• 19-09-2014 Salata de paste cu feta
• 19-09-2014 Adevarul despre dieta Paleo!
• 19-09-2014 Pizza la minut! Invata si tu sa o prepari! - VIDEO
• 19-09-2014 Smoothie de pere cu miere si avocado
• 19-09-2014 Smoothie de pere cu ovaz
• 19-09-2014 5 idei de servit mamaliga
• 18-09-2014 Somon cu paprika si sirop
• 18-09-2014 SOCANT! Alimentele care forizeaza putrezirea dintilor
• 18-09-2014 La ce este buna sarea? Intrebuintari neobisnuite
• 18-09-2014 Invata sa coci ardeii fara cuptor!
• 18-09-2014 Mic dejun cu ou, bacon si avocado
• 18-09-2014 Retete delicioase cu lipie
• 17-09-2014 Idei de sandvisuri pentru scoala
• 17-09-2014 Mare Ti-e Gradina, Doamne! S-a lansat pizza cu marijuana
• 17-09-2014 SOCANT! Sunt cufundati in baie de clor, apoi scosi la vanzare
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Budinca de branza cu stafide

 

Ingrediente:

1 ou
100 g stafide
3 linguri de unt
500 g branza de vaci
smantana
3 linguri de zahar
2 linguri de gris
un praf de vanilie

Mod de preparare:

Branza de vaci se da prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu 1 ou batut cu zahar, 2 linguri de unt topit, gris, 1/2 lingurita de sare si un praf de vanilie. Se freaca bine toate de mai sus cu o lingura de lemn si se adauga stafide curatate si spalate. Se pune apoi compozitia intr-o tava sau intr-o cratita cu marginile joase, unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se niveleaza, se unge cu smantana, se stropeste cu unt si se da la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.

sursa reteta: gastronomie.ele.ro
sursa fotografie: gradinamea.ro

Articole despre: +stafide +unt +smantana +zahar +gris
loading...
Realitatea.net
Libertatea.ro

Video Stiri

Comentarii (1) | Adauga comentariu
  • #73 Laura | 07-06-2012 21:54:10 |

    Buna Adi,Multumesc de retete, intnodeauta adevarate surse de inspiratie si un real ajutor in bucataria mea.M-am incumetat la realizat cu budinca de paine si cu siguranta am gresit eu undeva, ori nu am citit tot..dar am tinut 4 ore budinca in cuptor si mi-a iesit o chestie cu o coaja tare si arsa (dupa prima ora a inceput sa se arda) si un interior moale si nefacut.recunosc ca nu am mancat niciodata si nu am termen de referinta dar oare asa trebuia sa aia?

Adauga comentariu