• 23-07-2014 Cum se face ciocolata cu vanilie?
• 23-07-2014 Ciocolata cu pudra de roscove
• 23-07-2014 Reteta de ciocolata cu sare de mare
• 23-07-2014 Sfaturi pentru amenajarea bucatariei
• 23-07-2014 Tarta cu afine si coacaze
• 23-07-2014 Cel mai sanatos colorant aliment natural: afinele
• 23-07-2014 Despre tehnica de gatit "en papillote"
• 22-07-2014 Reteta fara coacere: ton cu ou si branza
• 22-07-2014 Reteta de vara de legume la cuptor
• 22-07-2014 Reteta de sorbet cu mure si alcool
• 22-07-2014 Sfaturi pentru facut hummus
• 22-07-2014 Reteta de calmar sotat
• 21-07-2014 Secretele unui platou impecabil! - FOTO
• 21-07-2014 Sfaturi pentru gatit vinete
• 21-07-2014 Smantana rapida facuta din smantana pentru frisca
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Penne alla boscaiola

 

Ingrediente:

kaizer
paste
funghi porcini / ghebe
100 gr mazare
1 ceapa potrivita
500 gr smantana
1 pahar vin alb
2 lg ulei de masline

Mod de preparare:

Se taie kaizerul cubulete, ceapa marunt si se rumenesc impreuna in 2 linguri de ulei de masline. Se adauga ciupercile (funghi porcini sau ghebe) si se calesc pana se evapora apa lasata de ele. Se pune apoi mazarea, iar dupa 5 minute, paharul de vin alb-demisec. Dupa ce se evapora si vinul, se puneĀ  smantana si se amesteca incet, sa nu faca cocoloase. Se lasa la foc potrivit sa fiarba cca 15 minute, apoi se presara putin parmezan ras. Se mai lasa sosul pe foc cca 10 min.
Pastele se fierb cu un minut mai putin decat timpul recomandat pe ambalaj, dar nu se clatesc sub jet de apa. Se adauga sosul peste paste.

sursa articol: http://www.bucataras.ro
sursa fotografie: http://www.bucataras.ro

loading...

Video Stiri