• 30-06-2016 Cartofi prajiti Margherita
• 30-06-2016 Ardei umpluti cu orez, branza si pepperoni
• 30-06-2016 Rosii umplute cu branza si carnaciori
• 30-06-2016 Trandafirasi cu felii de piersica
• 30-06-2016 Rulouri de dovlecei cu branza, la cuptor
• 29-06-2016 Prajitura rasturnata cu banane
• 29-06-2016 Turte cu branza sarata
• 29-06-2016 Batoane cu covrigei si ciocolata. Doar cu 4 ingrediente
• 29-06-2016 Prajitura cu inghetata si biscuiti
• 29-06-2016 Chec cu compozitie de negresa
• 28-06-2016 Pizza cu sunca si blat de cartofi
• 28-06-2016 Mamaliga coapta cu praz si paprika
• 28-06-2016 Gogosele "Trandafir"
• 28-06-2016 Prajitura cu cirese si caise
• 28-06-2016 Cum se face ratatouille
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se gateste dovleacul

 

Pune dovleacul in cuptorul cu microunde, pentru 2 minute. Taie-l apoi in jumatate si scoate semintele. Pune jumatatile de dovleac intr-o tava, cu partea taiata in jos si coace-le in cuptor cam o ora. Apoi, vei putea sa scoti miezul pe care sa-l folosesti in retete.

Din miez se prepara un piure de dovleac, care apoi poate fi folosit in numeroase retete, de la placinta de dovleac la supe si chiar paste.

sursa: acasa


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri