• 24-04-2014 Paste fettuccine cu ciuperci si parmezan
• 24-04-2014 Reteta de tort amandina
• 24-04-2014 Idei de retete cu iaurt grecesc
• 24-04-2014 Broccoli cu lamaie si usturoi
• 23-04-2014 Cele mai nesanatoase obiceiuri alimentare
• 23-04-2014 Supa de rosii cu dafin
• 23-04-2014 Coaste de porc la cuptor
• 23-04-2014 Desert cu cirese
• 23-04-2014 Biscuiti sarati chinezesti
• 23-04-2014 Garnitura de orez cu cascaval
• 23-04-2014 Cum se face sosul de mere cu busuioc?
• 23-04-2014 Paste fettuccine cu creveti
• 23-04-2014 Detoxifiere cu shake
• 23-04-2014 Reteta de briose cu ciocolata
• 23-04-2014 Reteta de placinta cu capsuni si migdale
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Placinta cu banane

 

Ingrediente:

4 banane taiate rondele
6 foi de placinta
1 portocala (sucul si coaja rasa)
80 g stafide
1 lingura fulgi de cocos
1 lingurita scortisoara
2 linguri zahar brun
1 lingurita zahar
ulei de masline

Mod de preparare:

Mai intai se preincalzeste la 190 grade cuptorul si se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Dupa aceea, intr-un vas mai mare, se amesteca stafidele, bananele, nuca de cocos, coaja de portocale, zaharul brun, 2 linguri suc de portocale si ½ lingurita scortisoara. Se intinde o foaie de placinta si se unge cu ulei. Alta foaie se pune deasupra si se unge cu ulei. Se repeta straturile pana cand se termina foile. Se pune amestecul de banane peste foile de placinta si se ruleaza. Dupa aceea se asaza in tava strudelul si se mai unge cu ulei. Zaharul se amesteca cu restul de scortisoara si se presara deasupra. Se baga strudelul 35 de minute la cuptor. Se poate servi cu frisca.

sursa reteta: cepapam.ro
sursa fotografie: cepapam.ro

Articole despre: +branza dulce +nuci +cireasa +sirop +stafide +rulou

Video Stiri