• 28-05-2015 Supa de curcan cu taitei de casa
• 28-05-2015 Cartofi copti cu usturoi si rosii
• 28-05-2015 Pui cu paste
• 28-05-2015 Cheesecake cu capsuni fara coacere
• 28-05-2015 Supa de ciocolata cu coniac
• 27-05-2015 Prajitura Nanaimo - reteta si sfaturi de gatit
• 27-05-2015 Mancarica de vinete cu rosii
• 27-05-2015 GRESEALA pe care o fac gospodinele atunci cand gatesc CIORBA
• 27-05-2015 Placinta de cartofi cu branza
• 27-05-2015 Cartofi la cuptor cu smantana si branza
• 26-05-2015 Cei mai buni carnaciori cu sos
• 26-05-2015 Rulouri cu sunca si branza
• 26-05-2015 Legume la cuptor cu carnaciori
• 26-05-2015 Budinca crema vanilie
• 26-05-2015 Cheesecake cu capsuni
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Foi lica umplute cu crema

 

Ingrediente:

4 albusuri batute spuma cu putina sare si o lingura de zeama de lamaie
4 galbenusuri frecate cu 200 gr zahar
1 pachet de margarina
un zahar vanilat
50 nuci curatate, putin prajite si zdrobite cu sucitorul
1 cana (250 g) de zahar
esenta de vanilie
esenta de rom

Mod de preparare:


Se arde intr-o cratita o cana de zahar, apoi se adauga margarina. Amesteca pana se topeste, dupa care se pun esenta de rom, vanilia, albusurile, galbenusurile si nuca si se fierbe pana devine ca o mamaliga groasa. Se ung foile lica cu aceasta crema. Se da la rece 1-2 ore.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau