• 19-09-2014 Salata de paste cu feta
• 19-09-2014 Adevarul despre dieta Paleo!
• 19-09-2014 Pizza la minut! Invata si tu sa o prepari! - VIDEO
• 19-09-2014 Smoothie de pere cu miere si avocado
• 19-09-2014 Smoothie de pere cu ovaz
• 19-09-2014 5 idei de servit mamaliga
• 18-09-2014 Somon cu paprika si sirop
• 18-09-2014 SOCANT! Alimentele care forizeaza putrezirea dintilor
• 18-09-2014 La ce este buna sarea? Intrebuintari neobisnuite
• 18-09-2014 Invata sa coci ardeii fara cuptor!
• 18-09-2014 Mic dejun cu ou, bacon si avocado
• 18-09-2014 Retete delicioase cu lipie
• 17-09-2014 Idei de sandvisuri pentru scoala
• 17-09-2014 Mare Ti-e Gradina, Doamne! S-a lansat pizza cu marijuana
• 17-09-2014 SOCANT! Sunt cufundati in baie de clor, apoi scosi la vanzare
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Penne alla boscaiola

 

Ingrediente:

kaizer
paste
funghi porcini / ghebe
100 gr mazare
1 ceapa potrivita
500 gr smantana
1 pahar vin alb
2 lg ulei de masline

Mod de preparare:

Se taie kaizerul cubulete, ceapa marunt si se rumenesc impreuna in 2 linguri de ulei de masline. Se adauga ciupercile (funghi porcini sau ghebe) si se calesc pana se evapora apa lasata de ele. Se pune apoi mazarea, iar dupa 5 minute, paharul de vin alb-demisec. Dupa ce se evapora si vinul, se puneĀ  smantana si se amesteca incet, sa nu faca cocoloase. Se lasa la foc potrivit sa fiarba cca 15 minute, apoi se presara putin parmezan ras. Se mai lasa sosul pe foc cca 10 min.
Pastele se fierb cu un minut mai putin decat timpul recomandat pe ambalaj, dar nu se clatesc sub jet de apa. Se adauga sosul peste paste.

sursa articol: http://www.bucataras.ro
sursa fotografie: http://www.bucataras.ro

loading...
Realitatea.net
Libertatea.ro

Video Stiri