• 24-06-2016 Prajitura cu suc de rosii
• 24-06-2016 Cartofi cu pulpe de pui
• 24-06-2016 Limonada cu pepene rosu si menta
• 24-06-2016 Compot de cirese. DOAR 4 ingrediente
• 24-06-2016 Margarita pentru copii. Un cocktail plin de vitamine
• 23-06-2016 Gogosele cu Nutella
• 23-06-2016 Cornulete cu margarina. Cum le facea bunica
• 23-06-2016 Smoothie de sfecla rosie
• 23-06-2016 Suc de morcovi. Pline de vitamine si minerale
• 23-06-2016 Salata de fasole verde. Reteta de vara, usor de facut
• 22-06-2016 Omleta cu carnati si branza
• 22-06-2016 Gratar de pui cu ciuperci si cascaval
• 22-06-2016 Friptura de curcan in sos
• 22-06-2016 Rulada din carne de pui
• 22-06-2016 Evantai cu sunca si branza de burduf
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Retete de post

 
 

Cozonac de post

Cozonac de post

Ingrediente : 500 gr de faina 200 ml de apa calduta 150 gr zahar 17 gr drojdie 100 ml de ulei 1 lingura de esenta de vanilie 1 lingura de cacao 1 lingurita de scortisoara 1 lingurita de esenta de rom Mod de preparare: Pentru inceput punem apa la incalzit, iar cand e fierbinte, adaugam zaharul. Apoi, intr-un lighean mare, amestecam drojdia cu faina si sarea. Dupa ce apa s-a mai racit un pic, (sa fie totusi calduta), o adaugam in lighean, si amestecam. Dupa care adaugam uleiul, esentele si framantam bine pana rezulta o coca perfect omogena. În ceea ce priveste, aluatul il lasam sa creasca cel putin o ora. Dupa ce aluatul si-a dublat volumul, rupem un sfert din el, presaram pudra de cacao, scortisoara si framantam bine. Dupa aceste etape, luam aluatul fara cacao si-l intindem pe masa, intr-o foaie lunga, ca de cozonac. Intindem aluatul cu cacao intr-o foaie...

citeste