• 01-08-2014 Gustari sanatoase de luat in concediu
• 01-08-2014 Sfaturi pentru decorarea tortului - FOTO
• 01-08-2014 Trufe de ciocolata cu zmeura
• 01-08-2014 Fursecuri facute cu vanilie
• 01-08-2014 Sfaturi pentru gatit cu scoici
• 31-07-2014 Desert racoritor cu inghetata, vin si cirese
• 31-07-2014 Salata de vara cu pepene si mozzarella
• 31-07-2014 Despre gazpacho, o supa perfecta pentru zilele toride
• 31-07-2014 Friptura de porc cu garnitura de mango
• 31-07-2014 Garnitura de sparanghel cu muguri de pin
• 30-07-2014 Supa de mazare cu usturoi si smantana
• 30-07-2014 Supa de telina cu usturoi si ghimbir
• 30-07-2014 Sfaturi pentru gatit cu cereale
• 30-07-2014 Budinca de banane pe bat
• 30-07-2014 Crab inabusit cu fasole si ghimbir
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se gateste dovleacul

 

Pune dovleacul in cuptorul cu microunde, pentru 2 minute. Taie-l apoi in jumatate si scoate semintele. Pune jumatatile de dovleac intr-o tava, cu partea taiata in jos si coace-le in cuptor cam o ora. Apoi, vei putea sa scoti miezul pe care sa-l folosesti in retete.

Din miez se prepara un piure de dovleac, care apoi poate fi folosit in numeroase retete, de la placinta de dovleac la supe si chiar paste.

sursa: acasa

loading...

Video Stiri