News Flash:

Cum se face sarlota de portocale

9 Aprilie 2013
1571 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura de faina
2 oua
500 g de marmelada de portocale
5 linguri de zahar
25 g de unt
1 jumatate de litru de lapte
1 baton de vanilie
coaja rasa de la o lamaie

Mod de preparare:

Freaca marmelada cu putina apa, pana cand obtii o compozitie mai groasa, ca o crema. Adauga peste ea coaja de lamaie si pune-o intr-un castron mai mare. Separat, prepara o crema de vanilie din laptele fiert cu zaharul si vanilia, peste care presara faina in ploaie. Raceste crema si adauga in ea, pe rand, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma cu untul. La final toarna crema peste marmelada si pune-o in paharele la rece.
Sarlota de portocale se serveste rece, decorata cu lamaie.

sursa: acasa
retete sarlota
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2016 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2037 (s) | 35 queries | Mysql time :0.025186 (s)