• 01-07-2016 Asa se face omleta pufoasa! Perfecta pentru micul dejun
• 01-07-2016 Cum se face inghetata cu frisca si visine
• 01-07-2016 Tocanita de porc la ceaun
• 01-07-2016 Banoffee - prajitura cu banana si caramel
• 01-07-2016 Cordon Bleu cu branza elvetiana
• 30-06-2016 Cartofi prajiti Margherita
• 30-06-2016 Ardei umpluti cu orez, branza si pepperoni
• 30-06-2016 Rosii umplute cu branza si carnaciori
• 30-06-2016 Trandafirasi cu felii de piersica
• 30-06-2016 Rulouri de dovlecei cu branza, la cuptor
• 29-06-2016 Prajitura rasturnata cu banane
• 29-06-2016 Turte cu branza sarata
• 29-06-2016 Batoane cu covrigei si ciocolata. Doar cu 4 ingrediente
• 29-06-2016 Prajitura cu inghetata si biscuiti
• 29-06-2016 Chec cu compozitie de negresa
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Penne alla boscaiola

 

Ingrediente:

kaizer
paste
funghi porcini / ghebe
100 gr mazare
1 ceapa potrivita
500 gr smantana
1 pahar vin alb
2 lg ulei de masline

Mod de preparare:

Se taie kaizerul cubulete, ceapa marunt si se rumenesc impreuna in 2 linguri de ulei de masline. Se adauga ciupercile (funghi porcini sau ghebe) si se calesc pana se evapora apa lasata de ele. Se pune apoi mazarea, iar dupa 5 minute, paharul de vin alb-demisec. Dupa ce se evapora si vinul, se pune  smantana si se amesteca incet, sa nu faca cocoloase. Se lasa la foc potrivit sa fiarba cca 15 minute, apoi se presara putin parmezan ras. Se mai lasa sosul pe foc cca 10 min.
Pastele se fierb cu un minut mai putin decat timpul recomandat pe ambalaj, dar nu se clatesc sub jet de apa. Se adauga sosul peste paste.

sursa articol: http://www.bucataras.ro
sursa fotografie: http://www.bucataras.ro


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri