• 01-04-2015 Retete de Pasti: Coaste de miel marinate
• 01-04-2015 Gustari: tarta umpluta cu carne
• 01-04-2015 Garnituri: Cartofi copti cu branza
• 01-04-2015 Salata friptura cu dressing
• 01-04-2015 Salata de primavara
• 31-03-2015 Reteta tort Sacher
• 31-03-2015 Vopsit oua: 10 retete pentru colorat oua de Paste
• 31-03-2015 Garnitura friptura: sparanghel copt cu ciuperci
• 31-03-2015 Smoothie sanatos: cocktail de fructe pentru Pasti
• 31-03-2015 Cobbler din paine, branza si sunca - FOTO
• 31-03-2015 Prajituri usoare: desert cu DOAR 3 ingrediente
• 30-03-2015 Prajitura cu ciocolata si inghetata
• 30-03-2015 Mic dejun cu enchilada
• 30-03-2015 Reteta de tarta cu ou, branza si sparanghel
• 30-03-2015 Retete Pasti cu imagini: paine italiana cu umplutura - FOTO
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se fac batoanele cu cereale

 

Ingrediente:

150 g fulgi de ovaz
50 g caise tocate
200 g orez expandat
50 g faina de orez
80 g fulgi de cocos
80 g zahar
50 g stafide
1 mar taiat cubulete
3 linguri ulei vegetal
2 oua
2 linguri miere

Mod de preparare:

Mai intai incingem la 180 de grade cuptorul, dupa care tapetam cu hartie de copt o tava dreptunghiulara. Amestecam intr-un bol fulgii de ovaz, orezul, faina, zaharul, nuca de cocos, stafidele, caisele si marul. In alt bol se bat ouale cu ulei si cu miere. Se amesteca apoi cu ingredientele uscate. Asezam compozitia in tava si nivelam suprafata. Bagam la cuptor timp de 20-30 de minute. Lasam sa se raceasca in tava, taiem batoane si servim.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Comentarii (1) | Adauga comentariu
  • #43 pyp | 09-03-2012 01:34:57 |

    Tind sa cred ca era maneaua la casetofon pe "repeat", cea pe care o asculta cand a scris textul la "Cum se FACE mucenicii"

Adauga comentariu

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau