• 24-10-2014 Curata rodia in doar 10 secunde! - VIDEO
• 24-10-2014 Cum se taie ananasul repede si usor - VIDEO
• 24-10-2014 Cum sa faci bomboane de ciocolata umplute cu bezea
• 24-10-2014 Gatit pe bloc de sare - metoda exotica de facut mancare
• 24-10-2014 Crocante, rumenite si gustoase - cele mai bune lipii naan
• 23-10-2014 Prajitura cu branza de vaci
• 23-10-2014 Cum se prepara dovleacul copt?
• 23-10-2014 De Halloween se bea cocktailul vrajitoarelor!
• 23-10-2014 Reteta de biscuiti cu crema caramel
• 23-10-2014 Cum sa gatesti ca sa NU te mai imbolnavesti
• 22-10-2014 Trufe de ciocolata cu castane
• 22-10-2014 Ce gust are Sarutul lui Dracula?
• 22-10-2014 Sfaturi pentru gatit cu mustar
• 22-10-2014 Deliciu de toamna: mere coapte cu afine si crema de vanilie
• 22-10-2014 Cocktail pentru petreceri: Halloween Grog
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Foi lica umplute cu crema

 

Ingrediente:

4 albusuri batute spuma cu putina sare si o lingura de zeama de lamaie
4 galbenusuri frecate cu 200 gr zahar
1 pachet de margarina
un zahar vanilat
50 nuci curatate, putin prajite si zdrobite cu sucitorul
1 cana (250 g) de zahar
esenta de vanilie
esenta de rom

Mod de preparare:


Se arde intr-o cratita o cana de zahar, apoi se adauga margarina. Amesteca pana se topeste, dupa care se pun esenta de rom, vanilia, albusurile, galbenusurile si nuca si se fierbe pana devine ca o mamaliga groasa. Se ung foile lica cu aceasta crema. Se da la rece 1-2 ore.

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri