• 27-11-2014 Reteta chinezeasca de post: tofu Kangjung
• 27-11-2014 Ce fel de supe se mananca pe glob?
• 27-11-2014 Budinca de dovleac cu scortisoara si nuci
• 27-11-2014 Barcute cu legume
• 27-11-2014 Simplu de facut - prajitura cu pere si lamaie
• 26-11-2014 Sfaturi pentru gatit cu ciuperci uscate
• 26-11-2014 Cum se face untul de post?
• 26-11-2014 Cafeneaua unde NU achiti nota de plata, ci timpul petrecut acolo!
• 26-11-2014 Salata mediteraneana cu fasole
• 26-11-2014 Reteta simpla de focaccia
• 26-11-2014 Reteta de oua a la cocotte
• 25-11-2014 Idei de gatit cu fasole din conserva
• 25-11-2014 Sursa sanatoasa de energie: milkshake cu dovleac si cafea
• 25-11-2014 Super dejun cu ovaz si migdale
• 25-11-2014 Cea mai usoara reteta de cartofi la cuptor
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face ciorba radauteana

 

Ingrediente:

2 pulpe de pui
1 piept de pui
1 radacina patrunjel
1 radacina pastarnac
1 radacina telina
2 morcovi+1 morcov pentru calit
3 foi de dafin
1 crenguta de cimbru
1 ceapa mare
piper boabe
sare
300 g smantana
2 linguri faina
3 galbenusuri
3 catei usturoi
patrunjel verde
otet

Mod de preparare:

Curatam radacinele, le spalam, le taiem in bucati mai mari si le punem intr-o cratita. Adaugam ceapa curata, morcovii curatati si taiati in 2, crenguta de cimbru, foile de dafin, boabe de piper, carnea de pui si apa. Punem cratita pe foc si lasam la fiarba pana sunt fierte.
Scoatem carnea si legumele, iar in zeama lasata daca este putina mai adaugam apa. Adaugam morcovii si radacina de patrunjel taiata cubulete, carnea taiata cubulete mici si punem oala din nou pe foc. Intr-un bol amestecam galbenusurile cu smantana si faina. Cand incepe sa clocoteasca din nou ciorba luam cu un polonic si adaugam cate putin peste amestecul de smantana, amestecand continuu avand grija sa nu faca cocoloase.
Adaugam in ciorba si lasam sa mai fiarba 10 min, timp in care adaugam usturoiul pisat, otet si condimente dupa gust, patrunjel verde tocat. Intre timp calim 1 morcov dat prin razatoare in putin ulei, dupa care adaugam in ciorba ca sa capete o culoare frumoasa.

sursa: sfatulparintilor

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau