• 29-06-2015 Prajitura cu caramel si nuci
• 29-06-2015 Hummus de cartofi dulci
• 29-06-2015 Tort de ciocolata cu cirese
• 29-06-2015 Scones reteta
• 29-06-2015 Piept de pui la cuptor cu legume
• 26-06-2015 Chiftele din broccoli
• 26-06-2015 Tarta cu oua si rosii
• 26-06-2015 Friptura la cuptor cu condimente
• 26-06-2015 Cozonac cu nuca
• 26-06-2015 Piure de cartofi pufos
• 25-06-2015 Cartofi la cuptor cu carnaciori
• 25-06-2015 Legume la cuptor cu chiftelute
• 25-06-2015 Bomboane din morcovi cu cocos
• 25-06-2015 Prajitura turceasca Gullac
• 25-06-2015 Ficatei de pui facuti pane
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Penne alla boscaiola

 

Ingrediente:

kaizer
paste
funghi porcini / ghebe
100 gr mazare
1 ceapa potrivita
500 gr smantana
1 pahar vin alb
2 lg ulei de masline

Mod de preparare:

Se taie kaizerul cubulete, ceapa marunt si se rumenesc impreuna in 2 linguri de ulei de masline. Se adauga ciupercile (funghi porcini sau ghebe) si se calesc pana se evapora apa lasata de ele. Se pune apoi mazarea, iar dupa 5 minute, paharul de vin alb-demisec. Dupa ce se evapora si vinul, se pune  smantana si se amesteca incet, sa nu faca cocoloase. Se lasa la foc potrivit sa fiarba cca 15 minute, apoi se presara putin parmezan ras. Se mai lasa sosul pe foc cca 10 min.
Pastele se fierb cu un minut mai putin decat timpul recomandat pe ambalaj, dar nu se clatesc sub jet de apa. Se adauga sosul peste paste.

sursa articol: http://www.bucataras.ro
sursa fotografie: http://www.bucataras.ro


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau