• 15-09-2014 Paste fusilli cu sos de rosii crude
• 15-09-2014 Salata detoxifianta de toamna
• 15-09-2014 Uite cum se face maioneza fara ou!
• 15-09-2014 Sfaturi culinare: ce sa NU mai faci cand gatesti friptura
• 15-09-2014 Chiftelute cu paste si sos
• 12-09-2014 Paste cu fructe de mare si busuioc
• 12-09-2014 Ciuperci umplute cu parmezan
• 12-09-2014 10 secrete din industria alimentara care pot provoca decesul
• 12-09-2014 Supa cu cartofi copti si bacon
• 12-09-2014 Reteta usoara de ratatouille
• 11-09-2014 Cartofii si beneficiile lor pentru sanatate
• 11-09-2014 Prajitura cu lapte
• 11-09-2014 Uite asa se face supa egipteana cu rosii
• 11-09-2014 Prajitura cu morcovi si topping de nuci
• 11-09-2014 Placinta cu legume de toamna
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face salamul de biscuiti

 

Ingrediente:

200 g nuca tocata marunt
o cana de zahar (250 g)
1 pachet de margarina
150 g stafide
aproximativ 50-60 de biscuiti populari
un ou
2 plicuri zahar vanilat
esenta de rom
3-4 linguri de cacao

Mod de preparare:

Amesteca intr-un bol margarina cu zahar si ou si pune compozitia la topit, iar apoi adauga cacao, rom si zahar vanilat. Ia compozitia de pe foc dupa ce se omogenizeaza si adauga nuca, stafide biscuiti stropiti cu lapte. Umezeste-ti mainile si aseaza compozitia in forma unui salam pe care sa il pudrezi cu praf de biscuiti, nuca pisata sau cocos.
Infasoara salamul in folie de plastic si leaga-l la ambele capete. Consuma-l abia dupa ce se raceste impreuna cu un pahar de lapte.

sursa: suntfericita

loading...
Realitatea.net
Libertatea.ro

Video Stiri