News Flash:

Cum se face risotto primavera

21 Februarie 2013
1583 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceasca de cascaval ras
1 l supa de legume
1 legatura de sparanghel taiat in bucatele lungi de 4 cm
4 cepe verzi
1 legatura de morcovei (baby carrots)
2 linguri ulei de masline
1 ceapa mica tocat
1 ceasca orez
1 lingura busuioc tocat

Mod de preparare:

Punem intr-o oala la fiert supa si 250 ml apa rece. Dupa ce da in clocot adaugam morcoveii si reducem focul la mediu. Lasam sa fiarba asa timp de 2 minute. Adaugam apoi sparanghelul si mai lasam 2 minute. Transferam legumele intr-un bol si le mentinem calde. Pastram supa pe fic cu vasul acoperit. Tocam ceapa verde si o punem la calit in ulei incins. Adaugam apoi ceapa calita peste legume. Punem ceapa de toamna la calit timp de 5 minute si apoi adaugam orezul. Adaugam cate un polonic din supa fierbinte peste orez. Repetam operatiunea pana cand se absoarbe tot lichidul si orezul devine moare. Amestecam apoi legumele cu orezul si adaugam o parte din cascaval. Indepartam vasul de pe foc si lasam sa stea, cu vasul acoperit, timp de 5 minute. Adaugam sare, presaram busuioc si cascavalul ras pe deasupra si servim.

sursa: cepapam
cascaval ras sparanghel cepe verzi morcovei orez busuioc tocat oala
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2071 viz    0 com
1948 viz    0 com
1402 viz    0 com
1320 viz    0 com
1114 viz    0 com
904 viz    0 com
1790 viz    0 com
1110 viz    0 com

Mica publicitate

© 2016 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1990 (s) | 35 queries | Mysql time :0.015441 (s)