• 30-07-2015 Prajitura cu ciocolata si cafea
• 30-07-2015 Prajitura de post
• 30-07-2015 Varza cu carne
• 30-07-2015 Prajitura cu banane si ciocolata
• 30-07-2015 Snitele din piept de pui cu pesmet
• 30-07-2015 Salata de cartofi cu tarhon
• 29-07-2015 Reteta de ciuperci grecesti
• 29-07-2015 Reteta de prajitura de afine
• 29-07-2015 Mamaliga cu legume si ciuperci prajite
• 29-07-2015 Prajitura cu coacaze
• 29-07-2015 Paine cu usturoi la cuptor
• 28-07-2015 Bauturi carbogazoase - 10 motive sa NU le mai consumi
• 28-07-2015 Negresa cu ciocolata si menta
• 28-07-2015 Pizza cu vinete si parmezan
• 28-07-2015 Sos grecesc - Skordalia
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face salamul de biscuiti

 

Ingrediente:

200 g nuca tocata marunt
o cana de zahar (250 g)
1 pachet de margarina
150 g stafide
aproximativ 50-60 de biscuiti populari
un ou
2 plicuri zahar vanilat
esenta de rom
3-4 linguri de cacao

Mod de preparare:

Amesteca intr-un bol margarina cu zahar si ou si pune compozitia la topit, iar apoi adauga cacao, rom si zahar vanilat. Ia compozitia de pe foc dupa ce se omogenizeaza si adauga nuca, stafide biscuiti stropiti cu lapte. Umezeste-ti mainile si aseaza compozitia in forma unui salam pe care sa il pudrezi cu praf de biscuiti, nuca pisata sau cocos.
Infasoara salamul in folie de plastic si leaga-l la ambele capete. Consuma-l abia dupa ce se raceste impreuna cu un pahar de lapte.

sursa: suntfericita


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau