• 28-01-2015 Chec cu stafide
• 28-01-2015 Farfurii cu aperitive aranjate SPECTACULOS - FOTO
• 28-01-2015 Paine umpluta cu branza
• 28-01-2015 Paine cu branza si masline
• 28-01-2015 Gratin de cartofi cu parmezan
• 27-01-2015 Friptura din piept de pui
• 27-01-2015 Rulouri cu mar si scortisoara
• 27-01-2015 Paste cu ton la cuptor
• 27-01-2015 Ciorba de perisoare - reteta preferata a lui Klaus Johannis
• 27-01-2015 Branza marinata
• 27-01-2015 Cartofi copti in coaja
• 27-01-2015 Briose cu cirese
• 27-01-2015 Mousse de ciocolata cu capsuni
• 27-01-2015 Prajitura cu biscuiti Oreo si ciocolata alba
• 27-01-2015 Prajitura cu lamaie si unt
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se fac batoanele cu cereale

 

Ingrediente:

150 g fulgi de ovaz
50 g caise tocate
200 g orez expandat
50 g faina de orez
80 g fulgi de cocos
80 g zahar
50 g stafide
1 mar taiat cubulete
3 linguri ulei vegetal
2 oua
2 linguri miere

Mod de preparare:

Mai intai incingem la 180 de grade cuptorul, dupa care tapetam cu hartie de copt o tava dreptunghiulara. Amestecam intr-un bol fulgii de ovaz, orezul, faina, zaharul, nuca de cocos, stafidele, caisele si marul. In alt bol se bat ouale cu ulei si cu miere. Se amesteca apoi cu ingredientele uscate. Asezam compozitia in tava si nivelam suprafata. Bagam la cuptor timp de 20-30 de minute. Lasam sa se raceasca in tava, taiem batoane si servim.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Comentarii (1) | Adauga comentariu
  • #43 pyp | 09-03-2012 01:34:57 |

    Tind sa cred ca era maneaua la casetofon pe "repeat", cea pe care o asculta cand a scris textul la "Cum se FACE mucenicii"

Adauga comentariu

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau