• 02-09-2015 Conopida gratinata - uite asa se gateste
• 02-09-2015 Pepene murat - harbuz pus pe iarna
• 02-09-2015 Vinete murate - ingrediente si mod de preparare
• 02-09-2015 Bureti marinati in otet
• 02-09-2015 Placinta cu dovlecei si branza
• 01-09-2015 Ciuperci marinate in otet - puse pe iarna
• 01-09-2015 Vinete la cuptor
• 01-09-2015 Omleta corsicana
• 01-09-2015 Ardei murati - ingrediente si mod de preparare
• 01-09-2015 Vinete la gratar
• 31-08-2015 Reteta de budinca de branza
• 31-08-2015 Reteta de fasole verde cu usturoi
• 31-08-2015 Conopida gratinata - mod de preparare
• 31-08-2015 Vinete la cuptor cu branza
• 31-08-2015 Chiftele de cartofi - aperitiv rapid
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Omleta japoneza

 

Ingrediente:

2 oua
faina
o ceapa
un morcov
jumatate vanata
un ardei gras
un cartof

Mod de preparare:

Se curata legumele si se taie in feliute subtiri. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina citeva linguri pentru a fi un aluat care sa nu curga. Se ia cate o lingura din compozitie si se prajesc in uleiul incins citeva minute pe ambele parti.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +icre negre +ardei gras
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau