• 24-07-2014 Inghetata cu banane la gratar
• 24-07-2014 Salata de ton cu rosii, paste si masline
• 24-07-2014 Cocktail Apple Martini
• 24-07-2014 Ceva ce nu ai mai gatit pana acum: humus cu busuioc
• 24-07-2014 Reteta de frittata cu cu branza Cheddar
• 23-07-2014 Cum se face ciocolata cu vanilie?
• 23-07-2014 Ciocolata cu pudra de roscove
• 23-07-2014 Reteta de ciocolata cu sare de mare
• 23-07-2014 Sfaturi pentru amenajarea bucatariei
• 23-07-2014 Tarta cu afine si coacaze
• 23-07-2014 Cel mai sanatos colorant aliment natural: afinele
• 23-07-2014 Despre tehnica de gatit "en papillote"
• 22-07-2014 Reteta fara coacere: ton cu ou si branza
• 22-07-2014 Reteta de vara de legume la cuptor
• 22-07-2014 Reteta de sorbet cu mure si alcool
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face salamul de biscuiti

 

Ingrediente:

200 g nuca tocata marunt
o cana de zahar (250 g)
1 pachet de margarina
150 g stafide
aproximativ 50-60 de biscuiti populari
un ou
2 plicuri zahar vanilat
esenta de rom
3-4 linguri de cacao

Mod de preparare:

Amesteca intr-un bol margarina cu zahar si ou si pune compozitia la topit, iar apoi adauga cacao, rom si zahar vanilat. Ia compozitia de pe foc dupa ce se omogenizeaza si adauga nuca, stafide biscuiti stropiti cu lapte. Umezeste-ti mainile si aseaza compozitia in forma unui salam pe care sa il pudrezi cu praf de biscuiti, nuca pisata sau cocos.
Infasoara salamul in folie de plastic si leaga-l la ambele capete. Consuma-l abia dupa ce se raceste impreuna cu un pahar de lapte.

sursa: suntfericita

loading...

Video Stiri