• 28-11-2014 Cum sa faci eclerul perfect, PAS cu PAS!
• 28-11-2014 Prajitura cu merisoare si glazura de ciocolata
• 28-11-2014 Prajitura usoara cu budinca
• 28-11-2014 Care e diferenta intre infuzie si decoct?
• 28-11-2014 Cum se pregateste un lichior Bailey
• 27-11-2014 Reteta chinezeasca de post: tofu Kangjung
• 27-11-2014 Ce fel de supe se mananca pe glob?
• 27-11-2014 Budinca de dovleac cu scortisoara si nuci
• 27-11-2014 Barcute cu legume
• 27-11-2014 Simplu de facut - prajitura cu pere si lamaie
• 26-11-2014 Sfaturi pentru gatit cu ciuperci uscate
• 26-11-2014 Cum se face untul de post?
• 26-11-2014 Cafeneaua unde NU achiti nota de plata, ci timpul petrecut acolo!
• 26-11-2014 Salata mediteraneana cu fasole
• 26-11-2014 Reteta simpla de focaccia
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se pregateste aluatul de pizza cu bere

 

Ingrediente:

500 g faina
300 ml bere
7 g drojdie uscata sau 12g drojdie proaspata
3 linguri ulei de masline
piper
putina sare


Umplutura:

sos de rosii

sunca
putin oregano
cascaval

Mod de preparare:

In reteta era prosciuttto si mozzarella si rucola la sfarsit. Folosim bere de buna calitate. Punem drojdia cu putina bere, le amestecam pana se dizolva drojdia. Intr-un vas mai mare amestecam faina, berea, uleiul , sarea, piperul si amestecul de drojdie cu bere. Framantam putin pana obtinem o coca elastica (cam 5 minute). Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora. Impartim aluatul in 3, intindem fiecare bucata si o punem in tava unsa cu putin ulei.
Punem deasupra toppingul (mai bine cumparam mozarella decat cascaval). Coacem in cuptorul incins la temp. mare , timp de 10-12 minute.
Aluat de pizza cu bere pregatit de Amalia.

Articole despre: +sunca +oregano +cascaval
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau