• 04-05-2016 Cheesecake cu feta
• 04-05-2016 Daca nu le gatesti corect, te poti otravi! Lista alimentelor periculoase
• 04-05-2016 Chec zebra - Usor de facut
• 04-05-2016 Pui cu legume la tigaie
• 04-05-2016 Tocanita din inimi de pui
• 03-05-2016 Pizza ciobaneasca - Cum se face
• 03-05-2016 Ce sa faci cu restul de mancare de la Pasti
• 03-05-2016 Tort din cozonac cu rodie
• 03-05-2016 Salata de oua cu spanac
• 03-05-2016 Ciorba de miel cu bulion de zarzare
• 29-04-2016 Paste binecuvantat va dorim!
• 02-05-2016 Pui cu ceapa si ardei
• 02-05-2016 Frigarui de pui - Reteta foarte usoara
• 02-05-2016 Salata calda cu cartofi
• 02-05-2016 Tocanita cu carne de vita
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Foi lica umplute cu crema

 

Ingrediente:

4 albusuri batute spuma cu putina sare si o lingura de zeama de lamaie
4 galbenusuri frecate cu 200 gr zahar
1 pachet de margarina
un zahar vanilat
50 nuci curatate, putin prajite si zdrobite cu sucitorul
1 cana (250 g) de zahar
esenta de vanilie
esenta de rom

Mod de preparare:


Se arde intr-o cratita o cana de zahar, apoi se adauga margarina. Amesteca pana se topeste, dupa care se pun esenta de rom, vanilia, albusurile, galbenusurile si nuca si se fierbe pana devine ca o mamaliga groasa. Se ung foile lica cu aceasta crema. Se da la rece 1-2 ore.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau