• 29-07-2014 Toast cu pasta de avocado
• 29-07-2014 Salata satioasa cu branza si pepene
• 29-07-2014 Reteta de parfait rapid
• 29-07-2014 INEDIT: Dieta de slabit pentru barbati
• 29-07-2014 Reteta de cheesecake cu lichior de cafea
• 28-07-2014 Cel mai simplu sandvis
• 28-07-2014 Gustare cu ciuperci, spanac si carne
• 28-07-2014 Cum sa racesti RAPID o sticla de vin!
• 28-07-2014 5 trucuri ca sa gatesti pe racoare
• 28-07-2014 Sandvis fara paine
• 28-07-2014 Sandvis cu carne si vinete
• 25-07-2014 Reteta de pizza cu parmezan si rosii
• 25-07-2014 Crap la cuptor cu usturoi
• 25-07-2014 Mit demontat: fructele si legumele NU te ajuta sa slabesti!
• 25-07-2014 Sfaturi pentru facut clatite
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Penne alla boscaiola

 

Ingrediente:

kaizer
paste
funghi porcini / ghebe
100 gr mazare
1 ceapa potrivita
500 gr smantana
1 pahar vin alb
2 lg ulei de masline

Mod de preparare:

Se taie kaizerul cubulete, ceapa marunt si se rumenesc impreuna in 2 linguri de ulei de masline. Se adauga ciupercile (funghi porcini sau ghebe) si se calesc pana se evapora apa lasata de ele. Se pune apoi mazarea, iar dupa 5 minute, paharul de vin alb-demisec. Dupa ce se evapora si vinul, se puneĀ  smantana si se amesteca incet, sa nu faca cocoloase. Se lasa la foc potrivit sa fiarba cca 15 minute, apoi se presara putin parmezan ras. Se mai lasa sosul pe foc cca 10 min.
Pastele se fierb cu un minut mai putin decat timpul recomandat pe ambalaj, dar nu se clatesc sub jet de apa. Se adauga sosul peste paste.

sursa articol: http://www.bucataras.ro
sursa fotografie: http://www.bucataras.ro

loading...

Video Stiri