• 27-02-2015 Salata de cartofi cu sos si ceapa
• 27-02-2015 Piure de urzici
• 27-02-2015 Oua umplute cu pasta de peste
• 27-02-2015 Cheesecake cu piure de dovleac si cardamom
• 26-02-2015 Prajitura "Super Hot"
• 26-02-2015 Sfaturi pentru gatit conopida
• 26-02-2015 Urechi de elefant, gata in 32 de minute
• 26-02-2015 Piept de pui cu mozzarella si spanac
• 26-02-2015 Prajitura "Marea Criza" - reteta bunicii
• 26-02-2015 Cat de sanatos e sa gatesti in tavi si oale din aluminiu
• 25-02-2015 Reteta de Cremes
• 25-02-2015 Cum se face budinca de banane
• 25-02-2015 Supa picanta cu varza de Bruxelles
• 25-02-2015 INEDIT! Cum sa ai cartofi prajiti fara sa-i... prajesti!
• 25-02-2015 Cum sa cureti si sa dezinfectezi lingurile din lemn
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Placinta cu banane

 

Ingrediente:

4 banane taiate rondele
6 foi de placinta
1 portocala (sucul si coaja rasa)
80 g stafide
1 lingura fulgi de cocos
1 lingurita scortisoara
2 linguri zahar brun
1 lingurita zahar
ulei de masline

Mod de preparare:

Mai intai se preincalzeste la 190 grade cuptorul si se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Dupa aceea, intr-un vas mai mare, se amesteca stafidele, bananele, nuca de cocos, coaja de portocale, zaharul brun, 2 linguri suc de portocale si ½ lingurita scortisoara. Se intinde o foaie de placinta si se unge cu ulei. Alta foaie se pune deasupra si se unge cu ulei. Se repeta straturile pana cand se termina foile. Se pune amestecul de banane peste foile de placinta si se ruleaza. Dupa aceea se asaza in tava strudelul si se mai unge cu ulei. Zaharul se amesteca cu restul de scortisoara si se presara deasupra. Se baga strudelul 35 de minute la cuptor. Se poate servi cu frisca.

sursa reteta: cepapam.ro
sursa fotografie: cepapam.ro


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +branza dulce +nuci +cireasa +sirop +stafide +rulou
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau