News Flash:

Cum se face salamul de biscuiti

18 Ianuarie 2013
2941 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g nuca tocata marunt
o cana de zahar (250 g)
1 pachet de margarina
150 g stafide
aproximativ 50-60 de biscuiti populari
un ou
2 plicuri zahar vanilat
esenta de rom
3-4 linguri de cacao

Mod de preparare:

Amesteca intr-un bol margarina cu zahar si ou si pune compozitia la topit, iar apoi adauga cacao, rom si zahar vanilat. Ia compozitia de pe foc dupa ce se omogenizeaza si adauga nuca, stafide biscuiti stropiti cu lapte. Umezeste-ti mainile si aseaza compozitia in forma unui salam pe care sa il pudrezi cu praf de biscuiti, nuca pisata sau cocos.
Infasoara salamul in folie de plastic si leaga-l la ambele capete. Consuma-l abia dupa ce se raceste impreuna cu un pahar de lapte.

sursa: suntfericita
zahar margarina biscuiti populari zahar vanilat cacao bol salam
Distribuie:  
Incarc...

Libertatea.ro

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2251 viz    0 com
2676 viz    0 com
1299 viz    0 com
4769 viz    0 com
1693 viz    0 com
2193 viz    0 com

Mica publicitate

© 2016 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2641 (s) | 24 queries | Mysql time :0.026559 (s)