• 12-02-2016 Branza pane - Ai mancat vreodata?
• 12-02-2016 Rulada cu mar
• 12-02-2016 Prajiturele usor de facut
• 12-02-2016 Strudele cu piersici
• 12-02-2016 Prajitura cu prune
• 11-02-2016 Tort Dobos - Reteta delicioasa
• 11-02-2016 Ciocolata calda - O reteta aromata
• 11-02-2016 Falafel - Reteta usoara
• 11-02-2016 Omleta taraneasca - Cum se face
• 11-02-2016 Briose Red Velvet
• 10-02-2016 Mere in aluat la cuptor
• 10-02-2016 Cheesecake cu fructe de padure
• 10-02-2016 Prajitura cu Nutella si cacao
• 10-02-2016 Ciuperci cu parmezan si usturoi la cuptor
• 10-02-2016 Prajitura cu budinca in doua culori
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face salamul de biscuiti

 

Ingrediente:

200 g nuca tocata marunt
o cana de zahar (250 g)
1 pachet de margarina
150 g stafide
aproximativ 50-60 de biscuiti populari
un ou
2 plicuri zahar vanilat
esenta de rom
3-4 linguri de cacao

Mod de preparare:

Amesteca intr-un bol margarina cu zahar si ou si pune compozitia la topit, iar apoi adauga cacao, rom si zahar vanilat. Ia compozitia de pe foc dupa ce se omogenizeaza si adauga nuca, stafide biscuiti stropiti cu lapte. Umezeste-ti mainile si aseaza compozitia in forma unui salam pe care sa il pudrezi cu praf de biscuiti, nuca pisata sau cocos.
Infasoara salamul in folie de plastic si leaga-l la ambele capete. Consuma-l abia dupa ce se raceste impreuna cu un pahar de lapte.

sursa: suntfericita


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau