• 03-05-2016 Ciorba de miel cu bulion de zarzare
• 29-04-2016 Paste binecuvantat va dorim!
• 02-05-2016 Pui cu ceapa si ardei
• 02-05-2016 Frigarui de pui - Reteta foarte usoara
• 02-05-2016 Salata calda cu cartofi
• 02-05-2016 Tocanita cu carne de vita
• 02-05-2016 Sarmale in vas roman
• 29-04-2016 Cum se face ciorba de miel
• 29-04-2016 Pizza cu ton si ceapa rosie
• 29-04-2016 Ciorba de perisoare
• 29-04-2016 Garnitura pentru gratar
• 29-04-2016 Costite de porc la gratar - Reteta pentru 1 Mai
• 28-04-2016 Cozonac de post
• 28-04-2016 Pasca cu orez
• 28-04-2016 Pasca cu crema de ciocolata
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se fac gogosile de post

 

Ingrediente:

faina cat cuprinde
drojdie – 1 sfert dintr-un pachet mare
ulei – 5 linguri
zahar pudra pentru decor

Mod de preparare:

Se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga ulei, faina si se amesteca pana aluatul este gata. Se lasa langa o sursa de caldura (preferabil pe aragaz, langa un ochi de aragaz aprins) pana creste. Se intinde in foi si se prajesc in ulei incins. Se presara zahar pudra si se servesc alaturi de o cafea.

sursa reteta si fotografie: sfatulparintilor.ro


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +faina +drojdie +ulei +zahar pudra
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau