• 31-10-2014 Reteta de Halloween: maturi de vrajitoare
• 31-10-2014 Pas cu pas: Milefeuille cu afine si lamaie
• 31-10-2014 Saratele cu branza de vaci
• 31-10-2014 Prajitura cu ciocolata si nuca
• 31-10-2014 Tarta rasturnata cu gutui
• 30-10-2014 Sfaturi pentru facut placinta cu dovleac
• 30-10-2014 Alimente care te ajuta sa slabesti
• 30-10-2014 Reteta inedita de piure
• 30-10-2014 Ce se mananca in avion? Cele mai bune meniuri oferite la bord de companiile aeriene
• 30-10-2014 Budinca speciala pentru noaptea de Halloween
• 29-10-2014 Mancaruri traditionale de Halloween - FOTO
• 29-10-2014 Cel mai neadevarat lucru care ti s-a spus despre cafea
• 29-10-2014 Prajiturele in 20 de minute
• 29-10-2014 Cea mai rapida metoda de facut friganele! - FOTO
• 29-10-2014 De gatit acasa: biscuiti florentini
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Foi lica umplute cu crema

 

Ingrediente:

4 albusuri batute spuma cu putina sare si o lingura de zeama de lamaie
4 galbenusuri frecate cu 200 gr zahar
1 pachet de margarina
un zahar vanilat
50 nuci curatate, putin prajite si zdrobite cu sucitorul
1 cana (250 g) de zahar
esenta de vanilie
esenta de rom

Mod de preparare:


Se arde intr-o cratita o cana de zahar, apoi se adauga margarina. Amesteca pana se topeste, dupa care se pun esenta de rom, vanilia, albusurile, galbenusurile si nuca si se fierbe pana devine ca o mamaliga groasa. Se ung foile lica cu aceasta crema. Se da la rece 1-2 ore.

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri