• 30-07-2014 Supa de mazare cu usturoi si smantana
• 30-07-2014 Supa de telina cu usturoi si ghimbir
• 30-07-2014 Sfaturi pentru gatit cu cereale
• 30-07-2014 Budinca de banane pe bat
• 30-07-2014 Crab inabusit cu fasole si ghimbir
• 29-07-2014 Toast cu pasta de avocado
• 29-07-2014 Salata satioasa cu branza si pepene
• 29-07-2014 Reteta de parfait rapid
• 29-07-2014 INEDIT: Dieta de slabit pentru barbati
• 29-07-2014 Reteta de cheesecake cu lichior de cafea
• 28-07-2014 Cel mai simplu sandvis
• 28-07-2014 Gustare cu ciuperci, spanac si carne
• 28-07-2014 Cum sa racesti RAPID o sticla de vin!
• 28-07-2014 5 trucuri ca sa gatesti pe racoare
• 28-07-2014 Sandvis fara paine
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Placinta cu banane

 

Ingrediente:

4 banane taiate rondele
6 foi de placinta
1 portocala (sucul si coaja rasa)
80 g stafide
1 lingura fulgi de cocos
1 lingurita scortisoara
2 linguri zahar brun
1 lingurita zahar
ulei de masline

Mod de preparare:

Mai intai se preincalzeste la 190 grade cuptorul si se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Dupa aceea, intr-un vas mai mare, se amesteca stafidele, bananele, nuca de cocos, coaja de portocale, zaharul brun, 2 linguri suc de portocale si ½ lingurita scortisoara. Se intinde o foaie de placinta si se unge cu ulei. Alta foaie se pune deasupra si se unge cu ulei. Se repeta straturile pana cand se termina foile. Se pune amestecul de banane peste foile de placinta si se ruleaza. Dupa aceea se asaza in tava strudelul si se mai unge cu ulei. Zaharul se amesteca cu restul de scortisoara si se presara deasupra. Se baga strudelul 35 de minute la cuptor. Se poate servi cu frisca.

sursa reteta: cepapam.ro
sursa fotografie: cepapam.ro

Articole despre: +branza dulce +nuci +cireasa +sirop +stafide +rulou
loading...

Video Stiri