• 24-04-2014 De ce nu iese mancarea buna?
• 24-04-2014 Reteta de spirale cu capsuni si ciocolata
• 24-04-2014 Placinte cu urda
• 24-04-2014 Reteta de paine rustica
• 24-04-2014 Mancarica de dovlecei
• 24-04-2014 Budinca de orez cu ananas si vanilie
• 24-04-2014 Prajitura in straturi
• 24-04-2014 Briose cu cartofi si branza
• 24-04-2014 Briose cu fructe
• 24-04-2014 Paste fettuccine cu ciuperci si parmezan
• 24-04-2014 Reteta de tort amandina
• 24-04-2014 Idei de retete cu iaurt grecesc
• 24-04-2014 Broccoli cu lamaie si usturoi
• 23-04-2014 Cele mai nesanatoase obiceiuri alimentare
• 23-04-2014 Supa de rosii cu dafin
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face sarlota de portocale

 

Ingrediente:

1 lingura de faina
2 oua
500 g de marmelada de portocale
5 linguri de zahar
25 g de unt
1 jumatate de litru de lapte
1 baton de vanilie
coaja rasa de la o lamaie

Mod de preparare:

Freaca marmelada cu putina apa, pana cand obtii o compozitie mai groasa, ca o crema. Adauga peste ea coaja de lamaie si pune-o intr-un castron mai mare. Separat, prepara o crema de vanilie din laptele fiert cu zaharul si vanilia, peste care presara faina in ploaie. Raceste crema si adauga in ea, pe rand, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma cu untul. La final toarna crema peste marmelada si pune-o in paharele la rece.
Sarlota de portocale se serveste rece, decorata cu lamaie.

sursa: acasa

Articole despre: +retete sarlota

Video Stiri