• 29-04-2016 Paste binecuvantat va dorim!
• 29-04-2016 Cum se face ciorba de miel
• 29-04-2016 Pizza cu ton si ceapa rosie
• 29-04-2016 Ciorba de perisoare
• 29-04-2016 Garnitura pentru gratar
• 29-04-2016 Costite de porc la gratar - Reteta pentru 1 Mai
• 28-04-2016 Cozonac de post
• 28-04-2016 Pasca cu orez
• 28-04-2016 Pasca cu crema de ciocolata
• 28-04-2016 Mici din carne de miel
• 28-04-2016 Prajitura cu crema de miere si nuci
• 27-04-2016 Cum vopsim ouale de Pasti natural
• 27-04-2016 Ciolan de porc in vas roman
• 27-04-2016 Sparanghel la cuptor cu sunca si branza
• 27-04-2016 Salata de cartofi cu tofu
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face salamul de biscuiti

 

Ingrediente:

200 g nuca tocata marunt
o cana de zahar (250 g)
1 pachet de margarina
150 g stafide
aproximativ 50-60 de biscuiti populari
un ou
2 plicuri zahar vanilat
esenta de rom
3-4 linguri de cacao

Mod de preparare:

Amesteca intr-un bol margarina cu zahar si ou si pune compozitia la topit, iar apoi adauga cacao, rom si zahar vanilat. Ia compozitia de pe foc dupa ce se omogenizeaza si adauga nuca, stafide biscuiti stropiti cu lapte. Umezeste-ti mainile si aseaza compozitia in forma unui salam pe care sa il pudrezi cu praf de biscuiti, nuca pisata sau cocos.
Infasoara salamul in folie de plastic si leaga-l la ambele capete. Consuma-l abia dupa ce se raceste impreuna cu un pahar de lapte.

sursa: suntfericita


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau