• 26-05-2016 Prajitura Kinder
• 26-05-2016 Placinta cu cirese
• 26-05-2016 Rulouri cu bacon
• 26-05-2016 Placinta cu capsuni
• 26-05-2016 Tarta cu pere si migdale
• 25-05-2016 Rulouri cu sunca si branza
• 25-05-2016 Paine umpluta
• 25-05-2016 Oua umplute cu spanac
• 25-05-2016 Tocanita de vinete cu rosii
• 25-05-2016 Chec aperitiv cu sunca si telemea
• 24-05-2016 Cartofi frantuzesti - Reteta usoara
• 24-05-2016 Socata de casa
• 24-05-2016 Suc de spanac cu lamaie
• 24-05-2016 Ostropel din carne de cocos
• 24-05-2016 Rulouri cu sunca
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face salamul de biscuiti

 

Ingrediente:

200 g nuca tocata marunt
o cana de zahar (250 g)
1 pachet de margarina
150 g stafide
aproximativ 50-60 de biscuiti populari
un ou
2 plicuri zahar vanilat
esenta de rom
3-4 linguri de cacao

Mod de preparare:

Amesteca intr-un bol margarina cu zahar si ou si pune compozitia la topit, iar apoi adauga cacao, rom si zahar vanilat. Ia compozitia de pe foc dupa ce se omogenizeaza si adauga nuca, stafide biscuiti stropiti cu lapte. Umezeste-ti mainile si aseaza compozitia in forma unui salam pe care sa il pudrezi cu praf de biscuiti, nuca pisata sau cocos.
Infasoara salamul in folie de plastic si leaga-l la ambele capete. Consuma-l abia dupa ce se raceste impreuna cu un pahar de lapte.

sursa: suntfericita


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau