• 22-08-2014 Cum se prepara supa englezeasca?
• 22-08-2014 Salata marocana cu sfecla rosie
• 22-08-2014 Reteta de sos picant pentru friptura
• 22-08-2014 Pate de somon cu hrean
• 22-08-2014 Paste cu ton si porumb
• 21-08-2014 Orez cu mere si lamaie
• 21-08-2014 Dressing cu branza Roquefort
• 21-08-2014 Mere la cuptor
• 21-08-2014 Dressing cu usturoi pentru salata
• 21-08-2014 Mancarica de linte cu bacon
• 20-08-2014 Reteta de vara: prajitura cu mure
• 20-08-2014 Ghiveci de porc cu ciuperci
• 20-08-2014 Reteta din Japonia: mochi cu dovleac
• 20-08-2014 Biscuiti cu cocos si cafea
• 20-08-2014 Tiramisu cu cafea si limeta
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Penne alla boscaiola

 

Ingrediente:

kaizer
paste
funghi porcini / ghebe
100 gr mazare
1 ceapa potrivita
500 gr smantana
1 pahar vin alb
2 lg ulei de masline

Mod de preparare:

Se taie kaizerul cubulete, ceapa marunt si se rumenesc impreuna in 2 linguri de ulei de masline. Se adauga ciupercile (funghi porcini sau ghebe) si se calesc pana se evapora apa lasata de ele. Se pune apoi mazarea, iar dupa 5 minute, paharul de vin alb-demisec. Dupa ce se evapora si vinul, se puneĀ  smantana si se amesteca incet, sa nu faca cocoloase. Se lasa la foc potrivit sa fiarba cca 15 minute, apoi se presara putin parmezan ras. Se mai lasa sosul pe foc cca 10 min.
Pastele se fierb cu un minut mai putin decat timpul recomandat pe ambalaj, dar nu se clatesc sub jet de apa. Se adauga sosul peste paste.

sursa articol: http://www.bucataras.ro
sursa fotografie: http://www.bucataras.ro

loading...

Video Stiri