• 22-10-2014 Trufe de ciocolata cu castane
• 22-10-2014 Ce gust are Sarutul lui Dracula?
• 22-10-2014 Sfaturi pentru gatit cu mustar
• 22-10-2014 Deliciu de toamna: mere coapte cu afine si crema de vanilie
• 22-10-2014 Cocktail pentru petreceri: Halloween Grog
• 21-10-2014 Cel mai usor sos de usturoi
• 21-10-2014 NU mai arde friptura! Uite care sunt temperaturile ideale, in functie de tipul de carne
• 21-10-2014 Legume de toamna - retete si sfaturi culinare
• 21-10-2014 Experimentul care te va infiora: Pui otraviti si scosi la vanzare!!!
• 21-10-2014 Cel mai bun sos pentru fripturi
• 20-10-2014 Reteta de spaghete cu ardei
• 20-10-2014 Cum sa gatesti cu faina integrala?
• 20-10-2014 Reteta de cornulete
• 20-10-2014 Utilizari surprinzatoare ale servetelelor de bucatarie
• 20-10-2014 Placinta cu carne si ciuperci
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face ciorba radauteana

 

Ingrediente:

2 pulpe de pui
1 piept de pui
1 radacina patrunjel
1 radacina pastarnac
1 radacina telina
2 morcovi+1 morcov pentru calit
3 foi de dafin
1 crenguta de cimbru
1 ceapa mare
piper boabe
sare
300 g smantana
2 linguri faina
3 galbenusuri
3 catei usturoi
patrunjel verde
otet

Mod de preparare:

Curatam radacinele, le spalam, le taiem in bucati mai mari si le punem intr-o cratita. Adaugam ceapa curata, morcovii curatati si taiati in 2, crenguta de cimbru, foile de dafin, boabe de piper, carnea de pui si apa. Punem cratita pe foc si lasam la fiarba pana sunt fierte.
Scoatem carnea si legumele, iar in zeama lasata daca este putina mai adaugam apa. Adaugam morcovii si radacina de patrunjel taiata cubulete, carnea taiata cubulete mici si punem oala din nou pe foc. Intr-un bol amestecam galbenusurile cu smantana si faina. Cand incepe sa clocoteasca din nou ciorba luam cu un polonic si adaugam cate putin peste amestecul de smantana, amestecand continuu avand grija sa nu faca cocoloase.
Adaugam in ciorba si lasam sa mai fiarba 10 min, timp in care adaugam usturoiul pisat, otet si condimente dupa gust, patrunjel verde tocat. Intre timp calim 1 morcov dat prin razatoare in putin ulei, dupa care adaugam in ciorba ca sa capete o culoare frumoasa.

sursa: sfatulparintilor

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri