• 31-10-2014 Reteta de Halloween: maturi de vrajitoare
• 31-10-2014 Pas cu pas: Milefeuille cu afine si lamaie
• 31-10-2014 Saratele cu branza de vaci
• 31-10-2014 Prajitura cu ciocolata si nuca
• 31-10-2014 Tarta rasturnata cu gutui
• 30-10-2014 Sfaturi pentru facut placinta cu dovleac
• 30-10-2014 Alimente care te ajuta sa slabesti
• 30-10-2014 Reteta inedita de piure
• 30-10-2014 Ce se mananca in avion? Cele mai bune meniuri oferite la bord de companiile aeriene
• 30-10-2014 Budinca speciala pentru noaptea de Halloween
• 29-10-2014 Mancaruri traditionale de Halloween - FOTO
• 29-10-2014 Cel mai neadevarat lucru care ti s-a spus despre cafea
• 29-10-2014 Prajiturele in 20 de minute
• 29-10-2014 Cea mai rapida metoda de facut friganele! - FOTO
• 29-10-2014 De gatit acasa: biscuiti florentini
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se fac batoanele cu cereale

 

Ingrediente:

150 g fulgi de ovaz
50 g caise tocate
200 g orez expandat
50 g faina de orez
80 g fulgi de cocos
80 g zahar
50 g stafide
1 mar taiat cubulete
3 linguri ulei vegetal
2 oua
2 linguri miere

Mod de preparare:

Mai intai incingem la 180 de grade cuptorul, dupa care tapetam cu hartie de copt o tava dreptunghiulara. Amestecam intr-un bol fulgii de ovaz, orezul, faina, zaharul, nuca de cocos, stafidele, caisele si marul. In alt bol se bat ouale cu ulei si cu miere. Se amesteca apoi cu ingredientele uscate. Asezam compozitia in tava si nivelam suprafata. Bagam la cuptor timp de 20-30 de minute. Lasam sa se raceasca in tava, taiem batoane si servim.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Comentarii (1) | Adauga comentariu
  • #43 pyp | 09-03-2012 01:34:57 |

    Tind sa cred ca era maneaua la casetofon pe "repeat", cea pe care o asculta cand a scris textul la "Cum se FACE mucenicii"

Adauga comentariu