• 29-08-2014 Cum se mananca sushi? - VIDEO
• 29-08-2014 Cum trebuie sa punem alimentele in frigider in mod corect
• 29-08-2014 Lapte de aur. Uite cum se prepara!
• 29-08-2014 Budinca de branza, spanac si paine
• 29-08-2014 Cea mai rapida metoda de facut friganele
• 28-08-2014 Sfaturi pentru gatit cu conserva de peste
• 28-08-2014 8 secrete pe care chelnerii nu o sa ti le spuna niciodata
• 28-08-2014 Tacos vietnamez
• 28-08-2014 Ceai pentru detoxifierea plamanilor
• 28-08-2014 Inghetata de banane cu cocos
• 28-08-2014 Reteta uitata si redescoperita: SARMALE UNGURESTI
• 27-08-2014 Sfaturi de la Oana Cuzino: cum sa slabesti sanatos?
• 27-08-2014 Oua posate cu somon si avocado
• 27-08-2014 Jamie Oliver te invata cum sa alegi peste proaspat
• 27-08-2014 Limonada longevitatii
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se fac snitelele de vinete

 

Ingrediente:

o vanata mare
felii de branza topita
prosciutto cotto /sunca presata
patrunjel
pesmet
2-3 oua (depinde de marime)
sare
ulei

Mod de preparare:

Intii spalam si taiem vanata in felii grosute. Daca dorim putem sa le prajim un pic in ulei pe ambele parti, apoi le lasam pe servetele sa absoarba uleiul. Dupa aceea le-am copt pe gratar. Le-am lasat la racit, apoi am luat o felie de vanata, am pus o felie de branza, apoi o felie de prosciutto, iar la sfarsit din nou o felie de vanata.
Separat, zbatem bine ouale, punem un pic de sare si patrunjelul spalat si taiat marunt. Trecem snitelele de vinete prin ou, apoi prin pesmet, din nou prin ou, iar la sfarsit prin pesmet si le prajim pe ambele parti. Se prajesc foarte repede. Se pot servi cu salata cu rosii si felii de paine.
Snitele de vinete pregatite de Daniela.

loading...

Video Stiri