• 21-08-2014 Orez cu mere si lamaie
• 21-08-2014 Dressing cu branza Roquefort
• 21-08-2014 Mere la cuptor
• 21-08-2014 Dressing cu usturoi pentru salata
• 21-08-2014 Mancarica de linte cu bacon
• 20-08-2014 Reteta de vara: prajitura cu mure
• 20-08-2014 Ghiveci de porc cu ciuperci
• 20-08-2014 Reteta din Japonia: mochi cu dovleac
• 20-08-2014 Biscuiti cu cocos si cafea
• 20-08-2014 Tiramisu cu cafea si limeta
• 19-08-2014 Burger roman (Isicia omentata)
• 19-08-2014 Totul despre dieta cu limonada
• 19-08-2014 Peste cu sos de seminte de pin
• 19-08-2014 Paine cu miere si iaurt
• 19-08-2014 Cum se face bulzul?
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face risotto primavera

 

Ingrediente:

1 ceasca de cascaval ras
1 l supa de legume
1 legatura de sparanghel taiat in bucatele lungi de 4 cm
4 cepe verzi
1 legatura de morcovei (baby carrots)
2 linguri ulei de masline
1 ceapa mica tocat
1 ceasca orez
1 lingura busuioc tocat

Mod de preparare:

Punem intr-o oala la fiert supa si 250 ml apa rece. Dupa ce da in clocot adaugam morcoveii si reducem focul la mediu. Lasam sa fiarba asa timp de 2 minute. Adaugam apoi sparanghelul si mai lasam 2 minute. Transferam legumele intr-un bol si le mentinem calde. Pastram supa pe fic cu vasul acoperit. Tocam ceapa verde si o punem la calit in ulei incins. Adaugam apoi ceapa calita peste legume. Punem ceapa de toamna la calit timp de 5 minute si apoi adaugam orezul. Adaugam cate un polonic din supa fierbinte peste orez. Repetam operatiunea pana cand se absoarbe tot lichidul si orezul devine moare. Amestecam apoi legumele cu orezul si adaugam o parte din cascaval. Indepartam vasul de pe foc si lasam sa stea, cu vasul acoperit, timp de 5 minute. Adaugam sare, presaram busuioc si cascavalul ras pe deasupra si servim.

sursa: cepapam

loading...

Video Stiri