• 30-03-2015 Prajitura cu ciocolata si inghetata
• 30-03-2015 Mic dejun cu enchilada
• 30-03-2015 Reteta de tarta cu ou, branza si sparanghel
• 30-03-2015 Retete Pasti cu imagini: paine italiana cu umplutura - FOTO
• 30-03-2015 Reteta de salata cu carne, ou si branza
• 30-03-2015 Reteta omleta simpla: muffins la cuptor - FOTO
• 27-03-2015 Rulouri cu piept de pui si branza - FOTO
• 27-03-2015 Gustari calde: paine umpluta cu branza si bacon
• 27-03-2015 Tort reteta: tort "Iepuras" pentru Pasti - FOTO
• 27-03-2015 Prajitura simpla: "Pofticioasa" cu fructe si vanilie
• 27-03-2015 Friptura miel: Picior de miel cu usturoi si rozmarin
• 27-03-2015 Stufat de miel traditional
• 26-03-2015 Aperitiv reteta: File de pui umplut cu ciuperci
• 26-03-2015 Tort reteta: tort cu capsuni si vanilie
• 26-03-2015 Frigarui de porc cu sos barbecue
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se fac gogosile de post

 

Ingrediente:

faina cat cuprinde
drojdie – 1 sfert dintr-un pachet mare
ulei – 5 linguri
zahar pudra pentru decor

Mod de preparare:

Se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga ulei, faina si se amesteca pana aluatul este gata. Se lasa langa o sursa de caldura (preferabil pe aragaz, langa un ochi de aragaz aprins) pana creste. Se intinde in foi si se prajesc in ulei incins. Se presara zahar pudra si se servesc alaturi de o cafea.

sursa reteta si fotografie: sfatulparintilor.ro


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +faina +drojdie +ulei +zahar pudra
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau