• 24-11-2014 Otraviti intentionat! 2 toxine extrem de periculoase pe care statul ne obliga sa le cumparam zilnic
• 24-11-2014 Reteta de 7 lei, pentru post - FOTO
• 24-11-2014 Cum sa prepari un consommé?
• 24-11-2014 Lipiciul de carne: secretul murdar al industriei alimentare!
• 24-11-2014 Cu ce se inlocuieste sarea in mancaruri?
• 21-11-2014 Pui gatit in stil grecesc
• 21-11-2014 Barul unde NU exista nota de plata! Achiti cat vrei pentru consumatie
• 21-11-2014 Piept de pui la cuptor cu mozzarella
• 21-11-2014 Snicker facut in casa - FOTO
• 21-11-2014 Cum se foloseste bicarbonatul la gatit?
• 20-11-2014 Mamaliguta cu branza si smantana
• 20-11-2014 5 produse pe care mai bine le cumperi decat sa le faci tu
• 20-11-2014 Aperitiv cu branza si usturoi
• 20-11-2014 NU le mai cumparati! Biscuiti si fursecuri cu OTRAVA!
• 20-11-2014 Reteta de pastrav pe pat de legume
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Penne alla boscaiola

 

Ingrediente:

kaizer
paste
funghi porcini / ghebe
100 gr mazare
1 ceapa potrivita
500 gr smantana
1 pahar vin alb
2 lg ulei de masline

Mod de preparare:

Se taie kaizerul cubulete, ceapa marunt si se rumenesc impreuna in 2 linguri de ulei de masline. Se adauga ciupercile (funghi porcini sau ghebe) si se calesc pana se evapora apa lasata de ele. Se pune apoi mazarea, iar dupa 5 minute, paharul de vin alb-demisec. Dupa ce se evapora si vinul, se pune  smantana si se amesteca incet, sa nu faca cocoloase. Se lasa la foc potrivit sa fiarba cca 15 minute, apoi se presara putin parmezan ras. Se mai lasa sosul pe foc cca 10 min.
Pastele se fierb cu un minut mai putin decat timpul recomandat pe ambalaj, dar nu se clatesc sub jet de apa. Se adauga sosul peste paste.

sursa articol: http://www.bucataras.ro
sursa fotografie: http://www.bucataras.ro

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau