• 27-05-2016 Socata - Din DOAR 4 ingrediente
• 27-05-2016 Pulpe de pui picante la gratar
• 27-05-2016 Prajitura cu foi si crema
• 27-05-2016 Tarta Tropezienne - Reteta de patiserie
• 27-05-2016 Paine impletita in doua culori
• 26-05-2016 Prajitura Kinder
• 26-05-2016 Placinta cu cirese
• 26-05-2016 Rulouri cu bacon
• 26-05-2016 Placinta cu capsuni
• 26-05-2016 Tarta cu pere si migdale
• 25-05-2016 Rulouri cu sunca si branza
• 25-05-2016 Paine umpluta
• 25-05-2016 Oua umplute cu spanac
• 25-05-2016 Tocanita de vinete cu rosii
• 25-05-2016 Chec aperitiv cu sunca si telemea
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face supa de galuste

 

Ingrediente:

carne de gaina de tara
2 morcovi
2 cartofi mici
o ceapa
sare
gris
patrunjel

2 oua
2 lingurite de ulei

Mod de preparare:

Se opareste carnea, se spala si se pune la fiert, apoi se spala si legumele, se taie cuburi mici si se pun si ele la fiert, cand sunt fierte se fac galustele astfel: se bat 2 oua bine se pun 2 lingurite de ulei si se adauga gris pana se ingroasa compozitia, apoi se ia cu o lingurita din compozitie si se adauga in apa fiarta, se lasa pana se umfla si apoi se pun sare si patrunjel verde tocat marunt.

sursa reteta si fotografie: sfatulparintilor.ro


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +morcovi +cartofi +ceapa +saregrispatrunjel +oua +ulei
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau