• 30-09-2014 Mancarica de fasole cu carne de porc
• 30-09-2014 Reteta de quesadilla cu branza de capra
• 30-09-2014 Pizza rapida cu ou si avocado
• 30-09-2014 Prajitura cu ciocolata la microunde
• 30-09-2014 Cum sa economisesti bani cand mergi la cumparaturi?
• 29-09-2014 Friptura de iepure cu usturoi
• 29-09-2014 Sfaturi din bucatarie: ce sa NU mai faci cand gatesti carne pe aragaz
• 29-09-2014 Cheesecake cu dovleac si nuci
• 29-09-2014 Minitarte cu pere, mere si scortisoara
• 29-09-2014 Reteta de cartofi cu legume
• 29-09-2014 Friptura de porc cu sos de ghimbir
• 26-09-2014 Tarta cu lamaie si bezea
• 26-09-2014 Mancarica de ardei copti
• 26-09-2014 Dulceata de gutui - usor de facut!
• 26-09-2014 Party weekend la Recocos Steak House & Churrascherie
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se fac snitelele de vinete

 

Ingrediente:

o vanata mare
felii de branza topita
prosciutto cotto /sunca presata
patrunjel
pesmet
2-3 oua (depinde de marime)
sare
ulei

Mod de preparare:

Intii spalam si taiem vanata in felii grosute. Daca dorim putem sa le prajim un pic in ulei pe ambele parti, apoi le lasam pe servetele sa absoarba uleiul. Dupa aceea le-am copt pe gratar. Le-am lasat la racit, apoi am luat o felie de vanata, am pus o felie de branza, apoi o felie de prosciutto, iar la sfarsit din nou o felie de vanata.
Separat, zbatem bine ouale, punem un pic de sare si patrunjelul spalat si taiat marunt. Trecem snitelele de vinete prin ou, apoi prin pesmet, din nou prin ou, iar la sfarsit prin pesmet si le prajim pe ambele parti. Se prajesc foarte repede. Se pot servi cu salata cu rosii si felii de paine.
Snitele de vinete pregatite de Daniela.

loading...
Realitatea.net
Libertatea.ro

Video Stiri