• 30-09-2014 Mancarica de fasole cu carne de porc
• 30-09-2014 Reteta de quesadilla cu branza de capra
• 30-09-2014 Pizza rapida cu ou si avocado
• 30-09-2014 Prajitura cu ciocolata la microunde
• 30-09-2014 Cum sa economisesti bani cand mergi la cumparaturi?
• 29-09-2014 Friptura de iepure cu usturoi
• 29-09-2014 Sfaturi din bucatarie: ce sa NU mai faci cand gatesti carne pe aragaz
• 29-09-2014 Cheesecake cu dovleac si nuci
• 29-09-2014 Minitarte cu pere, mere si scortisoara
• 29-09-2014 Reteta de cartofi cu legume
• 29-09-2014 Friptura de porc cu sos de ghimbir
• 26-09-2014 Tarta cu lamaie si bezea
• 26-09-2014 Mancarica de ardei copti
• 26-09-2014 Dulceata de gutui - usor de facut!
• 26-09-2014 Party weekend la Recocos Steak House & Churrascherie
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Prajitura Arlechino

 

Ingrediente:

Pentru baza:

140 g faina
2 oua mari sau 3 mai mici
100 g zahar tos
60 g unt topit
65 ml lichior de ou (puteti inlocui cu lichior de ciocolata)
50 g nuci macinate (alune, migdale)
9 g praf de copt

Pentru grilaj:

30 g zahar pudra
250 g branza de vaci
1 ou
20 g budinca de vanilie

Mod de preparare:

Ouale cu zaharul si lichiorul se mixeaza bine, (cam 10 minute, nu-i neaparat sa se topeasca zaharul), se adauga untul topit. Faina o amestecam cu praful de copt si nucile macinate si o adaugam lingura cu lingura la compozitia de ou. Punem hartia de copt in tava si turnam compozitia de blat. Branza de vaci, zaharul pudra, oul si praful de budinca le amestecam bine si apoi le punem intr-un pos de ornat si turnam in forma de grilaj peste blat. Puteti folosi o punga de plastic pe care o taieti la un capat. Coacem in cuptorul incins la 180 grade C, timp de 20 min.
Pentru mai multa siguranta faceti proba cu scobitoarea. (In reteta originala scria 30-40 min., dar la mine s-a copt in 20). Servim calda pudrata cu zahar.

Prajitura Arlechino recomandata de Amalia.

loading...
Realitatea.net
Libertatea.ro

Video Stiri