• 28-04-2015 Piept de pui la gratar fraged
• 28-04-2015 Budinca de cartofi cu peste
• 27-04-2015 Paste cu ton si sos
• 27-04-2015 Piept de pui cu sos picant
• 27-04-2015 Quesadillas cu piept de pui
• 27-04-2015 Reteta enchilada cu smantana
• 27-04-2015 Enchilada reteta
• 27-04-2015 Bruschete cu rosii si usturoi
• 24-04-2015 Crenvursti in aluat
• 24-04-2015 Aripioare de pui cu sos
• 24-04-2015 Tort fara coacere
• 24-04-2015 Reteta paine cu branza
• 24-04-2015 Cartofi noi la cuptor cu branza
• 23-04-2015 Friptura frageda: sfaturi culinare
• 23-04-2015 Piept de pui prajit
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face sarlota de portocale

 

Ingrediente:

1 lingura de faina
2 oua
500 g de marmelada de portocale
5 linguri de zahar
25 g de unt
1 jumatate de litru de lapte
1 baton de vanilie
coaja rasa de la o lamaie

Mod de preparare:

Freaca marmelada cu putina apa, pana cand obtii o compozitie mai groasa, ca o crema. Adauga peste ea coaja de lamaie si pune-o intr-un castron mai mare. Separat, prepara o crema de vanilie din laptele fiert cu zaharul si vanilia, peste care presara faina in ploaie. Raceste crema si adauga in ea, pe rand, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma cu untul. La final toarna crema peste marmelada si pune-o in paharele la rece.
Sarlota de portocale se serveste rece, decorata cu lamaie.

sursa: acasa


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +retete sarlota
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau