• 12-02-2016 Branza pane - Ai mancat vreodata?
• 12-02-2016 Rulada cu mar
• 12-02-2016 Prajiturele usor de facut
• 12-02-2016 Strudele cu piersici
• 12-02-2016 Prajitura cu prune
• 11-02-2016 Tort Dobos - Reteta delicioasa
• 11-02-2016 Ciocolata calda - O reteta aromata
• 11-02-2016 Falafel - Reteta usoara
• 11-02-2016 Omleta taraneasca - Cum se face
• 11-02-2016 Briose Red Velvet
• 10-02-2016 Mere in aluat la cuptor
• 10-02-2016 Cheesecake cu fructe de padure
• 10-02-2016 Prajitura cu Nutella si cacao
• 10-02-2016 Ciuperci cu parmezan si usturoi la cuptor
• 10-02-2016 Prajitura cu budinca in doua culori
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face risotto primavera

 

Ingrediente:

1 ceasca de cascaval ras
1 l supa de legume
1 legatura de sparanghel taiat in bucatele lungi de 4 cm
4 cepe verzi
1 legatura de morcovei (baby carrots)
2 linguri ulei de masline
1 ceapa mica tocat
1 ceasca orez
1 lingura busuioc tocat

Mod de preparare:

Punem intr-o oala la fiert supa si 250 ml apa rece. Dupa ce da in clocot adaugam morcoveii si reducem focul la mediu. Lasam sa fiarba asa timp de 2 minute. Adaugam apoi sparanghelul si mai lasam 2 minute. Transferam legumele intr-un bol si le mentinem calde. Pastram supa pe fic cu vasul acoperit. Tocam ceapa verde si o punem la calit in ulei incins. Adaugam apoi ceapa calita peste legume. Punem ceapa de toamna la calit timp de 5 minute si apoi adaugam orezul. Adaugam cate un polonic din supa fierbinte peste orez. Repetam operatiunea pana cand se absoarbe tot lichidul si orezul devine moare. Amestecam apoi legumele cu orezul si adaugam o parte din cascaval. Indepartam vasul de pe foc si lasam sa stea, cu vasul acoperit, timp de 5 minute. Adaugam sare, presaram busuioc si cascavalul ras pe deasupra si servim.

sursa: cepapam


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau