• 24-07-2014 Inghetata cu banane la gratar
• 24-07-2014 Salata de ton cu rosii, paste si masline
• 24-07-2014 Cocktail Apple Martini
• 24-07-2014 Ceva ce nu ai mai gatit pana acum: humus cu busuioc
• 24-07-2014 Reteta de frittata cu cu branza Cheddar
• 23-07-2014 Cum se face ciocolata cu vanilie?
• 23-07-2014 Ciocolata cu pudra de roscove
• 23-07-2014 Reteta de ciocolata cu sare de mare
• 23-07-2014 Sfaturi pentru amenajarea bucatariei
• 23-07-2014 Tarta cu afine si coacaze
• 23-07-2014 Cel mai sanatos colorant aliment natural: afinele
• 23-07-2014 Despre tehnica de gatit "en papillote"
• 22-07-2014 Reteta fara coacere: ton cu ou si branza
• 22-07-2014 Reteta de vara de legume la cuptor
• 22-07-2014 Reteta de sorbet cu mure si alcool
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Prajitura Arlechino

 

Ingrediente:

Pentru baza:

140 g faina
2 oua mari sau 3 mai mici
100 g zahar tos
60 g unt topit
65 ml lichior de ou (puteti inlocui cu lichior de ciocolata)
50 g nuci macinate (alune, migdale)
9 g praf de copt

Pentru grilaj:

30 g zahar pudra
250 g branza de vaci
1 ou
20 g budinca de vanilie

Mod de preparare:

Ouale cu zaharul si lichiorul se mixeaza bine, (cam 10 minute, nu-i neaparat sa se topeasca zaharul), se adauga untul topit. Faina o amestecam cu praful de copt si nucile macinate si o adaugam lingura cu lingura la compozitia de ou. Punem hartia de copt in tava si turnam compozitia de blat. Branza de vaci, zaharul pudra, oul si praful de budinca le amestecam bine si apoi le punem intr-un pos de ornat si turnam in forma de grilaj peste blat. Puteti folosi o punga de plastic pe care o taieti la un capat. Coacem in cuptorul incins la 180 grade C, timp de 20 min.
Pentru mai multa siguranta faceti proba cu scobitoarea. (In reteta originala scria 30-40 min., dar la mine s-a copt in 20). Servim calda pudrata cu zahar.

Prajitura Arlechino recomandata de Amalia.

loading...

Video Stiri