• 16-04-2014 Sfaturi pentru vopsirea oualor de Paste
• 16-04-2014 Paine cu ghimbir
• 16-04-2014 Formula vinegretei perfecte
• 16-04-2014 Cand se coace in Saptamana Mare?
• 16-04-2014 Salata de naut cu orz si vinegreta dietetica
• 16-04-2014 Salata de broccoli cu capsuni
• 16-04-2014 Prajitura Faur
• 16-04-2014 Pulpe de miel cu sos de miere, rozmarin si lamaie
• 16-04-2014 Pasca impletita cu mac
• 16-04-2014 Reteta de snitel parizian
• 16-04-2014 Budinca de ciuperci cu cascaval
• 16-04-2014 Cum se face mamaliga?
• 16-04-2014 Reteta de supa de dovlecei cu usturoi
• 16-04-2014 Oua vopsite inedit de Paste - FOTO
• 16-04-2014 Mancarica de porc cu telina
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se fac batoanele cu cereale

 

Ingrediente:

150 g fulgi de ovaz
50 g caise tocate
200 g orez expandat
50 g faina de orez
80 g fulgi de cocos
80 g zahar
50 g stafide
1 mar taiat cubulete
3 linguri ulei vegetal
2 oua
2 linguri miere

Mod de preparare:

Mai intai incingem la 180 de grade cuptorul, dupa care tapetam cu hartie de copt o tava dreptunghiulara. Amestecam intr-un bol fulgii de ovaz, orezul, faina, zaharul, nuca de cocos, stafidele, caisele si marul. In alt bol se bat ouale cu ulei si cu miere. Se amesteca apoi cu ingredientele uscate. Asezam compozitia in tava si nivelam suprafata. Bagam la cuptor timp de 20-30 de minute. Lasam sa se raceasca in tava, taiem batoane si servim.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro

Video Stiri

Comentarii (1) | Adauga comentariu
  • #43 pyp | 09-03-2012 01:34:57 |

    Tind sa cred ca era maneaua la casetofon pe "repeat", cea pe care o asculta cand a scris textul la "Cum se FACE mucenicii"

Adauga comentariu