• 23-04-2014 Cele mai nesanatoase obiceiuri alimentare
• 23-04-2014 Supa de rosii cu dafin
• 23-04-2014 Coaste de porc la cuptor
• 23-04-2014 Desert cu cirese
• 23-04-2014 Biscuiti sarati chinezesti
• 23-04-2014 Garnitura de orez cu cascaval
• 23-04-2014 Cum se face sosul de mere cu busuioc?
• 23-04-2014 Paste fettuccine cu creveti
• 23-04-2014 Detoxifiere cu shake
• 23-04-2014 Reteta de briose cu ciocolata
• 23-04-2014 Reteta de placinta cu capsuni si migdale
• 23-04-2014 Salata orientala dietetica
• 23-04-2014 Reteta de tort cu crema catalana si iaurt
• 23-04-2014 Retete cu paine veche
• 23-04-2014 Paste rigatoni cu smantana si Gorgonzola
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Penne alla boscaiola

 

Ingrediente:

kaizer
paste
funghi porcini / ghebe
100 gr mazare
1 ceapa potrivita
500 gr smantana
1 pahar vin alb
2 lg ulei de masline

Mod de preparare:

Se taie kaizerul cubulete, ceapa marunt si se rumenesc impreuna in 2 linguri de ulei de masline. Se adauga ciupercile (funghi porcini sau ghebe) si se calesc pana se evapora apa lasata de ele. Se pune apoi mazarea, iar dupa 5 minute, paharul de vin alb-demisec. Dupa ce se evapora si vinul, se pune  smantana si se amesteca incet, sa nu faca cocoloase. Se lasa la foc potrivit sa fiarba cca 15 minute, apoi se presara putin parmezan ras. Se mai lasa sosul pe foc cca 10 min.
Pastele se fierb cu un minut mai putin decat timpul recomandat pe ambalaj, dar nu se clatesc sub jet de apa. Se adauga sosul peste paste.

sursa articol: http://www.bucataras.ro
sursa fotografie: http://www.bucataras.ro

Video Stiri