• 31-05-2016 Prajitura cu visine - Cum o faci ca sa fie pufoasa
• 31-05-2016 Cartofi inveliti in bacon
• 31-05-2016 Tort cu capsuni si crema de unt
• 31-05-2016 Clatite cu budinca si vanilie
• 31-05-2016 Prajitura cu capsuni FARA coacere
• 30-05-2016 Prajitura Piramida
• 30-05-2016 Clatite cu morcovi si branza feta
• 30-05-2016 Cum se prepara dulceata de capsuni
• 30-05-2016 Prajitura cu cirese
• 30-05-2016 Prajitura rapida cu banane
• 27-05-2016 Socata - Din DOAR 4 ingrediente
• 27-05-2016 Pulpe de pui picante la gratar
• 27-05-2016 Prajitura cu foi si crema
• 27-05-2016 Tarta Tropezienne - Reteta de patiserie
• 27-05-2016 Paine impletita in doua culori
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Retete de post

 
 

Cozonac de post

Cozonac de post

Ingrediente : 500 gr de faina 200 ml de apa calduta 150 gr zahar 17 gr drojdie 100 ml de ulei 1 lingura de esenta de vanilie 1 lingura de cacao 1 lingurita de scortisoara 1 lingurita de esenta de rom Mod de preparare: Pentru inceput punem apa la incalzit, iar cand e fierbinte, adaugam zaharul. Apoi, intr-un lighean mare, amestecam drojdia cu faina si sarea. Dupa ce apa s-a mai racit un pic, (sa fie totusi calduta), o adaugam in lighean, si amestecam. Dupa care adaugam uleiul, esentele si framantam bine pana rezulta o coca perfect omogena. În ceea ce priveste, aluatul il lasam sa creasca cel putin o ora. Dupa ce aluatul si-a dublat volumul, rupem un sfert din el, presaram pudra de cacao, scortisoara si framantam bine. Dupa aceste etape, luam aluatul fara cacao si-l intindem pe masa, intr-o foaie lunga, ca de cozonac. Intindem aluatul cu cacao intr-o foaie...

citeste