• 25-07-2016 Carnaciori la cuptor, cu cartofi si oua
• 25-07-2016 Prajitura cu nectarine si cacao
• 25-07-2016 Vinete umplute cu branza de vaci
• 25-07-2016 Turta de cartofi umpluta cu carne de curcan
• 25-07-2016 Drob de dovlecei cu branza
• 24-07-2016 Cum se coc vinetele corect! Toate gospodinele fac aceasta greseala
• 23-07-2016 Tocanita de porc cu slanina scarita si cartofi pai
• 22-07-2016 Mousse cu biscuiti Oreo
• 22-07-2016 Porumb fiert - Cum sa-l faci cat mai aromat
• 22-07-2016 Omleta la cuptor cu sunca si branza
• 22-07-2016 Avocado pane - O gustare inedita
• 22-07-2016 Cartofi umpluti cu oua - Reteta pentru dimineti de weekend
• 21-07-2016 Ficatei de pui cu ceapa prajita
• 21-07-2016 Orez la cuptor cu branza si piept de pui
• 21-07-2016 Tocanita de cartofi cu felii de carnaciori
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face ciorba radauteana

 

Ingrediente:

2 pulpe de pui
1 piept de pui
1 radacina patrunjel
1 radacina pastarnac
1 radacina telina
2 morcovi+1 morcov pentru calit
3 foi de dafin
1 crenguta de cimbru
1 ceapa mare
piper boabe
sare
300 g smantana
2 linguri faina
3 galbenusuri
3 catei usturoi
patrunjel verde
otet

Mod de preparare:

Curatam radacinele, le spalam, le taiem in bucati mai mari si le punem intr-o cratita. Adaugam ceapa curata, morcovii curatati si taiati in 2, crenguta de cimbru, foile de dafin, boabe de piper, carnea de pui si apa. Punem cratita pe foc si lasam la fiarba pana sunt fierte.
Scoatem carnea si legumele, iar in zeama lasata daca este putina mai adaugam apa. Adaugam morcovii si radacina de patrunjel taiata cubulete, carnea taiata cubulete mici si punem oala din nou pe foc. Intr-un bol amestecam galbenusurile cu smantana si faina. Cand incepe sa clocoteasca din nou ciorba luam cu un polonic si adaugam cate putin peste amestecul de smantana, amestecand continuu avand grija sa nu faca cocoloase.
Adaugam in ciorba si lasam sa mai fiarba 10 min, timp in care adaugam usturoiul pisat, otet si condimente dupa gust, patrunjel verde tocat. Intre timp calim 1 morcov dat prin razatoare in putin ulei, dupa care adaugam in ciorba ca sa capete o culoare frumoasa.

sursa: sfatulparintilor


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri