• 25-05-2016 Rulouri cu sunca si branza
• 25-05-2016 Paine umpluta
• 25-05-2016 Oua umplute cu spanac
• 25-05-2016 Tocanita de vinete cu rosii
• 25-05-2016 Chec aperitiv cu sunca si telemea
• 24-05-2016 Cartofi frantuzesti - Reteta usoara
• 24-05-2016 Socata de casa
• 24-05-2016 Suc de spanac cu lamaie
• 24-05-2016 Ostropel din carne de cocos
• 24-05-2016 Rulouri cu sunca
• 23-05-2016 Ardei umpluti cu carne tocata
• 23-05-2016 Rulada de cocos cu gem de caise
• 23-05-2016 Sufleu de branza cu legume
• 23-05-2016 Socata fara drojdie
• 23-05-2016 Crema de branza cu seminte de dovleac
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face sarlota de portocale

 

Ingrediente:

1 lingura de faina
2 oua
500 g de marmelada de portocale
5 linguri de zahar
25 g de unt
1 jumatate de litru de lapte
1 baton de vanilie
coaja rasa de la o lamaie

Mod de preparare:

Freaca marmelada cu putina apa, pana cand obtii o compozitie mai groasa, ca o crema. Adauga peste ea coaja de lamaie si pune-o intr-un castron mai mare. Separat, prepara o crema de vanilie din laptele fiert cu zaharul si vanilia, peste care presara faina in ploaie. Raceste crema si adauga in ea, pe rand, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma cu untul. La final toarna crema peste marmelada si pune-o in paharele la rece.
Sarlota de portocale se serveste rece, decorata cu lamaie.

sursa: acasa


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +retete sarlota
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau