• 03-05-2016 Pizza ciobaneasca - Cum se face
• 03-05-2016 Ce sa faci cu restul de mancare de la Pasti
• 03-05-2016 Tort din cozonac cu rodie
• 03-05-2016 Salata de oua cu spanac
• 03-05-2016 Ciorba de miel cu bulion de zarzare
• 29-04-2016 Paste binecuvantat va dorim!
• 02-05-2016 Pui cu ceapa si ardei
• 02-05-2016 Frigarui de pui - Reteta foarte usoara
• 02-05-2016 Salata calda cu cartofi
• 02-05-2016 Tocanita cu carne de vita
• 02-05-2016 Sarmale in vas roman
• 29-04-2016 Cum se face ciorba de miel
• 29-04-2016 Pizza cu ton si ceapa rosie
• 29-04-2016 Ciorba de perisoare
• 29-04-2016 Garnitura pentru gratar
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se pregateste aluatul de pizza cu bere

 

Ingrediente:

500 g faina
300 ml bere
7 g drojdie uscata sau 12g drojdie proaspata
3 linguri ulei de masline
piper
putina sare


Umplutura:

sos de rosii

sunca
putin oregano
cascaval

Mod de preparare:

In reteta era prosciuttto si mozzarella si rucola la sfarsit. Folosim bere de buna calitate. Punem drojdia cu putina bere, le amestecam pana se dizolva drojdia. Intr-un vas mai mare amestecam faina, berea, uleiul , sarea, piperul si amestecul de drojdie cu bere. Framantam putin pana obtinem o coca elastica (cam 5 minute). Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora. Impartim aluatul in 3, intindem fiecare bucata si o punem in tava unsa cu putin ulei.
Punem deasupra toppingul (mai bine cumparam mozarella decat cascaval). Coacem in cuptorul incins la temp. mare , timp de 10-12 minute.
Aluat de pizza cu bere pregatit de Amalia.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +sunca +oregano +cascaval
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau