• 17-04-2015 Reteta placinta sunca - FOTO
• 17-04-2015 Retete pulpe pui
• 17-04-2015 Ardei umpluti cu carne
• 17-04-2015 Placinta ciobanului
• 17-04-2015 Ciocolata cu migdale si vanilie
• 16-04-2015 Oua umplute cu peste
• 16-04-2015 Salata de cartofi cu oua
• 16-04-2015 Chiftelute de pui cu oua
• 16-04-2015 Reteta sarmalute manastiresti
• 16-04-2015 Retete pui haiducesc
• 16-04-2015 Prajitura fara coacere: Bombonita cu ciocolata
• 15-04-2015 Sfaturi culinare: 5 lucruri care trebuie stiute de orice bucatar
• 15-04-2015 Tort Dobos cu crema de vanilie
• 15-04-2015 Oua umplute cu maioneza si branza
• 15-04-2015 Prajitura Pavlova cu ciocolata
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Cum se fac gogosile de post

 

Ingrediente:

faina cat cuprinde
drojdie – 1 sfert dintr-un pachet mare
ulei – 5 linguri
zahar pudra pentru decor

Mod de preparare:

Se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga ulei, faina si se amesteca pana aluatul este gata. Se lasa langa o sursa de caldura (preferabil pe aragaz, langa un ochi de aragaz aprins) pana creste. Se intinde in foi si se prajesc in ulei incins. Se presara zahar pudra si se servesc alaturi de o cafea.

sursa reteta si fotografie: sfatulparintilor.ro


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +faina +drojdie +ulei +zahar pudra
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau