• 26-03-2015 Aperitiv reteta: File de pui umplut cu ciuperci
• 26-03-2015 Tort reteta: tort cu capsuni si vanilie
• 26-03-2015 Frigarui de porc cu sos barbecue
• 26-03-2015 Gustari rapide: rulouri cu sunca si salata
• 26-03-2015 Otrava din paine: substanta care poate provoca 55 de boli
• 25-03-2015 Aperitiv Pasti: tartine cu ficat de pui
• 25-03-2015 Aperitive: Rosii cu 3 feluri de umplutura
• 25-03-2015 Reteta chec: chec zebra, cu ciocolata
• 25-03-2015 Prajitura usoara: prajitura cu Nutella
• 25-03-2015 Reteta prajitura: briose cu ananas
• 24-03-2015 Reteta tort: aperitiv tort cu somon si paine
• 24-03-2015 Prajitura ciocolata: desert rapid de facut
• 24-03-2015 Reteta cozonac cu nuca
• 24-03-2015 Salata boeuf cu carne de pui
• 24-03-2015 Reteta Pasti: drob de miel
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face sarlota de portocale

 

Ingrediente:

1 lingura de faina
2 oua
500 g de marmelada de portocale
5 linguri de zahar
25 g de unt
1 jumatate de litru de lapte
1 baton de vanilie
coaja rasa de la o lamaie

Mod de preparare:

Freaca marmelada cu putina apa, pana cand obtii o compozitie mai groasa, ca o crema. Adauga peste ea coaja de lamaie si pune-o intr-un castron mai mare. Separat, prepara o crema de vanilie din laptele fiert cu zaharul si vanilia, peste care presara faina in ploaie. Raceste crema si adauga in ea, pe rand, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma cu untul. La final toarna crema peste marmelada si pune-o in paharele la rece.
Sarlota de portocale se serveste rece, decorata cu lamaie.

sursa: acasa


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +retete sarlota
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau