• 17-04-2014 Cum se obtin culorile naturale pentru oua?
• 17-04-2014 Idei de retete pentru masa de Paste
• 17-04-2014 Prajitura cu branza, stafide si lamaie
• 17-04-2014 Lasagna cu ciuperci si prosciutto
• 17-04-2014 Alimente pe care le credeai sanatoase
• 17-04-2014 Paste cannelloni cu carne si sos
• 17-04-2014 Trucuri pentru friptura de miel
• 17-04-2014 Carne de rata cu coniac
• 17-04-2014 Piure cu spanac si busuioc
• 17-04-2014 Rulada din carne de miel
• 17-04-2014 Reteta de supa cu sunca
• 17-04-2014 Tort in forma de miel
• 16-04-2014 Sfaturi pentru vopsirea oualor de Paste
• 16-04-2014 Paine cu ghimbir
• 16-04-2014 Formula vinegretei perfecte
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se pregateste aluatul de pizza cu bere

 

Ingrediente:

500 g faina
300 ml bere
7 g drojdie uscata sau 12g drojdie proaspata
3 linguri ulei de masline
piper
putina sare


Umplutura:

sos de rosii

sunca
putin oregano
cascaval

Mod de preparare:

In reteta era prosciuttto si mozzarella si rucola la sfarsit. Folosim bere de buna calitate. Punem drojdia cu putina bere, le amestecam pana se dizolva drojdia. Intr-un vas mai mare amestecam faina, berea, uleiul , sarea, piperul si amestecul de drojdie cu bere. Framantam putin pana obtinem o coca elastica (cam 5 minute). Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora. Impartim aluatul in 3, intindem fiecare bucata si o punem in tava unsa cu putin ulei.
Punem deasupra toppingul (mai bine cumparam mozarella decat cascaval). Coacem in cuptorul incins la temp. mare , timp de 10-12 minute.
Aluat de pizza cu bere pregatit de Amalia.

Articole despre: +sunca +oregano +cascaval

Video Stiri