• 06-05-2015 Omleta cu carnati si branza
• 06-05-2015 Piept de pui la cuptor cu sos
• 06-05-2015 Ciuperci la cuptor cu parmezan
• 06-05-2015 Reteta pizza dietetica
• 05-05-2015 Budinca de banane cu frisca
• 05-05-2015 Reteta rulada cu capsuni
• 05-05-2015 Placinta Pionierului
• 05-05-2015 Prajitura cu ciocolata si frisca
• 05-05-2015 Omleta la cuptor cu cartofi
• 05-05-2015 Spaghete cu carne si ciuperci
• 05-05-2015 Gulas de vita: reteta in stil american
• 04-05-2015 Prajitura cu nuci si banane
• 04-05-2015 Amandine de casa: de facut oricand
• 04-05-2015 Savarine de casa
• 04-05-2015 Carne la gratar marinata
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se fac snitelele de vinete

 

Ingrediente:

o vanata mare
felii de branza topita
prosciutto cotto /sunca presata
patrunjel
pesmet
2-3 oua (depinde de marime)
sare
ulei

Mod de preparare:

Intii spalam si taiem vanata in felii grosute. Daca dorim putem sa le prajim un pic in ulei pe ambele parti, apoi le lasam pe servetele sa absoarba uleiul. Dupa aceea le-am copt pe gratar. Le-am lasat la racit, apoi am luat o felie de vanata, am pus o felie de branza, apoi o felie de prosciutto, iar la sfarsit din nou o felie de vanata.
Separat, zbatem bine ouale, punem un pic de sare si patrunjelul spalat si taiat marunt. Trecem snitelele de vinete prin ou, apoi prin pesmet, din nou prin ou, iar la sfarsit prin pesmet si le prajim pe ambele parti. Se prajesc foarte repede. Se pot servi cu salata cu rosii si felii de paine.
Snitele de vinete pregatite de Daniela.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau