• 23-01-2015 Trufe de ciocolata alba
• 23-01-2015 Cartofi la cuptor cu carne si branza
• 23-01-2015 Prajitura Kinder cu nuca de cocos
• 23-01-2015 Mini rulouri cu crema de branza
• 23-01-2015 Tarta cu branza de vaci
• 23-01-2015 Din ce e facut, de fapt, cascavalul feliat? - VIDEO
• 22-01-2015 Prajiturele cu ciocolata
• 22-01-2015 Din ce sunt facuti cartofii de la McDonald’s? - VIDEO
• 22-01-2015 Rulouri rapide cu carne si muraturi - FOTO
• 22-01-2015 Placinta cu carne si branza
• 22-01-2015 Gogosi "urechi de elefant"
• 21-01-2015 Krempita - prajitura cu vanilie
• 21-01-2015 Prajitura "ecler" FARA coacere
• 21-01-2015 Mic dejun cu bacon, oua si branza
• 21-01-2015 Paine cu parmezan si patrunjel
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face salamul de biscuiti

 

Ingrediente:

200 g nuca tocata marunt
o cana de zahar (250 g)
1 pachet de margarina
150 g stafide
aproximativ 50-60 de biscuiti populari
un ou
2 plicuri zahar vanilat
esenta de rom
3-4 linguri de cacao

Mod de preparare:

Amesteca intr-un bol margarina cu zahar si ou si pune compozitia la topit, iar apoi adauga cacao, rom si zahar vanilat. Ia compozitia de pe foc dupa ce se omogenizeaza si adauga nuca, stafide biscuiti stropiti cu lapte. Umezeste-ti mainile si aseaza compozitia in forma unui salam pe care sa il pudrezi cu praf de biscuiti, nuca pisata sau cocos.
Infasoara salamul in folie de plastic si leaga-l la ambele capete. Consuma-l abia dupa ce se raceste impreuna cu un pahar de lapte.

sursa: suntfericita

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau