• 27-03-2015 Rulouri cu piept de pui si branza - FOTO
• 27-03-2015 Gustari calde: paine umpluta cu branza si bacon
• 27-03-2015 Tort reteta: tort "Iepuras" pentru Pasti - FOTO
• 27-03-2015 Prajitura simpla: "Pofticioasa" cu fructe si vanilie
• 27-03-2015 Friptura miel: Picior de miel cu usturoi si rozmarin
• 27-03-2015 Stufat de miel traditional
• 26-03-2015 Aperitiv reteta: File de pui umplut cu ciuperci
• 26-03-2015 Tort reteta: tort cu capsuni si vanilie
• 26-03-2015 Frigarui de porc cu sos barbecue
• 26-03-2015 Gustari rapide: rulouri cu sunca si salata
• 26-03-2015 Otrava din paine: substanta care poate provoca 55 de boli
• 25-03-2015 Aperitiv Pasti: tartine cu ficat de pui
• 25-03-2015 Aperitive: Rosii cu 3 feluri de umplutura
• 25-03-2015 Reteta chec: chec zebra, cu ciocolata
• 25-03-2015 Prajitura usoara: prajitura cu Nutella
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se prepara salata de andive

 

Ingrediente:

1/2 kg de andive
1 lingura de otet (zeama de lamaie)
 3 linguri de ulei

Mod de preparare:

Se curata andivele de frunzele vestede. Se spala bine frunzele, apoi se taie fasii lungi si subtiri. Intr-o salatiera se amesteca andivele cu sarea, uleiul si otetul. Salata de andive se poate prepara si cu maioneza de cartofi sau de telina.
 
 sursa: sfatulparintilor


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +andive +otet +ulei +telina
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau