• 28-11-2014 Cum se pregateste un lichior Bailey
• 27-11-2014 Reteta chinezeasca de post: tofu Kangjung
• 27-11-2014 Ce fel de supe se mananca pe glob?
• 27-11-2014 Budinca de dovleac cu scortisoara si nuci
• 27-11-2014 Barcute cu legume
• 27-11-2014 Simplu de facut - prajitura cu pere si lamaie
• 26-11-2014 Sfaturi pentru gatit cu ciuperci uscate
• 26-11-2014 Cum se face untul de post?
• 26-11-2014 Cafeneaua unde NU achiti nota de plata, ci timpul petrecut acolo!
• 26-11-2014 Salata mediteraneana cu fasole
• 26-11-2014 Reteta simpla de focaccia
• 26-11-2014 Reteta de oua a la cocotte
• 25-11-2014 Idei de gatit cu fasole din conserva
• 25-11-2014 Sursa sanatoasa de energie: milkshake cu dovleac si cafea
• 25-11-2014 Super dejun cu ovaz si migdale
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Budinca de branza cu stafide

 

Ingrediente:

1 ou
100 g stafide
3 linguri de unt
500 g branza de vaci
smantana
3 linguri de zahar
2 linguri de gris
un praf de vanilie

Mod de preparare:

Branza de vaci se da prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu 1 ou batut cu zahar, 2 linguri de unt topit, gris, 1/2 lingurita de sare si un praf de vanilie. Se freaca bine toate de mai sus cu o lingura de lemn si se adauga stafide curatate si spalate. Se pune apoi compozitia intr-o tava sau intr-o cratita cu marginile joase, unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se niveleaza, se unge cu smantana, se stropeste cu unt si se da la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.

sursa reteta: gastronomie.ele.ro
sursa fotografie: gradinamea.ro

Articole despre: +stafide +unt +smantana +zahar +gris
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Comentarii (1) | Adauga comentariu
  • #73 Laura | 07-06-2012 21:54:10 |

    Buna Adi,Multumesc de retete, intnodeauta adevarate surse de inspiratie si un real ajutor in bucataria mea.M-am incumetat la realizat cu budinca de paine si cu siguranta am gresit eu undeva, ori nu am citit tot..dar am tinut 4 ore budinca in cuptor si mi-a iesit o chestie cu o coaja tare si arsa (dupa prima ora a inceput sa se arda) si un interior moale si nefacut.recunosc ca nu am mancat niciodata si nu am termen de referinta dar oare asa trebuia sa aia?

Adauga comentariu

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau