• 06-03-2015 Alimentele care pot fi consumate si dupa ce expira
• 06-03-2015 Copanele de pui la cuptor
• 06-03-2015 Prajitura cu zmeura si banana
• 06-03-2015 Mini rulouri cu pepperoni si branza
• 05-03-2015 Reteta pentru pranz: Branza la cuptor cu chili
• 05-03-2015 Bile de ciocolata date prin cacao
• 05-03-2015 Biscuiti inveliti in ciocolata alba - FOTO
• 05-03-2015 Prajitura cu dulce de leche
• 05-03-2015 Gustare cu sunca si branza
• 05-03-2015 Suc cu lamaie si miere
• 04-03-2015 Friptura la cuptor, in crusta de parmezan
• 04-03-2015 Dulceata laptelui - leche
• 04-03-2015 Lasagna de primavara
• 04-03-2015 Muschi de porc la cuptor
• 04-03-2015 Ce substante PERICULOASE se gasesc in ceaiurile la plic!
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se prepara salata de andive

 

Ingrediente:

1/2 kg de andive
1 lingura de otet (zeama de lamaie)
 3 linguri de ulei

Mod de preparare:

Se curata andivele de frunzele vestede. Se spala bine frunzele, apoi se taie fasii lungi si subtiri. Intr-o salatiera se amesteca andivele cu sarea, uleiul si otetul. Salata de andive se poate prepara si cu maioneza de cartofi sau de telina.
 
 sursa: sfatulparintilor


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +andive +otet +ulei +telina
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau