• 02-03-2015 Snitele din piept de pui
• 02-03-2015 Reteta de la manastire: cartofi cu branza la cuptor
• 02-03-2015 Salata ECONOMICA, cu 5 ingrediente
• 02-03-2015 Salata Burlacului
• 02-03-2015 Pericolele din bucatarie. Sfaturi pentru a avea grija de sanatatea ta
• 02-03-2015 Rulada cu zmeura
• 27-02-2015 Reteta de Tort Kilimanjaro
• 27-02-2015 Salata de cartofi cu sos si ceapa
• 27-02-2015 Piure de urzici
• 27-02-2015 Oua umplute cu pasta de peste
• 27-02-2015 Cheesecake cu piure de dovleac si cardamom
• 26-02-2015 Prajitura "Super Hot"
• 26-02-2015 Sfaturi pentru gatit conopida
• 26-02-2015 Urechi de elefant, gata in 32 de minute
• 26-02-2015 Piept de pui cu mozzarella si spanac
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Foi lica umplute cu crema

 

Ingrediente:

4 albusuri batute spuma cu putina sare si o lingura de zeama de lamaie
4 galbenusuri frecate cu 200 gr zahar
1 pachet de margarina
un zahar vanilat
50 nuci curatate, putin prajite si zdrobite cu sucitorul
1 cana (250 g) de zahar
esenta de vanilie
esenta de rom

Mod de preparare:


Se arde intr-o cratita o cana de zahar, apoi se adauga margarina. Amesteca pana se topeste, dupa care se pun esenta de rom, vanilia, albusurile, galbenusurile si nuca si se fierbe pana devine ca o mamaliga groasa. Se ung foile lica cu aceasta crema. Se da la rece 1-2 ore.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau