• 18-04-2014 Tort de morcovi cu crema de ciocolata
• 18-04-2014 Iahnie cu carnati de post
• 18-04-2014 Ce sa NU faci de Paste!
• 18-04-2014 Cocktail cu sampanie si Limoncello
• 18-04-2014 Cum se fierb ouale?
• 18-04-2014 Spaghete cu zucchini si busuioc
• 18-04-2014 Reteta de Pink Lemonade Margarita
• 18-04-2014 Cocktail Aperol Spritz
• 18-04-2014 Cum se prepara ciorba de miel?
• 18-04-2014 Tartine cu crema si ridichi
• 18-04-2014 Bruschete cu mozzarella si rosii
• 18-04-2014 Supa de morcovi cu portocala
• 18-04-2014 Reteta de crostini cu capsuni si busuioc
• 18-04-2014 Pate de ficatei cu ceapa si salvie
• 18-04-2014 Reteta de smoothie cu mango
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Penne alla boscaiola

 

Ingrediente:

kaizer
paste
funghi porcini / ghebe
100 gr mazare
1 ceapa potrivita
500 gr smantana
1 pahar vin alb
2 lg ulei de masline

Mod de preparare:

Se taie kaizerul cubulete, ceapa marunt si se rumenesc impreuna in 2 linguri de ulei de masline. Se adauga ciupercile (funghi porcini sau ghebe) si se calesc pana se evapora apa lasata de ele. Se pune apoi mazarea, iar dupa 5 minute, paharul de vin alb-demisec. Dupa ce se evapora si vinul, se puneĀ  smantana si se amesteca incet, sa nu faca cocoloase. Se lasa la foc potrivit sa fiarba cca 15 minute, apoi se presara putin parmezan ras. Se mai lasa sosul pe foc cca 10 min.
Pastele se fierb cu un minut mai putin decat timpul recomandat pe ambalaj, dar nu se clatesc sub jet de apa. Se adauga sosul peste paste.

sursa articol: http://www.bucataras.ro
sursa fotografie: http://www.bucataras.ro

Video Stiri