• 24-04-2015 Crenvursti in aluat
• 24-04-2015 Aripioare de pui cu sos
• 24-04-2015 Tort fara coacere
• 24-04-2015 Reteta paine cu branza
• 24-04-2015 Cartofi noi la cuptor cu branza
• 23-04-2015 Friptura frageda: sfaturi culinare
• 23-04-2015 Piept de pui prajit
• 23-04-2015 Sandvis cu ou si mozzarella
• 23-04-2015 Trandafiri din foietaj cu mere - FOTO
• 23-04-2015 Cartofi la cuptor cu bacon
• 22-04-2015 Reteta salata oua
• 22-04-2015 Prajitura cu crema caramel
• 22-04-2015 Tort Kinder
• 22-04-2015 Salata varza cu dressing
• 22-04-2015 Reteta biscuiti cu nuca
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face salamul de biscuiti

 

Ingrediente:

200 g nuca tocata marunt
o cana de zahar (250 g)
1 pachet de margarina
150 g stafide
aproximativ 50-60 de biscuiti populari
un ou
2 plicuri zahar vanilat
esenta de rom
3-4 linguri de cacao

Mod de preparare:

Amesteca intr-un bol margarina cu zahar si ou si pune compozitia la topit, iar apoi adauga cacao, rom si zahar vanilat. Ia compozitia de pe foc dupa ce se omogenizeaza si adauga nuca, stafide biscuiti stropiti cu lapte. Umezeste-ti mainile si aseaza compozitia in forma unui salam pe care sa il pudrezi cu praf de biscuiti, nuca pisata sau cocos.
Infasoara salamul in folie de plastic si leaga-l la ambele capete. Consuma-l abia dupa ce se raceste impreuna cu un pahar de lapte.

sursa: suntfericita


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau