• 05-08-2015 GRESELILE pe care le faci cand prepari CLATITELE
• 05-08-2015 Reteta de paste cu vinete
• 04-08-2015 Merele din supermarket sunt recoltate cu 1 an inainte de a fi vandute
• 04-08-2015 Friganele la cuptor
• 04-08-2015 Prajitura "Pepene rosu"
• 04-08-2015 Prajitura cu pepene galben si iaurt
• 04-08-2015 Vulcan de cartofi cu branza
• 03-08-2015 Branza FARA lapte din piata: cum sa o recunosti
• 03-08-2015 Inghetata dietetica
• 03-08-2015 Pizza fara blat
• 03-08-2015 Prajitura cu crema de cocos
• 03-08-2015 Tarta cu rosii si branza
• 03-08-2015 Placinta cu dovlecei si branza
• 31-07-2015 Reteta cremsnit bavarez
• 31-07-2015 Ghiveci de legume
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Omleta japoneza

 

Ingrediente:

2 oua
faina
o ceapa
un morcov
jumatate vanata
un ardei gras
un cartof

Mod de preparare:

Se curata legumele si se taie in feliute subtiri. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina citeva linguri pentru a fi un aluat care sa nu curga. Se ia cate o lingura din compozitie si se prajesc in uleiul incins citeva minute pe ambele parti.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +icre negre +ardei gras
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau