News Flash:

Cum se face risotto primavera

21 Februarie 2013
1526 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceasca de cascaval ras
1 l supa de legume
1 legatura de sparanghel taiat in bucatele lungi de 4 cm
4 cepe verzi
1 legatura de morcovei (baby carrots)
2 linguri ulei de masline
1 ceapa mica tocat
1 ceasca orez
1 lingura busuioc tocat

Mod de preparare:

Punem intr-o oala la fiert supa si 250 ml apa rece. Dupa ce da in clocot adaugam morcoveii si reducem focul la mediu. Lasam sa fiarba asa timp de 2 minute. Adaugam apoi sparanghelul si mai lasam 2 minute. Transferam legumele intr-un bol si le mentinem calde. Pastram supa pe fic cu vasul acoperit. Tocam ceapa verde si o punem la calit in ulei incins. Adaugam apoi ceapa calita peste legume. Punem ceapa de toamna la calit timp de 5 minute si apoi adaugam orezul. Adaugam cate un polonic din supa fierbinte peste orez. Repetam operatiunea pana cand se absoarbe tot lichidul si orezul devine moare. Amestecam apoi legumele cu orezul si adaugam o parte din cascaval. Indepartam vasul de pe foc si lasam sa stea, cu vasul acoperit, timp de 5 minute. Adaugam sare, presaram busuioc si cascavalul ras pe deasupra si servim.

sursa: cepapam
cascaval ras sparanghel cepe verzi morcovei orez busuioc tocat oala
Distribuie:  
Incarc...

Libertatea.ro

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1256 viz    0 com
1903 viz    0 com
1368 viz    0 com
1277 viz    0 com
1077 viz    0 com
874 viz    0 com
1722 viz    0 com
1077 viz    0 com

Mica publicitate

© 2016 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2519 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013198 (s)