• 31-07-2015 Reteta cremsnit bavarez
• 31-07-2015 Ghiveci de legume
• 31-07-2015 Cartofi prajiti cu cascaval
• 31-07-2015 Cheesecake reteta
• 31-07-2015 Pepene rosu - cum sa cureti corect coaja
• 30-07-2015 Prajitura cu ciocolata si cafea
• 30-07-2015 Prajitura de post
• 30-07-2015 Varza cu carne
• 30-07-2015 Prajitura cu banane si ciocolata
• 30-07-2015 Snitele din piept de pui cu pesmet
• 30-07-2015 Salata de cartofi cu tarhon
• 29-07-2015 Reteta de ciuperci grecesti
• 29-07-2015 Reteta de prajitura de afine
• 29-07-2015 Mamaliga cu legume si ciuperci prajite
• 29-07-2015 Prajitura cu coacaze
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Foi lica umplute cu crema

 

Ingrediente:

4 albusuri batute spuma cu putina sare si o lingura de zeama de lamaie
4 galbenusuri frecate cu 200 gr zahar
1 pachet de margarina
un zahar vanilat
50 nuci curatate, putin prajite si zdrobite cu sucitorul
1 cana (250 g) de zahar
esenta de vanilie
esenta de rom

Mod de preparare:


Se arde intr-o cratita o cana de zahar, apoi se adauga margarina. Amesteca pana se topeste, dupa care se pun esenta de rom, vanilia, albusurile, galbenusurile si nuca si se fierbe pana devine ca o mamaliga groasa. Se ung foile lica cu aceasta crema. Se da la rece 1-2 ore.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau