• 28-08-2015 Cum se curata ardeii copti mai usor
• 28-08-2015 Gogosi umplute cu branza
• 28-08-2015 Aperitiv rapid: inele de calmar umplut
• 28-08-2015 Tocanita de inimi de pui
• 28-08-2015 Rulouri cu carnaciori si varza
• 27-08-2015 Rulouri cu sunca si branza
• 27-08-2015 Sandvis cald cu crema de branza
• 27-08-2015 Dovleac umplut cu carne la cuptor
• 27-08-2015 Terina cartofi cu bacon
• 27-08-2015 Pulpe de pui la cuptor
• 27-08-2015 Ostropel pui - cum se face
• 26-08-2015 Rulou cu bacon si branza
• 26-08-2015 Tarta cu prune
• 26-08-2015 Gogosi pufoase cu iaurt
• 26-08-2015 Chiftelute de orez cu branza
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face sarlota de portocale

 

Ingrediente:

1 lingura de faina
2 oua
500 g de marmelada de portocale
5 linguri de zahar
25 g de unt
1 jumatate de litru de lapte
1 baton de vanilie
coaja rasa de la o lamaie

Mod de preparare:

Freaca marmelada cu putina apa, pana cand obtii o compozitie mai groasa, ca o crema. Adauga peste ea coaja de lamaie si pune-o intr-un castron mai mare. Separat, prepara o crema de vanilie din laptele fiert cu zaharul si vanilia, peste care presara faina in ploaie. Raceste crema si adauga in ea, pe rand, galbenusurile, apoi albusurile batute spuma cu untul. La final toarna crema peste marmelada si pune-o in paharele la rece.
Sarlota de portocale se serveste rece, decorata cu lamaie.

sursa: acasa


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +retete sarlota
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau