• 29-07-2015 Reteta de ciuperci grecesti
• 29-07-2015 Reteta de prajitura de afine
• 29-07-2015 Mamaliga cu legume si ciuperci prajite
• 29-07-2015 Prajitura cu coacaze
• 29-07-2015 Paine cu usturoi la cuptor
• 28-07-2015 Bauturi carbogazoase - 10 motive sa NU le mai consumi
• 28-07-2015 Negresa cu ciocolata si menta
• 28-07-2015 Pizza cu vinete si parmezan
• 28-07-2015 Sos grecesc - Skordalia
• 28-07-2015 Cum se fac ouale jumari - Julia Child
• 28-07-2015 Reteta tort Peles
• 27-07-2015 Negresa cu nuci si portocale
• 27-07-2015 Salata de fasole cu vinegreta
• 27-07-2015 Creveti cu sos de usturoi
• 27-07-2015 Chiftelute de dovlecei cu branza
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face sarlota de portocale

 

Ingrediente:

1 lingura de faina
2 oua
500 g de marmelada de portocale
5 linguri de zahar
25 g de unt
1 jumatate de litru de lapte
1 baton de vanilie
coaja rasa de la o lamaie

Mod de preparare:

Freaca marmelada cu putina apa, pana cand obtii o compozitie mai groasa, ca o crema. Adauga peste ea coaja de lamaie si pune-o intr-un castron mai mare. Separat, prepara o crema de vanilie din laptele fiert cu zaharul si vanilia, peste care presara faina in ploaie. Raceste crema si adauga in ea, pe rand, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma cu untul. La final toarna crema peste marmelada si pune-o in paharele la rece.
Sarlota de portocale se serveste rece, decorata cu lamaie.

sursa: acasa


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +retete sarlota
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau