• 27-08-2014 Sfaturi de la Oana Cuzino: cum sa slabesti sanatos?
• 27-08-2014 Oua posate cu somon si avocado
• 27-08-2014 Jamie Oliver te invata cum sa alegi peste proaspat
• 27-08-2014 Limonada longevitatii
• 27-08-2014 Salata de avocado cu ton si rosii
• 26-08-2014 Supa lui Hipocrate – combate cancerul, bolile de inima si de rinichi
• 26-08-2014 Ghiveci de vinete
• 26-08-2014 Dulceata de afine - usor si repede
• 26-08-2014 Reteta de rosii umplute cu guacamole
• 26-08-2014 9 secrete de gatit de la chefi renumiti, care te vor transforma intr-un expert
• 25-08-2014 Retete usoare cu rosii
• 25-08-2014 Prajitura delicioasa cu zmeura
• 25-08-2014 5 retete usor si ieftin de facut
• 25-08-2014 Salata de avocado cu mozzarella
• 25-08-2014 Sfaturi pentru conservarea corecta a fructelor
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face ciorba radauteana

 

Ingrediente:

2 pulpe de pui
1 piept de pui
1 radacina patrunjel
1 radacina pastarnac
1 radacina telina
2 morcovi+1 morcov pentru calit
3 foi de dafin
1 crenguta de cimbru
1 ceapa mare
piper boabe
sare
300 g smantana
2 linguri faina
3 galbenusuri
3 catei usturoi
patrunjel verde
otet

Mod de preparare:

Curatam radacinele, le spalam, le taiem in bucati mai mari si le punem intr-o cratita. Adaugam ceapa curata, morcovii curatati si taiati in 2, crenguta de cimbru, foile de dafin, boabe de piper, carnea de pui si apa. Punem cratita pe foc si lasam la fiarba pana sunt fierte.
Scoatem carnea si legumele, iar in zeama lasata daca este putina mai adaugam apa. Adaugam morcovii si radacina de patrunjel taiata cubulete, carnea taiata cubulete mici si punem oala din nou pe foc. Intr-un bol amestecam galbenusurile cu smantana si faina. Cand incepe sa clocoteasca din nou ciorba luam cu un polonic si adaugam cate putin peste amestecul de smantana, amestecand continuu avand grija sa nu faca cocoloase.
Adaugam in ciorba si lasam sa mai fiarba 10 min, timp in care adaugam usturoiul pisat, otet si condimente dupa gust, patrunjel verde tocat. Intre timp calim 1 morcov dat prin razatoare in putin ulei, dupa care adaugam in ciorba ca sa capete o culoare frumoasa.

sursa: sfatulparintilor

loading...

Video Stiri