• 28-06-2016 Prajitura cu cirese si caise
• 28-06-2016 Cum se face ratatouille
• 27-06-2016 Ice tea cu aroma de zmeura
• 27-06-2016 ATENTIE: In Romania sunt pepeni injectati cu substante interzise
• 27-06-2016 Aperitiv cu ardei umpluti
• 27-06-2016 Gratar din piept de pui cu bacon
• 27-06-2016 Tarta rasturnata cu cirese
• 24-06-2016 Prajitura cu suc de rosii
• 24-06-2016 Cartofi cu pulpe de pui
• 24-06-2016 Limonada cu pepene rosu si menta
• 24-06-2016 Compot de cirese. DOAR 4 ingrediente
• 24-06-2016 Margarita pentru copii. Un cocktail plin de vitamine
• 23-06-2016 Gogosele cu Nutella
• 23-06-2016 Cornulete cu margarina. Cum le facea bunica
• 23-06-2016 Smoothie de sfecla rosie
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Omleta japoneza

 

Ingrediente:

2 oua
faina
o ceapa
un morcov
jumatate vanata
un ardei gras
un cartof

Mod de preparare:

Se curata legumele si se taie in feliute subtiri. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina citeva linguri pentru a fi un aluat care sa nu curga. Se ia cate o lingura din compozitie si se prajesc in uleiul incins citeva minute pe ambele parti.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +icre negre +ardei gras
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri