• 22-10-2014 Trufe de ciocolata cu castane
• 22-10-2014 Ce gust are Sarutul lui Dracula?
• 22-10-2014 Sfaturi pentru gatit cu mustar
• 22-10-2014 Deliciu de toamna: mere coapte cu afine si crema de vanilie
• 22-10-2014 Cocktail pentru petreceri: Halloween Grog
• 21-10-2014 Cel mai usor sos de usturoi
• 21-10-2014 NU mai arde friptura! Uite care sunt temperaturile ideale, in functie de tipul de carne
• 21-10-2014 Legume de toamna - retete si sfaturi culinare
• 21-10-2014 Experimentul care te va infiora: Pui otraviti si scosi la vanzare!!!
• 21-10-2014 Cel mai bun sos pentru fripturi
• 20-10-2014 Reteta de spaghete cu ardei
• 20-10-2014 Cum sa gatesti cu faina integrala?
• 20-10-2014 Reteta de cornulete
• 20-10-2014 Utilizari surprinzatoare ale servetelelor de bucatarie
• 20-10-2014 Placinta cu carne si ciuperci
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se fac gogosile de post

 

Ingrediente:

faina cat cuprinde
drojdie – 1 sfert dintr-un pachet mare
ulei – 5 linguri
zahar pudra pentru decor

Mod de preparare:

Se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga ulei, faina si se amesteca pana aluatul este gata. Se lasa langa o sursa de caldura (preferabil pe aragaz, langa un ochi de aragaz aprins) pana creste. Se intinde in foi si se prajesc in ulei incins. Se presara zahar pudra si se servesc alaturi de o cafea.

sursa reteta si fotografie: sfatulparintilor.ro

Articole despre: +faina +drojdie +ulei +zahar pudra
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri