• 09-02-2016 Pachetele cu Nutella si capsuni
• 09-02-2016 Rulouri din piept de pui
• 09-02-2016 Haiose - Reteta din Transilvania
• 09-02-2016 Prajitura cu branza si vanilie
• 09-02-2016 Salata cu pui, legume si rodie
• 08-02-2016 Scones cu capsuni - Desert de primavara
• 08-02-2016 Prajitura cu nuci - O reteta pentru gospodine incepatoare
• 08-02-2016 Placinta cu bacon si ardei
• 08-02-2016 Piept de pui la cuptor cu parmezan
• 08-02-2016 Gogosi cu lingura - Reteta aromata cu lamaie
• 05-02-2016 Prajitura cu ciocolata in doua culori
• 05-02-2016 Salata de ton cu oua
• 05-02-2016 Piure de cartofi cu bacon
• 05-02-2016 Clatite fara gluten
• 05-02-2016 Briose cu Nutella - Desert rapid de facut
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Placinta cu banane

 

Ingrediente:

4 banane taiate rondele
6 foi de placinta
1 portocala (sucul si coaja rasa)
80 g stafide
1 lingura fulgi de cocos
1 lingurita scortisoara
2 linguri zahar brun
1 lingurita zahar
ulei de masline

Mod de preparare:

Mai intai se preincalzeste la 190 grade cuptorul si se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Dupa aceea, intr-un vas mai mare, se amesteca stafidele, bananele, nuca de cocos, coaja de portocale, zaharul brun, 2 linguri suc de portocale si ½ lingurita scortisoara. Se intinde o foaie de placinta si se unge cu ulei. Alta foaie se pune deasupra si se unge cu ulei. Se repeta straturile pana cand se termina foile. Se pune amestecul de banane peste foile de placinta si se ruleaza. Dupa aceea se asaza in tava strudelul si se mai unge cu ulei. Zaharul se amesteca cu restul de scortisoara si se presara deasupra. Se baga strudelul 35 de minute la cuptor. Se poate servi cu frisca.

sursa reteta: cepapam.ro
sursa fotografie: cepapam.ro


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +branza dulce +nuci +cireasa +sirop +stafide +rulou
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau