• 30-10-2014 Reteta inedita de piure
• 30-10-2014 Ce se mananca in avion? Cele mai bune meniuri oferite la bord de companiile aeriene
• 30-10-2014 Budinca speciala pentru noaptea de Halloween
• 29-10-2014 Mancaruri traditionale de Halloween - FOTO
• 29-10-2014 Cel mai neadevarat lucru care ti s-a spus despre cafea
• 29-10-2014 Prajiturele in 20 de minute
• 29-10-2014 Cea mai rapida metoda de facut friganele! - FOTO
• 29-10-2014 De gatit acasa: biscuiti florentini
• 28-10-2014 Foietaj cu masline si lapte
• 28-10-2014 Reteta de Halloween - simple si rapide! - FOTO
• 28-10-2014 Remediu ca sa nu mai uiti: lapte cu cacao
• 28-10-2014 Ce se intampla in corpul tau atunci cand mananci covrigi de la simigerie?
• 28-10-2014 Foietaj cu spanac si mozzarella
• 27-10-2014 Sfaturi de calatorie: Alternative 100% sanatoase pentru fast-food
• 27-10-2014 Cum sa mananci cartofi prajiti fara sa te ingrasi?
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face supa de galuste

 

Ingrediente:

carne de gaina de tara
2 morcovi
2 cartofi mici
o ceapa
sare
gris
patrunjel

2 oua
2 lingurite de ulei

Mod de preparare:

Se opareste carnea, se spala si se pune la fiert, apoi se spala si legumele, se taie cuburi mici si se pun si ele la fiert, cand sunt fierte se fac galustele astfel: se bat 2 oua bine se pun 2 lingurite de ulei si se adauga gris pana se ingroasa compozitia, apoi se ia cu o lingurita din compozitie si se adauga in apa fiarta, se lasa pana se umfla si apoi se pun sare si patrunjel verde tocat marunt.

sursa reteta si fotografie: sfatulparintilor.ro

Articole despre: +morcovi +cartofi +ceapa +saregrispatrunjel +oua +ulei
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri