• 30-01-2015 Anghinare cu branza la cuptor
• 30-01-2015 Smoothie de mere
• 30-01-2015 Carne de porc la grill
• 30-01-2015 Friptura de pui la cuptor
• 30-01-2015 Macaroane cu branza la cuptor
• 29-01-2015 Prajitura cu capsuni si ciocolata - FOTO
• 29-01-2015 Supa de fasole cu muschi de vita
• 29-01-2015 Spaghete cu rosii si creveti
• 29-01-2015 Reteta de peste prajit
• 29-01-2015 Quesadilla cu branza
• 28-01-2015 Chec cu stafide
• 28-01-2015 Farfurii cu aperitive aranjate SPECTACULOS - FOTO
• 28-01-2015 Paine umpluta cu branza
• 28-01-2015 Paine cu branza si masline
• 28-01-2015 Gratin de cartofi cu parmezan
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face sarlota de portocale

 

Ingrediente:

1 lingura de faina
2 oua
500 g de marmelada de portocale
5 linguri de zahar
25 g de unt
1 jumatate de litru de lapte
1 baton de vanilie
coaja rasa de la o lamaie

Mod de preparare:

Freaca marmelada cu putina apa, pana cand obtii o compozitie mai groasa, ca o crema. Adauga peste ea coaja de lamaie si pune-o intr-un castron mai mare. Separat, prepara o crema de vanilie din laptele fiert cu zaharul si vanilia, peste care presara faina in ploaie. Raceste crema si adauga in ea, pe rand, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma cu untul. La final toarna crema peste marmelada si pune-o in paharele la rece.
Sarlota de portocale se serveste rece, decorata cu lamaie.

sursa: acasa

Articole despre: +retete sarlota
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau