• 20-04-2015 Sandvisuri calde - FOTO
• 20-04-2015 Placinta cu sunca si branza
• 20-04-2015 Paste penne cu piept de pui
• 20-04-2015 Reteta scones englezesti
• 20-04-2015 Placinta cu carne si ciuperci
• 17-04-2015 Reteta placinta sunca - FOTO
• 17-04-2015 Retete pulpe pui
• 17-04-2015 Ardei umpluti cu carne
• 17-04-2015 Placinta ciobanului
• 17-04-2015 Ciocolata cu migdale si vanilie
• 16-04-2015 Oua umplute cu peste
• 16-04-2015 Salata de cartofi cu oua
• 16-04-2015 Chiftelute de pui cu oua
• 16-04-2015 Reteta sarmalute manastiresti
• 16-04-2015 Retete pui haiducesc
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Prajitura Arlechino

 

Ingrediente:

Pentru baza:

140 g faina
2 oua mari sau 3 mai mici
100 g zahar tos
60 g unt topit
65 ml lichior de ou (puteti inlocui cu lichior de ciocolata)
50 g nuci macinate (alune, migdale)
9 g praf de copt

Pentru grilaj:

30 g zahar pudra
250 g branza de vaci
1 ou
20 g budinca de vanilie

Mod de preparare:

Ouale cu zaharul si lichiorul se mixeaza bine, (cam 10 minute, nu-i neaparat sa se topeasca zaharul), se adauga untul topit. Faina o amestecam cu praful de copt si nucile macinate si o adaugam lingura cu lingura la compozitia de ou. Punem hartia de copt in tava si turnam compozitia de blat. Branza de vaci, zaharul pudra, oul si praful de budinca le amestecam bine si apoi le punem intr-un pos de ornat si turnam in forma de grilaj peste blat. Puteti folosi o punga de plastic pe care o taieti la un capat. Coacem in cuptorul incins la 180 grade C, timp de 20 min.
Pentru mai multa siguranta faceti proba cu scobitoarea. (In reteta originala scria 30-40 min., dar la mine s-a copt in 20). Servim calda pudrata cu zahar.

Prajitura Arlechino recomandata de Amalia.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau