News Flash:

Budinca Nutella - Secretul unei retete cu care intotdeauna am succes

17 Martie 2017
167 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr alune de padure
400 ml lapte
100 ml smantana
1 baton de vanilie
6 galbenusuri
30 gr amidon
100 gr zahar
sare
120 gr ciocolata amaruie tocata
30 gr unt

Citeste si Iti garantez ca niciodata nu ai mancat o pasca asa de delicioasa!

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200 de grade. Aseaza alunele de padure pe o tava si da la cuptor pentru 10 minute. Cand s-au racit, transfera alunele intr-un blender si macina fin.
Intr-o cratita amesteca laptele cu smantana. Adauga semintele de vanilie si alunele macinate si lasa pe foc timp de 20 de minute.

Intr-un bol amesteca galbenusurile cu amidonul, zaharul si sarea. Intr-o cratita topeste ciocolata si untul. Toarna amestecul de lapte si alune peste amstecul cu galbenusuri. Transfera pe foc si lasa timp de 3 minute, amestecand continuu, pana cand se intareste.

Ia de pe foc si adauga ciocolata. Tranfera in blender si mixeaza timp de 30 de minute dupa care transferi in boluri. Acopera cu folie si da la rece peste noapte.
Budinca nutella se serveste ca atare.

sursa: acasa

smantana grade cratita blender budinca nutella
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014950 (s)

loading...