• 27-07-2016 Salata Poienita, cu ciuperci si castraveti
• 27-07-2016 Prajitura rasturnata cu banane
• 27-07-2016 Prajitura "Puzzle", o bunatate cu ciocolata si budinca
• 27-07-2016 Piept de pui umplut la cuptor
• 27-07-2016 Snitele de pui cu cartofi
• 26-07-2016 Clatite din ovaz cu banana
• 26-07-2016 Tarta cu banana si frisca, FARA COACERE
• 26-07-2016 Cum recunosti somonul bun? Diferenta dintre somonul de crescatorie si cel salbatic
• 26-07-2016 Bombonele de casa cu ciocolata
• 26-07-2016 Pizza cu blat de dovlecei - O reteta de vara
• 25-07-2016 Carnaciori la cuptor, cu cartofi si oua
• 25-07-2016 Prajitura cu nectarine si cacao
• 25-07-2016 Vinete umplute cu branza de vaci
• 25-07-2016 Turta de cartofi umpluta cu carne de curcan
• 25-07-2016 Drob de dovlecei cu branza
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se fac snitelele de vinete

 

Ingrediente:

o vanata mare
felii de branza topita
prosciutto cotto /sunca presata
patrunjel
pesmet
2-3 oua (depinde de marime)
sare
ulei

Mod de preparare:

Intii spalam si taiem vanata in felii grosute. Daca dorim putem sa le prajim un pic in ulei pe ambele parti, apoi le lasam pe servetele sa absoarba uleiul. Dupa aceea le-am copt pe gratar. Le-am lasat la racit, apoi am luat o felie de vanata, am pus o felie de branza, apoi o felie de prosciutto, iar la sfarsit din nou o felie de vanata.
Separat, zbatem bine ouale, punem un pic de sare si patrunjelul spalat si taiat marunt. Trecem snitelele de vinete prin ou, apoi prin pesmet, din nou prin ou, iar la sfarsit prin pesmet si le prajim pe ambele parti. Se prajesc foarte repede. Se pot servi cu salata cu rosii si felii de paine.
Snitele de vinete pregatite de Daniela.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri