• 27-05-2016 Socata - Din DOAR 4 ingrediente
• 27-05-2016 Pulpe de pui picante la gratar
• 27-05-2016 Prajitura cu foi si crema
• 27-05-2016 Tarta Tropezienne - Reteta de patiserie
• 27-05-2016 Paine impletita in doua culori
• 26-05-2016 Prajitura Kinder
• 26-05-2016 Placinta cu cirese
• 26-05-2016 Rulouri cu bacon
• 26-05-2016 Placinta cu capsuni
• 26-05-2016 Tarta cu pere si migdale
• 25-05-2016 Rulouri cu sunca si branza
• 25-05-2016 Paine umpluta
• 25-05-2016 Oua umplute cu spanac
• 25-05-2016 Tocanita de vinete cu rosii
• 25-05-2016 Chec aperitiv cu sunca si telemea
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se fac batoanele cu cereale

 

Ingrediente:

150 g fulgi de ovaz
50 g caise tocate
200 g orez expandat
50 g faina de orez
80 g fulgi de cocos
80 g zahar
50 g stafide
1 mar taiat cubulete
3 linguri ulei vegetal
2 oua
2 linguri miere

Mod de preparare:

Mai intai incingem la 180 de grade cuptorul, dupa care tapetam cu hartie de copt o tava dreptunghiulara. Amestecam intr-un bol fulgii de ovaz, orezul, faina, zaharul, nuca de cocos, stafidele, caisele si marul. In alt bol se bat ouale cu ulei si cu miere. Se amesteca apoi cu ingredientele uscate. Asezam compozitia in tava si nivelam suprafata. Bagam la cuptor timp de 20-30 de minute. Lasam sa se raceasca in tava, taiem batoane si servim.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Comentarii (1) | Adauga comentariu
  • #43 pyp | 09-03-2012 01:34:57 |

    Tind sa cred ca era maneaua la casetofon pe "repeat", cea pe care o asculta cand a scris textul la "Cum se FACE mucenicii"

Adauga comentariu

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau