• 22-07-2014 Reteta fara coacere: ton cu ou si branza
• 22-07-2014 Reteta de vara de legume la cuptor
• 22-07-2014 Reteta de sorbet cu mure si alcool
• 22-07-2014 Sfaturi pentru facut hummus
• 22-07-2014 Reteta de calmar sotat
• 21-07-2014 Secretele unui platou impecabil! - FOTO
• 21-07-2014 Sfaturi pentru gatit vinete
• 21-07-2014 Smantana rapida facuta din smantana pentru frisca
• 21-07-2014 Salata de vara cu creveti, rucola si pepene rosu
• 21-07-2014 Cum se fac briosele cu afine si lamaie?
• 18-07-2014 Cum se face dulceata de gutui?
• 18-07-2014 Sfaturi pentru gatit cu cartofi
• 18-07-2014 Mezelurile ieftine, facute din deseuri alimentare!
• 18-07-2014 Muschi de porc cu ciuperci si rozmarin
• 18-07-2014 Creveti facuti frigarui
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se pregateste aluatul de pizza cu bere

 

Ingrediente:

500 g faina
300 ml bere
7 g drojdie uscata sau 12g drojdie proaspata
3 linguri ulei de masline
piper
putina sare


Umplutura:

sos de rosii

sunca
putin oregano
cascaval

Mod de preparare:

In reteta era prosciuttto si mozzarella si rucola la sfarsit. Folosim bere de buna calitate. Punem drojdia cu putina bere, le amestecam pana se dizolva drojdia. Intr-un vas mai mare amestecam faina, berea, uleiul , sarea, piperul si amestecul de drojdie cu bere. Framantam putin pana obtinem o coca elastica (cam 5 minute). Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora. Impartim aluatul in 3, intindem fiecare bucata si o punem in tava unsa cu putin ulei.
Punem deasupra toppingul (mai bine cumparam mozarella decat cascaval). Coacem in cuptorul incins la temp. mare , timp de 10-12 minute.
Aluat de pizza cu bere pregatit de Amalia.

Articole despre: +sunca +oregano +cascaval
loading...

Video Stiri