• 04-09-2015 Rosii umplute la cuptor
• 04-09-2015 Conopida murata - reteta ruseasca
• 04-09-2015 Telina pane - uite asa se gateste
• 04-09-2015 Gratin de conopida si broccoli
• 04-09-2015 Negresa cu nuci - reteta pentru incepatori
• 03-09-2015 Prajitura Kate Middleton - deliciu de pe masa regala
• 03-09-2015 Omleta cu broccoli la cuptor
• 03-09-2015 Bulion de casa - mod de preparare
• 03-09-2015 Morcovi murati - o reteta usoara
• 03-09-2015 Ardei iuti la borcan
• 02-09-2015 Conopida gratinata - uite asa se gateste
• 02-09-2015 Pepene murat - harbuz pus pe iarna
• 02-09-2015 Vinete murate - ingrediente si mod de preparare
• 02-09-2015 Bureti marinati in otet
• 02-09-2015 Placinta cu dovlecei si branza
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se fac snitelele de vinete

 

Ingrediente:

o vanata mare
felii de branza topita
prosciutto cotto /sunca presata
patrunjel
pesmet
2-3 oua (depinde de marime)
sare
ulei

Mod de preparare:

Intii spalam si taiem vanata in felii grosute. Daca dorim putem sa le prajim un pic in ulei pe ambele parti, apoi le lasam pe servetele sa absoarba uleiul. Dupa aceea le-am copt pe gratar. Le-am lasat la racit, apoi am luat o felie de vanata, am pus o felie de branza, apoi o felie de prosciutto, iar la sfarsit din nou o felie de vanata.
Separat, zbatem bine ouale, punem un pic de sare si patrunjelul spalat si taiat marunt. Trecem snitelele de vinete prin ou, apoi prin pesmet, din nou prin ou, iar la sfarsit prin pesmet si le prajim pe ambele parti. Se prajesc foarte repede. Se pot servi cu salata cu rosii si felii de paine.
Snitele de vinete pregatite de Daniela.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau