• 28-11-2014 Invata de la Jamie Oliver cum sa faci cel mai aromat vin fiert
• 28-11-2014 Cum sa faci eclerul perfect, PAS cu PAS!
• 28-11-2014 Prajitura cu merisoare si glazura de ciocolata
• 28-11-2014 Prajitura usoara cu budinca
• 28-11-2014 Care e diferenta intre infuzie si decoct?
• 28-11-2014 Cum se pregateste un lichior Bailey
• 27-11-2014 Reteta chinezeasca de post: tofu Kangjung
• 27-11-2014 Ce fel de supe se mananca pe glob?
• 27-11-2014 Budinca de dovleac cu scortisoara si nuci
• 27-11-2014 Barcute cu legume
• 27-11-2014 Simplu de facut - prajitura cu pere si lamaie
• 26-11-2014 Sfaturi pentru gatit cu ciuperci uscate
• 26-11-2014 Cum se face untul de post?
• 26-11-2014 Cafeneaua unde NU achiti nota de plata, ci timpul petrecut acolo!
• 26-11-2014 Salata mediteraneana cu fasole
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se fac batoanele cu cereale

 

Ingrediente:

150 g fulgi de ovaz
50 g caise tocate
200 g orez expandat
50 g faina de orez
80 g fulgi de cocos
80 g zahar
50 g stafide
1 mar taiat cubulete
3 linguri ulei vegetal
2 oua
2 linguri miere

Mod de preparare:

Mai intai incingem la 180 de grade cuptorul, dupa care tapetam cu hartie de copt o tava dreptunghiulara. Amestecam intr-un bol fulgii de ovaz, orezul, faina, zaharul, nuca de cocos, stafidele, caisele si marul. In alt bol se bat ouale cu ulei si cu miere. Se amesteca apoi cu ingredientele uscate. Asezam compozitia in tava si nivelam suprafata. Bagam la cuptor timp de 20-30 de minute. Lasam sa se raceasca in tava, taiem batoane si servim.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Comentarii (1) | Adauga comentariu
  • #43 pyp | 09-03-2012 01:34:57 |

    Tind sa cred ca era maneaua la casetofon pe "repeat", cea pe care o asculta cand a scris textul la "Cum se FACE mucenicii"

Adauga comentariu

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau