• 18-12-2014 Prajitura usoara cu gem si vanilie
• 18-12-2014 Reteta de Craciun, FARA COACERE - Mingiute cu magiun si cocos - FOTO
• 18-12-2014 Pavlova cu kiwi
• 18-12-2014 Cordon Bleu simplu de facut
• 18-12-2014 Omleta cu sunca si branza
• 17-12-2014 Cele mai toxice mancaruri de pe masa de Craciun
• 17-12-2014 Oua invelite in sunca
• 17-12-2014 Prajitura cu caramel si ciocolata
• 17-12-2014 Cartofi acordeon
• 17-12-2014 Ciuperci umplute cu carnaciori
• 17-12-2014 Prajitura cu glazura de vanilie
• 17-12-2014 Reteta de pizza cu paine
• 16-12-2014 Placinta in DOAR cateva minute
• 16-12-2014 Biscuiti Oreo glazurati
• 16-12-2014 Stromboli - o reteta pentru incepatori - FOTO
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Omleta japoneza

 

Ingrediente:

2 oua
faina
o ceapa
un morcov
jumatate vanata
un ardei gras
un cartof

Mod de preparare:

Se curata legumele si se taie in feliute subtiri. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina citeva linguri pentru a fi un aluat care sa nu curga. Se ia cate o lingura din compozitie si se prajesc in uleiul incins citeva minute pe ambele parti.

Articole despre: +icre negre +ardei gras
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau