• 27-04-2015 Paste cu ton si sos
• 27-04-2015 Piept de pui cu sos picant
• 27-04-2015 Quesadillas cu piept de pui
• 27-04-2015 Reteta enchilada cu smantana
• 27-04-2015 Enchilada reteta
• 27-04-2015 Bruschete cu rosii si usturoi
• 24-04-2015 Crenvursti in aluat
• 24-04-2015 Aripioare de pui cu sos
• 24-04-2015 Tort fara coacere
• 24-04-2015 Reteta paine cu branza
• 24-04-2015 Cartofi noi la cuptor cu branza
• 23-04-2015 Friptura frageda: sfaturi culinare
• 23-04-2015 Piept de pui prajit
• 23-04-2015 Sandvis cu ou si mozzarella
• 23-04-2015 Trandafiri din foietaj cu mere - FOTO
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Foi lica umplute cu crema

 

Ingrediente:

4 albusuri batute spuma cu putina sare si o lingura de zeama de lamaie
4 galbenusuri frecate cu 200 gr zahar
1 pachet de margarina
un zahar vanilat
50 nuci curatate, putin prajite si zdrobite cu sucitorul
1 cana (250 g) de zahar
esenta de vanilie
esenta de rom

Mod de preparare:


Se arde intr-o cratita o cana de zahar, apoi se adauga margarina. Amesteca pana se topeste, dupa care se pun esenta de rom, vanilia, albusurile, galbenusurile si nuca si se fierbe pana devine ca o mamaliga groasa. Se ung foile lica cu aceasta crema. Se da la rece 1-2 ore.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau