• 25-07-2016 Vinete umplute cu branza de vaci
• 25-07-2016 Turta de cartofi umpluta cu carne de curcan
• 25-07-2016 Drob de dovlecei cu branza
• 24-07-2016 Cum se coc vinetele corect! Toate gospodinele fac aceasta greseala
• 23-07-2016 Tocanita de porc cu slanina scarita si cartofi pai
• 22-07-2016 Mousse cu biscuiti Oreo
• 22-07-2016 Porumb fiert - Cum sa-l faci cat mai aromat
• 22-07-2016 Omleta la cuptor cu sunca si branza
• 22-07-2016 Avocado pane - O gustare inedita
• 22-07-2016 Cartofi umpluti cu oua - Reteta pentru dimineti de weekend
• 21-07-2016 Ficatei de pui cu ceapa prajita
• 21-07-2016 Orez la cuptor cu branza si piept de pui
• 21-07-2016 Tocanita de cartofi cu felii de carnaciori
• 21-07-2016 Prajitura rasturnata cu piersici si budinca
• 21-07-2016 Cum sa fac prajitura cu piersici
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Omleta japoneza

 

Ingrediente:

2 oua
faina
o ceapa
un morcov
jumatate vanata
un ardei gras
un cartof

Mod de preparare:

Se curata legumele si se taie in feliute subtiri. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina citeva linguri pentru a fi un aluat care sa nu curga. Se ia cate o lingura din compozitie si se prajesc in uleiul incins citeva minute pe ambele parti.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +icre negre +ardei gras
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri