• 24-05-2016 Cartofi frantuzesti - Reteta usoara
• 24-05-2016 Socata de casa
• 24-05-2016 Suc de spanac cu lamaie
• 24-05-2016 Ostropel din carne de cocos
• 24-05-2016 Rulouri cu sunca
• 23-05-2016 Ardei umpluti cu carne tocata
• 23-05-2016 Rulada de cocos cu gem de caise
• 23-05-2016 Sufleu de branza cu legume
• 23-05-2016 Socata fara drojdie
• 23-05-2016 Crema de branza cu seminte de dovleac
• 23-05-2016 Prajitura cu nuca si crema
• 20-05-2016 Cum sa dezgheti mai repede carnea congelata
• 20-05-2016 Tarta quiche cu spanac
• 20-05-2016 Prajitura tavalita prin nuca de cocos
• 20-05-2016 Maioneza care nu ingrasa
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se fac gogosile de post

 

Ingrediente:

faina cat cuprinde
drojdie – 1 sfert dintr-un pachet mare
ulei – 5 linguri
zahar pudra pentru decor

Mod de preparare:

Se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga ulei, faina si se amesteca pana aluatul este gata. Se lasa langa o sursa de caldura (preferabil pe aragaz, langa un ochi de aragaz aprins) pana creste. Se intinde in foi si se prajesc in ulei incins. Se presara zahar pudra si se servesc alaturi de o cafea.

sursa reteta si fotografie: sfatulparintilor.ro


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +faina +drojdie +ulei +zahar pudra
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau