• 16-04-2014 Sfaturi pentru vopsirea oualor de Paste
• 16-04-2014 Paine cu ghimbir
• 16-04-2014 Formula vinegretei perfecte
• 16-04-2014 Cand se coace in Saptamana Mare?
• 16-04-2014 Salata de naut cu orz si vinegreta dietetica
• 16-04-2014 Salata de broccoli cu capsuni
• 16-04-2014 Prajitura Faur
• 16-04-2014 Pulpe de miel cu sos de miere, rozmarin si lamaie
• 16-04-2014 Pasca impletita cu mac
• 16-04-2014 Reteta de snitel parizian
• 16-04-2014 Budinca de ciuperci cu cascaval
• 16-04-2014 Cum se face mamaliga?
• 16-04-2014 Reteta de supa de dovlecei cu usturoi
• 16-04-2014 Oua vopsite inedit de Paste - FOTO
• 16-04-2014 Mancarica de porc cu telina
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se fac snitelele de vinete

 

Ingrediente:

o vanata mare
felii de branza topita
prosciutto cotto /sunca presata
patrunjel
pesmet
2-3 oua (depinde de marime)
sare
ulei

Mod de preparare:

Intii spalam si taiem vanata in felii grosute. Daca dorim putem sa le prajim un pic in ulei pe ambele parti, apoi le lasam pe servetele sa absoarba uleiul. Dupa aceea le-am copt pe gratar. Le-am lasat la racit, apoi am luat o felie de vanata, am pus o felie de branza, apoi o felie de prosciutto, iar la sfarsit din nou o felie de vanata.
Separat, zbatem bine ouale, punem un pic de sare si patrunjelul spalat si taiat marunt. Trecem snitelele de vinete prin ou, apoi prin pesmet, din nou prin ou, iar la sfarsit prin pesmet si le prajim pe ambele parti. Se prajesc foarte repede. Se pot servi cu salata cu rosii si felii de paine.
Snitele de vinete pregatite de Daniela.

Video Stiri