• 30-07-2015 Prajitura cu ciocolata si cafea
• 30-07-2015 Prajitura de post
• 30-07-2015 Varza cu carne
• 30-07-2015 Prajitura cu banane si ciocolata
• 30-07-2015 Snitele din piept de pui cu pesmet
• 30-07-2015 Salata de cartofi cu tarhon
• 29-07-2015 Reteta de ciuperci grecesti
• 29-07-2015 Reteta de prajitura de afine
• 29-07-2015 Mamaliga cu legume si ciuperci prajite
• 29-07-2015 Prajitura cu coacaze
• 29-07-2015 Paine cu usturoi la cuptor
• 28-07-2015 Bauturi carbogazoase - 10 motive sa NU le mai consumi
• 28-07-2015 Negresa cu ciocolata si menta
• 28-07-2015 Pizza cu vinete si parmezan
• 28-07-2015 Sos grecesc - Skordalia
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Placinta cu banane

 

Ingrediente:

4 banane taiate rondele
6 foi de placinta
1 portocala (sucul si coaja rasa)
80 g stafide
1 lingura fulgi de cocos
1 lingurita scortisoara
2 linguri zahar brun
1 lingurita zahar
ulei de masline

Mod de preparare:

Mai intai se preincalzeste la 190 grade cuptorul si se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Dupa aceea, intr-un vas mai mare, se amesteca stafidele, bananele, nuca de cocos, coaja de portocale, zaharul brun, 2 linguri suc de portocale si ½ lingurita scortisoara. Se intinde o foaie de placinta si se unge cu ulei. Alta foaie se pune deasupra si se unge cu ulei. Se repeta straturile pana cand se termina foile. Se pune amestecul de banane peste foile de placinta si se ruleaza. Dupa aceea se asaza in tava strudelul si se mai unge cu ulei. Zaharul se amesteca cu restul de scortisoara si se presara deasupra. Se baga strudelul 35 de minute la cuptor. Se poate servi cu frisca.

sursa reteta: cepapam.ro
sursa fotografie: cepapam.ro


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +branza dulce +nuci +cireasa +sirop +stafide +rulou
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau