News Flash:

Cum se fac batoanele cu cereale

8 Martie 2012
3178 Vizualizari | 1 Comentarii
Batoane cu cereale
Ingrediente:

150 g fulgi de ovaz
50 g caise tocate
200 g orez expandat
50 g faina de orez
80 g fulgi de cocos
80 g zahar
50 g stafide
1 mar taiat cubulete
3 linguri ulei vegetal
2 oua
2 linguri miere

Mod de preparare:

Mai intai incingem la 180 de grade cuptorul, dupa care tapetam cu hartie de copt o tava dreptunghiulara. Amestecam intr-un bol fulgii de ovaz, orezul, faina, zaharul, nuca de cocos, stafidele, caisele si marul. In alt bol se bat ouale cu ulei si cu miere. Se amesteca apoi cu ingredientele uscate. Asezam compozitia in tava si nivelam suprafata. Bagam la cuptor timp de 20-30 de minute. Lasam sa se raceasca in tava, taiem batoane si servim.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
caise orez expandat zahar stafide mar ulei vegetal oua miere cuptor
Distribuie:  
Incarc...

Libertatea.ro

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

pyp  | #43
Tind sa cred ca era maneaua la casetofon pe "repeat", cea pe care o asculta cand a scris textul la "Cum se FACE mucenicii"
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2016 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2688 (s) | 24 queries | Mysql time :0.023868 (s)