• 20-08-2014 Reteta de vara: prajitura cu mure
• 20-08-2014 Ghiveci de porc cu ciuperci
• 20-08-2014 Reteta din Japonia: mochi cu dovleac
• 20-08-2014 Biscuiti cu cocos si cafea
• 20-08-2014 Tiramisu cu cafea si limeta
• 19-08-2014 Burger roman (Isicia omentata)
• 19-08-2014 Totul despre dieta cu limonada
• 19-08-2014 Peste cu sos de seminte de pin
• 19-08-2014 Paine cu miere si iaurt
• 19-08-2014 Cum se face bulzul?
• 18-08-2014 Pina Colada smoothie
• 18-08-2014 Pizza cu vinete si cascaval
• 18-08-2014 Placinta cu mere crude
• 18-08-2014 Smoothie cu rodie
• 15-08-2014 Tortilla de patatas
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Budinca de branza cu stafide

 

Ingrediente:

1 ou
100 g stafide
3 linguri de unt
500 g branza de vaci
smantana
3 linguri de zahar
2 linguri de gris
un praf de vanilie

Mod de preparare:

Branza de vaci se da prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu 1 ou batut cu zahar, 2 linguri de unt topit, gris, 1/2 lingurita de sare si un praf de vanilie. Se freaca bine toate de mai sus cu o lingura de lemn si se adauga stafide curatate si spalate. Se pune apoi compozitia intr-o tava sau intr-o cratita cu marginile joase, unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se niveleaza, se unge cu smantana, se stropeste cu unt si se da la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.

sursa reteta: gastronomie.ele.ro
sursa fotografie: gradinamea.ro

Articole despre: +stafide +unt +smantana +zahar +gris
loading...

Video Stiri

Comentarii (1) | Adauga comentariu
  • #73 Laura | 07-06-2012 21:54:10 |

    Buna Adi,Multumesc de retete, intnodeauta adevarate surse de inspiratie si un real ajutor in bucataria mea.M-am incumetat la realizat cu budinca de paine si cu siguranta am gresit eu undeva, ori nu am citit tot..dar am tinut 4 ore budinca in cuptor si mi-a iesit o chestie cu o coaja tare si arsa (dupa prima ora a inceput sa se arda) si un interior moale si nefacut.recunosc ca nu am mancat niciodata si nu am termen de referinta dar oare asa trebuia sa aia?

Adauga comentariu