• 23-10-2014 Reteta de biscuiti cu crema caramel
• 23-10-2014 Cum sa gatesti ca sa NU te mai imbolnavesti
• 22-10-2014 Trufe de ciocolata cu castane
• 22-10-2014 Ce gust are Sarutul lui Dracula?
• 22-10-2014 Sfaturi pentru gatit cu mustar
• 22-10-2014 Deliciu de toamna: mere coapte cu afine si crema de vanilie
• 22-10-2014 Cocktail pentru petreceri: Halloween Grog
• 21-10-2014 Cel mai usor sos de usturoi
• 21-10-2014 NU mai arde friptura! Uite care sunt temperaturile ideale, in functie de tipul de carne
• 21-10-2014 Legume de toamna - retete si sfaturi culinare
• 21-10-2014 Experimentul care te va infiora: Pui otraviti si scosi la vanzare!!!
• 21-10-2014 Cel mai bun sos pentru fripturi
• 20-10-2014 Reteta de spaghete cu ardei
• 20-10-2014 Cum sa gatesti cu faina integrala?
• 20-10-2014 Reteta de cornulete
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Penne alla boscaiola

 

Ingrediente:

kaizer
paste
funghi porcini / ghebe
100 gr mazare
1 ceapa potrivita
500 gr smantana
1 pahar vin alb
2 lg ulei de masline

Mod de preparare:

Se taie kaizerul cubulete, ceapa marunt si se rumenesc impreuna in 2 linguri de ulei de masline. Se adauga ciupercile (funghi porcini sau ghebe) si se calesc pana se evapora apa lasata de ele. Se pune apoi mazarea, iar dupa 5 minute, paharul de vin alb-demisec. Dupa ce se evapora si vinul, se puneĀ  smantana si se amesteca incet, sa nu faca cocoloase. Se lasa la foc potrivit sa fiarba cca 15 minute, apoi se presara putin parmezan ras. Se mai lasa sosul pe foc cca 10 min.
Pastele se fierb cu un minut mai putin decat timpul recomandat pe ambalaj, dar nu se clatesc sub jet de apa. Se adauga sosul peste paste.

sursa articol: http://www.bucataras.ro
sursa fotografie: http://www.bucataras.ro

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri