• 23-07-2014 Cum se face ciocolata cu vanilie?
• 23-07-2014 Ciocolata cu pudra de roscove
• 23-07-2014 Reteta de ciocolata cu sare de mare
• 23-07-2014 Sfaturi pentru amenajarea bucatariei
• 23-07-2014 Tarta cu afine si coacaze
• 23-07-2014 Cel mai sanatos colorant aliment natural: afinele
• 23-07-2014 Despre tehnica de gatit "en papillote"
• 22-07-2014 Reteta fara coacere: ton cu ou si branza
• 22-07-2014 Reteta de vara de legume la cuptor
• 22-07-2014 Reteta de sorbet cu mure si alcool
• 22-07-2014 Sfaturi pentru facut hummus
• 22-07-2014 Reteta de calmar sotat
• 21-07-2014 Secretele unui platou impecabil! - FOTO
• 21-07-2014 Sfaturi pentru gatit vinete
• 21-07-2014 Smantana rapida facuta din smantana pentru frisca
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face sarlota de portocale

 

Ingrediente:

1 lingura de faina
2 oua
500 g de marmelada de portocale
5 linguri de zahar
25 g de unt
1 jumatate de litru de lapte
1 baton de vanilie
coaja rasa de la o lamaie

Mod de preparare:

Freaca marmelada cu putina apa, pana cand obtii o compozitie mai groasa, ca o crema. Adauga peste ea coaja de lamaie si pune-o intr-un castron mai mare. Separat, prepara o crema de vanilie din laptele fiert cu zaharul si vanilia, peste care presara faina in ploaie. Raceste crema si adauga in ea, pe rand, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma cu untul. La final toarna crema peste marmelada si pune-o in paharele la rece.
Sarlota de portocale se serveste rece, decorata cu lamaie.

sursa: acasa

Articole despre: +retete sarlota
loading...

Video Stiri