• 30-03-2015 Prajitura cu ciocolata si inghetata
• 30-03-2015 Mic dejun cu enchilada
• 30-03-2015 Reteta de tarta cu ou, branza si sparanghel
• 30-03-2015 Retete Pasti cu imagini: paine italiana cu umplutura - FOTO
• 30-03-2015 Reteta de salata cu carne, ou si branza
• 30-03-2015 Reteta omleta simpla: muffins la cuptor - FOTO
• 27-03-2015 Rulouri cu piept de pui si branza - FOTO
• 27-03-2015 Gustari calde: paine umpluta cu branza si bacon
• 27-03-2015 Tort reteta: tort "Iepuras" pentru Pasti - FOTO
• 27-03-2015 Prajitura simpla: "Pofticioasa" cu fructe si vanilie
• 27-03-2015 Friptura miel: Picior de miel cu usturoi si rozmarin
• 27-03-2015 Stufat de miel traditional
• 26-03-2015 Aperitiv reteta: File de pui umplut cu ciuperci
• 26-03-2015 Tort reteta: tort cu capsuni si vanilie
• 26-03-2015 Frigarui de porc cu sos barbecue
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face supa de galuste

 

Ingrediente:

carne de gaina de tara
2 morcovi
2 cartofi mici
o ceapa
sare
gris
patrunjel

2 oua
2 lingurite de ulei

Mod de preparare:

Se opareste carnea, se spala si se pune la fiert, apoi se spala si legumele, se taie cuburi mici si se pun si ele la fiert, cand sunt fierte se fac galustele astfel: se bat 2 oua bine se pun 2 lingurite de ulei si se adauga gris pana se ingroasa compozitia, apoi se ia cu o lingurita din compozitie si se adauga in apa fiarta, se lasa pana se umfla si apoi se pun sare si patrunjel verde tocat marunt.

sursa reteta si fotografie: sfatulparintilor.ro


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +morcovi +cartofi +ceapa +saregrispatrunjel +oua +ulei
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau