• 28-08-2015 Cum se curata ardeii copti mai usor
• 28-08-2015 Gogosi umplute cu branza
• 28-08-2015 Aperitiv rapid: inele de calmar umplut
• 28-08-2015 Tocanita de inimi de pui
• 28-08-2015 Rulouri cu carnaciori si varza
• 27-08-2015 Rulouri cu sunca si branza
• 27-08-2015 Sandvis cald cu crema de branza
• 27-08-2015 Dovleac umplut cu carne la cuptor
• 27-08-2015 Terina cartofi cu bacon
• 27-08-2015 Pulpe de pui la cuptor
• 27-08-2015 Ostropel pui - cum se face
• 26-08-2015 Rulou cu bacon si branza
• 26-08-2015 Tarta cu prune
• 26-08-2015 Gogosi pufoase cu iaurt
• 26-08-2015 Chiftelute de orez cu branza
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face supa de galuste

 

Ingrediente:

carne de gaina de tara
2 morcovi
2 cartofi mici
o ceapa
sare
gris
patrunjel

2 oua
2 lingurite de ulei

Mod de preparare:

Se opareste carnea, se spala si se pune la fiert, apoi se spala si legumele, se taie cuburi mici si se pun si ele la fiert, cand sunt fierte se fac galustele astfel: se bat 2 oua bine se pun 2 lingurite de ulei si se adauga gris pana se ingroasa compozitia, apoi se ia cu o lingurita din compozitie si se adauga in apa fiarta, se lasa pana se umfla si apoi se pun sare si patrunjel verde tocat marunt.

sursa reteta si fotografie: sfatulparintilor.ro


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +morcovi +cartofi +ceapa +saregrispatrunjel +oua +ulei
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau