• 01-07-2015 Paste cu ton si sos de rosii
• 01-07-2015 Aripioare de pui la cuptor
• 01-07-2015 Placinta cu banane
• 01-07-2015 Omleta cu sunca si branza
• 01-07-2015 Ciorba de legume
• 30-06-2015 Inghetata cu arome ciudate
• 30-06-2015 Reteta de somon marinat
• 30-06-2015 Clatite de cartofi
• 30-06-2015 Sarmale in foi de varza
• 30-06-2015 Scovergi de post
• 29-06-2015 Prajitura cu caramel si nuci
• 29-06-2015 Hummus de cartofi dulci
• 29-06-2015 Tort de ciocolata cu cirese
• 29-06-2015 Scones reteta
• 29-06-2015 Piept de pui la cuptor cu legume
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se pregateste aluatul de pizza cu bere

 

Ingrediente:

500 g faina
300 ml bere
7 g drojdie uscata sau 12g drojdie proaspata
3 linguri ulei de masline
piper
putina sare


Umplutura:

sos de rosii

sunca
putin oregano
cascaval

Mod de preparare:

In reteta era prosciuttto si mozzarella si rucola la sfarsit. Folosim bere de buna calitate. Punem drojdia cu putina bere, le amestecam pana se dizolva drojdia. Intr-un vas mai mare amestecam faina, berea, uleiul , sarea, piperul si amestecul de drojdie cu bere. Framantam putin pana obtinem o coca elastica (cam 5 minute). Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora. Impartim aluatul in 3, intindem fiecare bucata si o punem in tava unsa cu putin ulei.
Punem deasupra toppingul (mai bine cumparam mozarella decat cascaval). Coacem in cuptorul incins la temp. mare , timp de 10-12 minute.
Aluat de pizza cu bere pregatit de Amalia.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +sunca +oregano +cascaval
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau