• 29-06-2016 Prajitura rasturnata cu banane
• 29-06-2016 Turte cu branza sarata
• 29-06-2016 Batoane cu covrigei si ciocolata. Doar cu 4 ingrediente
• 29-06-2016 Prajitura cu inghetata si biscuiti
• 29-06-2016 Chec cu compozitie de negresa
• 28-06-2016 Pizza cu sunca si blat de cartofi
• 28-06-2016 Mamaliga coapta cu praz si paprika
• 28-06-2016 Gogosele "Trandafir"
• 28-06-2016 Prajitura cu cirese si caise
• 28-06-2016 Cum se face ratatouille
• 27-06-2016 Ice tea cu aroma de zmeura
• 27-06-2016 ATENTIE: In Romania sunt pepeni injectati cu substante interzise
• 27-06-2016 Aperitiv cu ardei umpluti
• 27-06-2016 Gratar din piept de pui cu bacon
• 27-06-2016 Tarta rasturnata cu cirese
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se fac batoanele cu cereale

 

Ingrediente:

150 g fulgi de ovaz
50 g caise tocate
200 g orez expandat
50 g faina de orez
80 g fulgi de cocos
80 g zahar
50 g stafide
1 mar taiat cubulete
3 linguri ulei vegetal
2 oua
2 linguri miere

Mod de preparare:

Mai intai incingem la 180 de grade cuptorul, dupa care tapetam cu hartie de copt o tava dreptunghiulara. Amestecam intr-un bol fulgii de ovaz, orezul, faina, zaharul, nuca de cocos, stafidele, caisele si marul. In alt bol se bat ouale cu ulei si cu miere. Se amesteca apoi cu ingredientele uscate. Asezam compozitia in tava si nivelam suprafata. Bagam la cuptor timp de 20-30 de minute. Lasam sa se raceasca in tava, taiem batoane si servim.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Comentarii (1) | Adauga comentariu
  • #43 pyp | 09-03-2012 01:34:57 |

    Tind sa cred ca era maneaua la casetofon pe "repeat", cea pe care o asculta cand a scris textul la "Cum se FACE mucenicii"

Adauga comentariu