• 07-07-2015 Fasole verde la cuptor
• 07-07-2015 Ravioli cu branza
• 07-07-2015 Reteta de prajitura fara coacere
• 07-07-2015 Pui la cuptor cu mirodenii
• 06-07-2015 Inghetata cu fructe
• 06-07-2015 Cocktail Margarita cu capsuni
• 06-07-2015 Ciocolata de casa - o altfel de reteta
• 06-07-2015 Cartofi cu branza la cuptor
• 06-07-2015 Tort de clatite cu mere si scortisoara
• 06-07-2015 Reteta pate de casa
• 03-07-2015 Reteta de ceviche
• 03-07-2015 Reteta de stufat de miel
• 03-07-2015 Clafoutis cu cirese
• 03-07-2015 Nutella de casa - reteta si sfaturi
• 03-07-2015 Clatite pufoase - sfaturi culinare
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se fac snitelele de vinete

 

Ingrediente:

o vanata mare
felii de branza topita
prosciutto cotto /sunca presata
patrunjel
pesmet
2-3 oua (depinde de marime)
sare
ulei

Mod de preparare:

Intii spalam si taiem vanata in felii grosute. Daca dorim putem sa le prajim un pic in ulei pe ambele parti, apoi le lasam pe servetele sa absoarba uleiul. Dupa aceea le-am copt pe gratar. Le-am lasat la racit, apoi am luat o felie de vanata, am pus o felie de branza, apoi o felie de prosciutto, iar la sfarsit din nou o felie de vanata.
Separat, zbatem bine ouale, punem un pic de sare si patrunjelul spalat si taiat marunt. Trecem snitelele de vinete prin ou, apoi prin pesmet, din nou prin ou, iar la sfarsit prin pesmet si le prajim pe ambele parti. Se prajesc foarte repede. Se pot servi cu salata cu rosii si felii de paine.
Snitele de vinete pregatite de Daniela.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau