• 24-07-2016 Cum se coc vinetele corect! Toate gospodinele fac aceasta greseala
• 23-07-2016 Tocanita de porc cu slanina scarita si cartofi pai
• 22-07-2016 Mousse cu biscuiti Oreo
• 22-07-2016 Porumb fiert - Cum sa-l faci cat mai aromat
• 22-07-2016 Omleta la cuptor cu sunca si branza
• 22-07-2016 Avocado pane - O gustare inedita
• 22-07-2016 Cartofi umpluti cu oua - Reteta pentru dimineti de weekend
• 21-07-2016 Ficatei de pui cu ceapa prajita
• 21-07-2016 Orez la cuptor cu branza si piept de pui
• 21-07-2016 Tocanita de cartofi cu felii de carnaciori
• 21-07-2016 Prajitura rasturnata cu piersici si budinca
• 21-07-2016 Cum sa fac prajitura cu piersici
• 20-07-2016 Barcute umplute cu telemea
• 20-07-2016 Peste prajit cu sos de citrice
• 20-07-2016 Prajitura FARA COACERE cu crema de vanilie
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Garnituri

 
 

Omleta la cuptor cu sunca si branza

Omleta la cuptor cu sunca si branza

Ingrediente : 8 oua 250 gr branza Cheddar , rasa 80 gr sunca tocata cubulete 200 gr mozzarella rasa 240 ml lapte 1 lingurita pudra de ceapa sare piper Mod de preparare: Preincalzeste cuptorul la 175 grade Celsius si unge o tava cu putin unt. Intr-un vas pentru mixer adauga ouale si bate-le bine, pana obtii o compozitie spumoasa. Incorporeaza treptat laptele si asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Adauga apoi in compozitie pudra de ceapa, sunca, mozzarella si branza cheddar. Amesteca bine cu ajutorul unei linguri. Toarna compozitia in tava si lasa omleta cu branza sa se coaca timp de 40-45 de minute, sau pana cand oul este bine patruns. Lasa omleta sa stea la temperatura camerei timp de cinci minute inaite de a o taia. O poti servi atat calda cat si rece, alaturi de felii de paine prajita. sursa: acasa

citeste