• 29-04-2016 Paste binecuvantat va dorim!
• 29-04-2016 Cum se face ciorba de miel
• 29-04-2016 Pizza cu ton si ceapa rosie
• 29-04-2016 Ciorba de perisoare
• 29-04-2016 Garnitura pentru gratar
• 29-04-2016 Costite de porc la gratar - Reteta pentru 1 Mai
• 28-04-2016 Cozonac de post
• 28-04-2016 Pasca cu orez
• 28-04-2016 Pasca cu crema de ciocolata
• 28-04-2016 Mici din carne de miel
• 28-04-2016 Prajitura cu crema de miere si nuci
• 27-04-2016 Cum vopsim ouale de Pasti natural
• 27-04-2016 Ciolan de porc in vas roman
• 27-04-2016 Sparanghel la cuptor cu sunca si branza
• 27-04-2016 Salata de cartofi cu tofu
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face risotto primavera

 

Ingrediente:

1 ceasca de cascaval ras
1 l supa de legume
1 legatura de sparanghel taiat in bucatele lungi de 4 cm
4 cepe verzi
1 legatura de morcovei (baby carrots)
2 linguri ulei de masline
1 ceapa mica tocat
1 ceasca orez
1 lingura busuioc tocat

Mod de preparare:

Punem intr-o oala la fiert supa si 250 ml apa rece. Dupa ce da in clocot adaugam morcoveii si reducem focul la mediu. Lasam sa fiarba asa timp de 2 minute. Adaugam apoi sparanghelul si mai lasam 2 minute. Transferam legumele intr-un bol si le mentinem calde. Pastram supa pe fic cu vasul acoperit. Tocam ceapa verde si o punem la calit in ulei incins. Adaugam apoi ceapa calita peste legume. Punem ceapa de toamna la calit timp de 5 minute si apoi adaugam orezul. Adaugam cate un polonic din supa fierbinte peste orez. Repetam operatiunea pana cand se absoarbe tot lichidul si orezul devine moare. Amestecam apoi legumele cu orezul si adaugam o parte din cascaval. Indepartam vasul de pe foc si lasam sa stea, cu vasul acoperit, timp de 5 minute. Adaugam sare, presaram busuioc si cascavalul ras pe deasupra si servim.

sursa: cepapam


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau