• 21-04-2015 Clatite de cartofi cu branza
• 21-04-2015 Piure cartofi cu smantana
• 21-04-2015 Rulouri cu scortisoara
• 20-04-2015 Sandvisuri calde - FOTO
• 20-04-2015 Placinta cu sunca si branza
• 20-04-2015 Paste penne cu piept de pui
• 20-04-2015 Reteta scones englezesti
• 20-04-2015 Placinta cu carne si ciuperci
• 17-04-2015 Reteta placinta sunca - FOTO
• 17-04-2015 Retete pulpe pui
• 17-04-2015 Ardei umpluti cu carne
• 17-04-2015 Placinta ciobanului
• 17-04-2015 Ciocolata cu migdale si vanilie
• 16-04-2015 Oua umplute cu peste
• 16-04-2015 Salata de cartofi cu oua
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face risotto primavera

 

Ingrediente:

1 ceasca de cascaval ras
1 l supa de legume
1 legatura de sparanghel taiat in bucatele lungi de 4 cm
4 cepe verzi
1 legatura de morcovei (baby carrots)
2 linguri ulei de masline
1 ceapa mica tocat
1 ceasca orez
1 lingura busuioc tocat

Mod de preparare:

Punem intr-o oala la fiert supa si 250 ml apa rece. Dupa ce da in clocot adaugam morcoveii si reducem focul la mediu. Lasam sa fiarba asa timp de 2 minute. Adaugam apoi sparanghelul si mai lasam 2 minute. Transferam legumele intr-un bol si le mentinem calde. Pastram supa pe fic cu vasul acoperit. Tocam ceapa verde si o punem la calit in ulei incins. Adaugam apoi ceapa calita peste legume. Punem ceapa de toamna la calit timp de 5 minute si apoi adaugam orezul. Adaugam cate un polonic din supa fierbinte peste orez. Repetam operatiunea pana cand se absoarbe tot lichidul si orezul devine moare. Amestecam apoi legumele cu orezul si adaugam o parte din cascaval. Indepartam vasul de pe foc si lasam sa stea, cu vasul acoperit, timp de 5 minute. Adaugam sare, presaram busuioc si cascavalul ras pe deasupra si servim.

sursa: cepapam


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau