• 27-07-2016 Salata Poienita, cu ciuperci si castraveti
• 27-07-2016 Prajitura rasturnata cu banane
• 27-07-2016 Prajitura "Puzzle", o bunatate cu ciocolata si budinca
• 27-07-2016 Piept de pui umplut la cuptor
• 27-07-2016 Snitele de pui cu cartofi
• 26-07-2016 Clatite din ovaz cu banana
• 26-07-2016 Tarta cu banana si frisca, FARA COACERE
• 26-07-2016 Cum recunosti somonul bun? Diferenta dintre somonul de crescatorie si cel salbatic
• 26-07-2016 Bombonele de casa cu ciocolata
• 26-07-2016 Pizza cu blat de dovlecei - O reteta de vara
• 25-07-2016 Carnaciori la cuptor, cu cartofi si oua
• 25-07-2016 Prajitura cu nectarine si cacao
• 25-07-2016 Vinete umplute cu branza de vaci
• 25-07-2016 Turta de cartofi umpluta cu carne de curcan
• 25-07-2016 Drob de dovlecei cu branza
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se gateste dovleacul

 

Pune dovleacul in cuptorul cu microunde, pentru 2 minute. Taie-l apoi in jumatate si scoate semintele. Pune jumatatile de dovleac intr-o tava, cu partea taiata in jos si coace-le in cuptor cam o ora. Apoi, vei putea sa scoti miezul pe care sa-l folosesti in retete.

Din miez se prepara un piure de dovleac, care apoi poate fi folosit in numeroase retete, de la placinta de dovleac la supe si chiar paste.

sursa: acasa


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri