• 17-09-2014 Idei de sandvisuri pentru scoala
• 17-09-2014 Mare Ti-e Gradina, Doamne! S-a lansat pizza cu marijuana
• 17-09-2014 SOCANT! Sunt cufundati in baie de clor, apoi scosi la vanzare
• 17-09-2014 Reteta delicioasa de fursecuri cu dovleac
• 17-09-2014 Sfaturi pentru facut piata!
• 16-09-2014 Uite asa se face omleta spaniola cu spanac
• 16-09-2014 Medalioane de porc cu sos
• 16-09-2014 Secretele placintei cu mere
• 16-09-2014 Sarmalute moldovenesti pe pat de varza calita
• 16-09-2014 Briose cu banana si ciocolata
• 15-09-2014 Paste fusilli cu sos de rosii crude
• 15-09-2014 Salata detoxifianta de toamna
• 15-09-2014 Uite cum se face maioneza fara ou!
• 15-09-2014 Sfaturi culinare: ce sa NU mai faci cand gatesti friptura
• 15-09-2014 Chiftelute cu paste si sos
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se pregateste aluatul de pizza cu bere

 

Ingrediente:

500 g faina
300 ml bere
7 g drojdie uscata sau 12g drojdie proaspata
3 linguri ulei de masline
piper
putina sare


Umplutura:

sos de rosii

sunca
putin oregano
cascaval

Mod de preparare:

In reteta era prosciuttto si mozzarella si rucola la sfarsit. Folosim bere de buna calitate. Punem drojdia cu putina bere, le amestecam pana se dizolva drojdia. Intr-un vas mai mare amestecam faina, berea, uleiul , sarea, piperul si amestecul de drojdie cu bere. Framantam putin pana obtinem o coca elastica (cam 5 minute). Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora. Impartim aluatul in 3, intindem fiecare bucata si o punem in tava unsa cu putin ulei.
Punem deasupra toppingul (mai bine cumparam mozarella decat cascaval). Coacem in cuptorul incins la temp. mare , timp de 10-12 minute.
Aluat de pizza cu bere pregatit de Amalia.

Articole despre: +sunca +oregano +cascaval
loading...
Realitatea.net
Libertatea.ro

Video Stiri