cartofi cu bacon
• 27-08-2015 Pulpe de pui la cuptor
• 27-08-2015 Ostropel pui - cum se face
• 26-08-2015 Rulou cu bacon si branza
• 26-08-2015 Tarta cu prune
• 26-08-2015 Gogosi pufoase cu iaurt
• 26-08-2015 Chiftelute de orez cu branza
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Prajitura Arlechino

 

Ingrediente:

Pentru baza:

140 g faina
2 oua mari sau 3 mai mici
100 g zahar tos
60 g unt topit
65 ml lichior de ou (puteti inlocui cu lichior de ciocolata)
50 g nuci macinate (alune, migdale)
9 g praf de copt

Pentru grilaj:

30 g zahar pudra
250 g branza de vaci
1 ou
20 g budinca de vanilie

Mod de preparare:

Ouale cu zaharul si lichiorul se mixeaza bine, (cam 10 minute, nu-i neaparat sa se topeasca zaharul), se adauga untul topit. Faina o amestecam cu praful de copt si nucile macinate si o adaugam lingura cu lingura la compozitia de ou. Punem hartia de copt in tava si turnam compozitia de blat. Branza de vaci, zaharul pudra, oul si praful de budinca le amestecam bine si apoi le punem intr-un pos de ornat si turnam in forma de grilaj peste blat. Puteti folosi o punga de plastic pe care o taieti la un capat. Coacem in cuptorul incins la 180 grade C, timp de 20 min.
Pentru mai multa siguranta faceti proba cu scobitoarea. (In reteta originala scria 30-40 min., dar la mine s-a copt in 20). Servim calda pudrata cu zahar.

Prajitura Arlechino recomandata de Amalia.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau