• 26-01-2015 Ceai impotriva racelii!
• 26-01-2015 Prajitura regala "Printul William"
• 26-01-2015 Paine cu faina de malai
• 26-01-2015 Reteta de covrigi
• 23-01-2015 Trufe de ciocolata alba
• 23-01-2015 Cartofi la cuptor cu carne si branza
• 23-01-2015 Prajitura Kinder cu nuca de cocos
• 23-01-2015 Mini rulouri cu crema de branza
• 23-01-2015 Tarta cu branza de vaci
• 23-01-2015 Din ce e facut, de fapt, cascavalul feliat? - VIDEO
• 22-01-2015 Prajiturele cu ciocolata
• 22-01-2015 Din ce sunt facuti cartofii de la McDonald’s? - VIDEO
• 22-01-2015 Rulouri rapide cu carne si muraturi - FOTO
• 22-01-2015 Placinta cu carne si branza
• 22-01-2015 Gogosi "urechi de elefant"
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Invata sa gatesti cu carne de vita!

 

Daca esti un iubitor de carne, trebuie neaparat sa cunosti cele mai bune sortimente pe care le gasesti in meniurile restaurantelor de top. Invata sa faci diferenta intre ele si sa le apreciezi proprietile unice.

Antricot
Alte denumiri din restaurante: Rib-Eye, Beauty Steak, Market Stek, Delmonico Steak, Spencer Steak, Scotch Filet, Entrecôte
Provine din regiunea intercostala (Rib = coasta) si este una din cele mai savuroase parti ale vitei, datorita fibrei grase care o strabate. Antricotul merge cel mai bine merge gatit la gratar si este cel mai gustos gatit mediu. Daca are si os, se numeste Rib Steak.

File
Alte denumiri din restaurante: Tenderloin, Bifteck, Chateaubriand, Filet Mignon, Filet Steak, Fillet Steaks, Tournedos.
Este taiat din muschiul vitei si este cea mai apreciata carne de catre iubitorii de vita. Are o textura cremoasa, ca de unt, care iti lasa impresia ca ti se topeste in gura. Este gatit in sange si are o aroma puternica. Se poate gati atat la gratar, cat si la tigaie.

T-Bone
Alte denumiri din restaurante: Porterhouse
Contine o parte de vrabioara si o bucata din muschi, despartite de un os in forma de T. Se gateste la gratar. Grasimea tine carnea frageda si ii da o aroma puternica.

Vrabioara
Alte denumiri din restaurante: Strip, New York Strip, Kansas City Strip, Top Sirloin
Este o bucata de carne din regiunea ?alelor, in continuarea coastelor, ceea ce este foarte important de stiut pentru a-i intelege proprietatile. Aceasta zona este utilizata la minimum cat timp vita este in viata, tocmai de aceea este moale si putin grasa. Tocmai de aceea are o aroma intensa, apreciata de cunoscatori.

sursa: foodstory

Galerie foto

 
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau