• 23-01-2015 Trufe de ciocolata alba
• 23-01-2015 Cartofi la cuptor cu carne si branza
• 23-01-2015 Prajitura Kinder cu nuca de cocos
• 23-01-2015 Mini rulouri cu crema de branza
• 23-01-2015 Tarta cu branza de vaci
• 23-01-2015 Din ce e facut, de fapt, cascavalul feliat? - VIDEO
• 22-01-2015 Prajiturele cu ciocolata
• 22-01-2015 Din ce sunt facuti cartofii de la McDonald’s? - VIDEO
• 22-01-2015 Rulouri rapide cu carne si muraturi - FOTO
• 22-01-2015 Placinta cu carne si branza
• 22-01-2015 Gogosi "urechi de elefant"
• 21-01-2015 Krempita - prajitura cu vanilie
• 21-01-2015 Prajitura "ecler" FARA coacere
• 21-01-2015 Mic dejun cu bacon, oua si branza
• 21-01-2015 Paine cu parmezan si patrunjel
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se pregateste aluatul de pizza cu bere

 

Ingrediente:

500 g faina
300 ml bere
7 g drojdie uscata sau 12g drojdie proaspata
3 linguri ulei de masline
piper
putina sare


Umplutura:

sos de rosii

sunca
putin oregano
cascaval

Mod de preparare:

In reteta era prosciuttto si mozzarella si rucola la sfarsit. Folosim bere de buna calitate. Punem drojdia cu putina bere, le amestecam pana se dizolva drojdia. Intr-un vas mai mare amestecam faina, berea, uleiul , sarea, piperul si amestecul de drojdie cu bere. Framantam putin pana obtinem o coca elastica (cam 5 minute). Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora. Impartim aluatul in 3, intindem fiecare bucata si o punem in tava unsa cu putin ulei.
Punem deasupra toppingul (mai bine cumparam mozarella decat cascaval). Coacem in cuptorul incins la temp. mare , timp de 10-12 minute.
Aluat de pizza cu bere pregatit de Amalia.

Articole despre: +sunca +oregano +cascaval
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau