• 02-09-2014 Cupcakes cu ciocolata si frisca
• 02-09-2014 Reteta recomandata de Laura Cosoi: lapte de pasare
• 02-09-2014 Sfaturi pentru facut cel mai bun bacon la cuptor
• 02-09-2014 5 fructe si legume pe care le-ai mancat gresit pana acum
• 01-09-2014 Reteta de Shakshuka
• 01-09-2014 Cum se face hotdog-ul in stil american?
• 01-09-2014 Idei de gatit cu fructe
• 01-09-2014 Crema de ciocolata usor de facut
• 01-09-2014 Prajitura cu gem de zmeura
• 29-08-2014 Cum se mananca sushi? - VIDEO
• 29-08-2014 Cum trebuie sa punem alimentele in frigider in mod corect
• 29-08-2014 Lapte de aur. Uite cum se prepara!
• 29-08-2014 Budinca de branza, spanac si paine
• 29-08-2014 Cea mai rapida metoda de facut friganele
• 28-08-2014 Sfaturi pentru gatit cu conserva de peste
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se face ciorba radauteana

 

Ingrediente:

2 pulpe de pui
1 piept de pui
1 radacina patrunjel
1 radacina pastarnac
1 radacina telina
2 morcovi+1 morcov pentru calit
3 foi de dafin
1 crenguta de cimbru
1 ceapa mare
piper boabe
sare
300 g smantana
2 linguri faina
3 galbenusuri
3 catei usturoi
patrunjel verde
otet

Mod de preparare:

Curatam radacinele, le spalam, le taiem in bucati mai mari si le punem intr-o cratita. Adaugam ceapa curata, morcovii curatati si taiati in 2, crenguta de cimbru, foile de dafin, boabe de piper, carnea de pui si apa. Punem cratita pe foc si lasam la fiarba pana sunt fierte.
Scoatem carnea si legumele, iar in zeama lasata daca este putina mai adaugam apa. Adaugam morcovii si radacina de patrunjel taiata cubulete, carnea taiata cubulete mici si punem oala din nou pe foc. Intr-un bol amestecam galbenusurile cu smantana si faina. Cand incepe sa clocoteasca din nou ciorba luam cu un polonic si adaugam cate putin peste amestecul de smantana, amestecand continuu avand grija sa nu faca cocoloase.
Adaugam in ciorba si lasam sa mai fiarba 10 min, timp in care adaugam usturoiul pisat, otet si condimente dupa gust, patrunjel verde tocat. Intre timp calim 1 morcov dat prin razatoare in putin ulei, dupa care adaugam in ciorba ca sa capete o culoare frumoasa.

sursa: sfatulparintilor

loading...

Video Stiri