• 29-07-2016 Inghetata cu aroma de ghimbir
• 29-07-2016 Tort de clatite
• 29-07-2016 Clatite umplute cu ficatei de pui
• 29-07-2016 Supa de mazare cu carne afumata
• 29-07-2016 Coltunasi cu carne - O reteta simpla
• 28-07-2016 Cum se curata nuca de cocos
• 28-07-2016 Salata de pui cu maioneza, ciuperci si porumb
• 28-07-2016 Tocanita de vinete cu rosii si ardei grasi
• 28-07-2016 Turte din cartofi fierti - O reteta cu numai 3 ingrediente
• 28-07-2016 Prajitura cu banane si scortisoara
• 27-07-2016 Salata Poienita, cu ciuperci si castraveti
• 27-07-2016 Prajitura rasturnata cu banane
• 27-07-2016 Prajitura "Puzzle", o bunatate cu ciocolata si budinca
• 27-07-2016 Piept de pui umplut la cuptor
• 27-07-2016 Snitele de pui cu cartofi
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Dulciuri

 
 

Inghetata cu aroma de ghimbir

Inghetata cu aroma de ghimbir

Ingrediente : 180 ml apa 500 gr iaurt grecesc (preferabil cu 10% grasime) 80 g sirop de iaurt 50 ml zeama se lamaie 100 g zahar 2 lingurite ghimbir , proaspat ras 1 lingurita coaja rasa de lamaie Mod de preparare: Intr-o oala incapatoare adauga apa, zaharul, siropul de porumb si ghimbirul si adu totul la punctul de fierbere. Lasa compozitia sa fiarba, amestecand continuu, pana cand zaharul se topeste, apoi lasa compozitia sa fiarba doua minute. Strecoara siropul printr-o sita deasa pentru a inlatura tot ghimbirul. Lasa apoi sucul sa se raceasca la temperatura camerei. Intr-un castron pentru mixer adauga iaurtul si mixeaza-l pana incepe sa devina spumos. Adauga coaja de lamaie, si incorporeaza, treptat, siropul racit si zeama de lamaie. Adauga apoi continutul cutii pentru inghetata si lasa-le peste noapte la congelator. sursa: acasa

citeste