• 01-08-2014 Trufe de ciocolata cu zmeura
• 01-08-2014 Fursecuri facute cu vanilie
• 01-08-2014 Sfaturi pentru gatit cu scoici
• 31-07-2014 Desert racoritor cu inghetata, vin si cirese
• 31-07-2014 Salata de vara cu pepene si mozzarella
• 31-07-2014 Despre gazpacho, o supa perfecta pentru zilele toride
• 31-07-2014 Friptura de porc cu garnitura de mango
• 31-07-2014 Garnitura de sparanghel cu muguri de pin
• 30-07-2014 Supa de mazare cu usturoi si smantana
• 30-07-2014 Supa de telina cu usturoi si ghimbir
• 30-07-2014 Sfaturi pentru gatit cu cereale
• 30-07-2014 Budinca de banane pe bat
• 30-07-2014 Crab inabusit cu fasole si ghimbir
• 29-07-2014 Toast cu pasta de avocado
• 29-07-2014 Salata satioasa cu branza si pepene
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Foi lica umplute cu crema

 

Ingrediente:

4 albusuri batute spuma cu putina sare si o lingura de zeama de lamaie
4 galbenusuri frecate cu 200 gr zahar
1 pachet de margarina
un zahar vanilat
50 nuci curatate, putin prajite si zdrobite cu sucitorul
1 cana (250 g) de zahar
esenta de vanilie
esenta de rom

Mod de preparare:


Se arde intr-o cratita o cana de zahar, apoi se adauga margarina. Amesteca pana se topeste, dupa care se pun esenta de rom, vanilia, albusurile, galbenusurile si nuca si se fierbe pana devine ca o mamaliga groasa. Se ung foile lica cu aceasta crema. Se da la rece 1-2 ore.

loading...

Video Stiri