• 18-04-2014 Tort de morcovi cu crema de ciocolata
• 18-04-2014 Iahnie cu carnati de post
• 18-04-2014 Ce sa NU faci de Paste!
• 18-04-2014 Cocktail cu sampanie si Limoncello
• 18-04-2014 Cum se fierb ouale?
• 18-04-2014 Spaghete cu zucchini si busuioc
• 18-04-2014 Reteta de Pink Lemonade Margarita
• 18-04-2014 Cocktail Aperol Spritz
• 18-04-2014 Cum se prepara ciorba de miel?
• 18-04-2014 Tartine cu crema si ridichi
• 18-04-2014 Bruschete cu mozzarella si rosii
• 18-04-2014 Supa de morcovi cu portocala
• 18-04-2014 Reteta de crostini cu capsuni si busuioc
• 18-04-2014 Pate de ficatei cu ceapa si salvie
• 18-04-2014 Reteta de smoothie cu mango
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Placinta cu banane

 

Ingrediente:

4 banane taiate rondele
6 foi de placinta
1 portocala (sucul si coaja rasa)
80 g stafide
1 lingura fulgi de cocos
1 lingurita scortisoara
2 linguri zahar brun
1 lingurita zahar
ulei de masline

Mod de preparare:

Mai intai se preincalzeste la 190 grade cuptorul si se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Dupa aceea, intr-un vas mai mare, se amesteca stafidele, bananele, nuca de cocos, coaja de portocale, zaharul brun, 2 linguri suc de portocale si ½ lingurita scortisoara. Se intinde o foaie de placinta si se unge cu ulei. Alta foaie se pune deasupra si se unge cu ulei. Se repeta straturile pana cand se termina foile. Se pune amestecul de banane peste foile de placinta si se ruleaza. Dupa aceea se asaza in tava strudelul si se mai unge cu ulei. Zaharul se amesteca cu restul de scortisoara si se presara deasupra. Se baga strudelul 35 de minute la cuptor. Se poate servi cu frisca.

sursa reteta: cepapam.ro
sursa fotografie: cepapam.ro

Articole despre: +branza dulce +nuci +cireasa +sirop +stafide +rulou

Video Stiri