• 27-03-2015 Tort reteta: tort "Iepuras" pentru Pasti - FOTO
• 27-03-2015 Prajitura simpla: "Pofticioasa" cu fructe si vanilie
• 27-03-2015 Friptura miel: Picior de miel cu usturoi si rozmarin
• 27-03-2015 Stufat de miel traditional
• 26-03-2015 Aperitiv reteta: File de pui umplut cu ciuperci
• 26-03-2015 Tort reteta: tort cu capsuni si vanilie
• 26-03-2015 Frigarui de porc cu sos barbecue
• 26-03-2015 Gustari rapide: rulouri cu sunca si salata
• 26-03-2015 Otrava din paine: substanta care poate provoca 55 de boli
• 25-03-2015 Aperitiv Pasti: tartine cu ficat de pui
• 25-03-2015 Aperitive: Rosii cu 3 feluri de umplutura
• 25-03-2015 Reteta chec: chec zebra, cu ciocolata
• 25-03-2015 Prajitura usoara: prajitura cu Nutella
• 25-03-2015 Reteta prajitura: briose cu ananas
• 24-03-2015 Reteta tort: aperitiv tort cu somon si paine
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se fac snitelele de vinete

 

Ingrediente:

o vanata mare
felii de branza topita
prosciutto cotto /sunca presata
patrunjel
pesmet
2-3 oua (depinde de marime)
sare
ulei

Mod de preparare:

Intii spalam si taiem vanata in felii grosute. Daca dorim putem sa le prajim un pic in ulei pe ambele parti, apoi le lasam pe servetele sa absoarba uleiul. Dupa aceea le-am copt pe gratar. Le-am lasat la racit, apoi am luat o felie de vanata, am pus o felie de branza, apoi o felie de prosciutto, iar la sfarsit din nou o felie de vanata.
Separat, zbatem bine ouale, punem un pic de sare si patrunjelul spalat si taiat marunt. Trecem snitelele de vinete prin ou, apoi prin pesmet, din nou prin ou, iar la sfarsit prin pesmet si le prajim pe ambele parti. Se prajesc foarte repede. Se pot servi cu salata cu rosii si felii de paine.
Snitele de vinete pregatite de Daniela.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau