• 28-07-2015 Bauturi carbogazoase - 10 motive sa NU le mai consumi
• 28-07-2015 Negresa cu ciocolata si menta
• 28-07-2015 Pizza cu vinete si parmezan
• 28-07-2015 Sos grecesc - Skordalia
• 28-07-2015 Cum se fac ouale jumari - Julia Child
• 28-07-2015 Reteta tort Peles
• 27-07-2015 Negresa cu nuci si portocale
• 27-07-2015 Salata de fasole cu vinegreta
• 27-07-2015 Creveti cu sos de usturoi
• 27-07-2015 Chiftelute de dovlecei cu branza
• 27-07-2015 Spaghete cu carne
• 24-07-2015 Paste la cuptor cu carne de vita si sos
• 24-07-2015 Inghetata cu cereale
• 24-07-2015 Taitei de casa
• 24-07-2015 Costite la gratar
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Penne alla boscaiola

 

Ingrediente:

kaizer
paste
funghi porcini / ghebe
100 gr mazare
1 ceapa potrivita
500 gr smantana
1 pahar vin alb
2 lg ulei de masline

Mod de preparare:

Se taie kaizerul cubulete, ceapa marunt si se rumenesc impreuna in 2 linguri de ulei de masline. Se adauga ciupercile (funghi porcini sau ghebe) si se calesc pana se evapora apa lasata de ele. Se pune apoi mazarea, iar dupa 5 minute, paharul de vin alb-demisec. Dupa ce se evapora si vinul, se pune  smantana si se amesteca incet, sa nu faca cocoloase. Se lasa la foc potrivit sa fiarba cca 15 minute, apoi se presara putin parmezan ras. Se mai lasa sosul pe foc cca 10 min.
Pastele se fierb cu un minut mai putin decat timpul recomandat pe ambalaj, dar nu se clatesc sub jet de apa. Se adauga sosul peste paste.

sursa articol: http://www.bucataras.ro
sursa fotografie: http://www.bucataras.ro


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau