• 23-07-2016 Tocanita de porc cu slanina scarita si cartofi pai
• 22-07-2016 Mousse cu biscuiti Oreo
• 22-07-2016 Porumb fiert - Cum sa-l faci cat mai aromat
• 22-07-2016 Omleta la cuptor cu sunca si branza
• 22-07-2016 Avocado pane - O gustare inedita
• 22-07-2016 Cartofi umpluti cu oua - Reteta pentru dimineti de weekend
• 21-07-2016 Ficatei de pui cu ceapa prajita
• 21-07-2016 Orez la cuptor cu branza si piept de pui
• 21-07-2016 Tocanita de cartofi cu felii de carnaciori
• 21-07-2016 Prajitura rasturnata cu piersici si budinca
• 21-07-2016 Cum sa fac prajitura cu piersici
• 20-07-2016 Barcute umplute cu telemea
• 20-07-2016 Peste prajit cu sos de citrice
• 20-07-2016 Prajitura FARA COACERE cu crema de vanilie
• 20-07-2016 Dovleac umplut cu carne de pui
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Placinta cu banane

 

Ingrediente:

4 banane taiate rondele
6 foi de placinta
1 portocala (sucul si coaja rasa)
80 g stafide
1 lingura fulgi de cocos
1 lingurita scortisoara
2 linguri zahar brun
1 lingurita zahar
ulei de masline

Mod de preparare:

Mai intai se preincalzeste la 190 grade cuptorul si se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Dupa aceea, intr-un vas mai mare, se amesteca stafidele, bananele, nuca de cocos, coaja de portocale, zaharul brun, 2 linguri suc de portocale si ½ lingurita scortisoara. Se intinde o foaie de placinta si se unge cu ulei. Alta foaie se pune deasupra si se unge cu ulei. Se repeta straturile pana cand se termina foile. Se pune amestecul de banane peste foile de placinta si se ruleaza. Dupa aceea se asaza in tava strudelul si se mai unge cu ulei. Zaharul se amesteca cu restul de scortisoara si se presara deasupra. Se baga strudelul 35 de minute la cuptor. Se poate servi cu frisca.

sursa reteta: cepapam.ro
sursa fotografie: cepapam.ro


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +branza dulce +nuci +cireasa +sirop +stafide +rulou
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri