• 30-01-2015 Anghinare cu branza la cuptor
• 30-01-2015 Smoothie de mere
• 30-01-2015 Carne de porc la grill
• 30-01-2015 Friptura de pui la cuptor
• 30-01-2015 Macaroane cu branza la cuptor
• 29-01-2015 Prajitura cu capsuni si ciocolata - FOTO
• 29-01-2015 Supa de fasole cu muschi de vita
• 29-01-2015 Spaghete cu rosii si creveti
• 29-01-2015 Reteta de peste prajit
• 29-01-2015 Quesadilla cu branza
• 28-01-2015 Chec cu stafide
• 28-01-2015 Farfurii cu aperitive aranjate SPECTACULOS - FOTO
• 28-01-2015 Paine umpluta cu branza
• 28-01-2015 Paine cu branza si masline
• 28-01-2015 Gratin de cartofi cu parmezan
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Penne alla boscaiola

 

Ingrediente:

kaizer
paste
funghi porcini / ghebe
100 gr mazare
1 ceapa potrivita
500 gr smantana
1 pahar vin alb
2 lg ulei de masline

Mod de preparare:

Se taie kaizerul cubulete, ceapa marunt si se rumenesc impreuna in 2 linguri de ulei de masline. Se adauga ciupercile (funghi porcini sau ghebe) si se calesc pana se evapora apa lasata de ele. Se pune apoi mazarea, iar dupa 5 minute, paharul de vin alb-demisec. Dupa ce se evapora si vinul, se puneĀ  smantana si se amesteca incet, sa nu faca cocoloase. Se lasa la foc potrivit sa fiarba cca 15 minute, apoi se presara putin parmezan ras. Se mai lasa sosul pe foc cca 10 min.
Pastele se fierb cu un minut mai putin decat timpul recomandat pe ambalaj, dar nu se clatesc sub jet de apa. Se adauga sosul peste paste.

sursa articol: http://www.bucataras.ro
sursa fotografie: http://www.bucataras.ro

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau