• 31-05-2016 Clatite cu budinca si vanilie
• 31-05-2016 Prajitura cu capsuni FARA coacere
• 30-05-2016 Prajitura Piramida
• 30-05-2016 Clatite cu morcovi si branza feta
• 30-05-2016 Cum se prepara dulceata de capsuni
• 30-05-2016 Prajitura cu cirese
• 30-05-2016 Prajitura rapida cu banane
• 27-05-2016 Socata - Din DOAR 4 ingrediente
• 27-05-2016 Pulpe de pui picante la gratar
• 27-05-2016 Prajitura cu foi si crema
• 27-05-2016 Tarta Tropezienne - Reteta de patiserie
• 27-05-2016 Paine impletita in doua culori
• 26-05-2016 Prajitura Kinder
• 26-05-2016 Placinta cu cirese
• 26-05-2016 Rulouri cu bacon
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se fac snitelele de vinete

 

Ingrediente:

o vanata mare
felii de branza topita
prosciutto cotto /sunca presata
patrunjel
pesmet
2-3 oua (depinde de marime)
sare
ulei

Mod de preparare:

Intii spalam si taiem vanata in felii grosute. Daca dorim putem sa le prajim un pic in ulei pe ambele parti, apoi le lasam pe servetele sa absoarba uleiul. Dupa aceea le-am copt pe gratar. Le-am lasat la racit, apoi am luat o felie de vanata, am pus o felie de branza, apoi o felie de prosciutto, iar la sfarsit din nou o felie de vanata.
Separat, zbatem bine ouale, punem un pic de sare si patrunjelul spalat si taiat marunt. Trecem snitelele de vinete prin ou, apoi prin pesmet, din nou prin ou, iar la sfarsit prin pesmet si le prajim pe ambele parti. Se prajesc foarte repede. Se pot servi cu salata cu rosii si felii de paine.
Snitele de vinete pregatite de Daniela.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau