• 01-10-2014 Reteta fara carne: legume in sos de branza
• 01-10-2014 ADEVARUL, in sfarsit: Cate chipsuri se afla, de fapt, in pungile cu snacks-uri
• 01-10-2014 Cea mai IEFTINA reteta de paine
• 01-10-2014 Cum se tine corect parmezanul in bucatarie?
• 01-10-2014 4 greseli frecvente care distrug savoarea fripturii
• 30-09-2014 Mancarica de fasole cu carne de porc
• 30-09-2014 Reteta de quesadilla cu branza de capra
• 30-09-2014 Pizza rapida cu ou si avocado
• 30-09-2014 Prajitura cu ciocolata la microunde
• 30-09-2014 Cum sa economisesti bani cand mergi la cumparaturi?
• 29-09-2014 Friptura de iepure cu usturoi
• 29-09-2014 Sfaturi din bucatarie: ce sa NU mai faci cand gatesti carne pe aragaz
• 29-09-2014 Cheesecake cu dovleac si nuci
• 29-09-2014 Minitarte cu pere, mere si scortisoara
• 29-09-2014 Reteta de cartofi cu legume
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se fac batoanele cu cereale

 

Ingrediente:

150 g fulgi de ovaz
50 g caise tocate
200 g orez expandat
50 g faina de orez
80 g fulgi de cocos
80 g zahar
50 g stafide
1 mar taiat cubulete
3 linguri ulei vegetal
2 oua
2 linguri miere

Mod de preparare:

Mai intai incingem la 180 de grade cuptorul, dupa care tapetam cu hartie de copt o tava dreptunghiulara. Amestecam intr-un bol fulgii de ovaz, orezul, faina, zaharul, nuca de cocos, stafidele, caisele si marul. In alt bol se bat ouale cu ulei si cu miere. Se amesteca apoi cu ingredientele uscate. Asezam compozitia in tava si nivelam suprafata. Bagam la cuptor timp de 20-30 de minute. Lasam sa se raceasca in tava, taiem batoane si servim.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro

loading...
Realitatea.net
Libertatea.ro

Video Stiri

Comentarii (1) | Adauga comentariu
  • #43 pyp | 09-03-2012 01:34:57 |

    Tind sa cred ca era maneaua la casetofon pe "repeat", cea pe care o asculta cand a scris textul la "Cum se FACE mucenicii"

Adauga comentariu