• 19-12-2014 Piept de pui la cuptor - reteta cu DOAR 4 ingrediente
• 19-12-2014 Prajitura cu limoncello
• 19-12-2014 Prajitura cu biscuiti Oreo, gem si ciocolata
• 19-12-2014 Prajitura de Craciun: Mocha Yule Log
• 18-12-2014 Prajitura usoara cu gem si vanilie
• 18-12-2014 Reteta de Craciun, FARA COACERE - Mingiute cu magiun si cocos - FOTO
• 18-12-2014 Pavlova cu kiwi
• 18-12-2014 Cordon Bleu simplu de facut
• 18-12-2014 Omleta cu sunca si branza
• 17-12-2014 Cele mai toxice mancaruri de pe masa de Craciun
• 17-12-2014 Oua invelite in sunca
• 17-12-2014 Prajitura cu caramel si ciocolata
• 17-12-2014 Cartofi acordeon
• 17-12-2014 Ciuperci umplute cu carnaciori
• 17-12-2014 Prajitura cu glazura de vanilie
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face sarlota de portocale

 

Ingrediente:

1 lingura de faina
2 oua
500 g de marmelada de portocale
5 linguri de zahar
25 g de unt
1 jumatate de litru de lapte
1 baton de vanilie
coaja rasa de la o lamaie

Mod de preparare:

Freaca marmelada cu putina apa, pana cand obtii o compozitie mai groasa, ca o crema. Adauga peste ea coaja de lamaie si pune-o intr-un castron mai mare. Separat, prepara o crema de vanilie din laptele fiert cu zaharul si vanilia, peste care presara faina in ploaie. Raceste crema si adauga in ea, pe rand, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma cu untul. La final toarna crema peste marmelada si pune-o in paharele la rece.
Sarlota de portocale se serveste rece, decorata cu lamaie.

sursa: acasa

Articole despre: +retete sarlota
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau