• 29-05-2015 Pui afumat reteta
• 29-05-2015 Inghetata dietetica facuta in casa
• 29-05-2015 Reteta rulada cu mac
• 29-05-2015 Branzoaice trandafir - reteta si mod de preparare
• 29-05-2015 Prajitura cu cocos si ciocolata
• 28-05-2015 Supa de curcan cu taitei de casa
• 28-05-2015 Cartofi copti cu usturoi si rosii
• 28-05-2015 Pui cu paste
• 28-05-2015 Cheesecake cu capsuni fara coacere
• 28-05-2015 Supa de ciocolata cu coniac
• 27-05-2015 Prajitura Nanaimo - reteta si sfaturi de gatit
• 27-05-2015 Mancarica de vinete cu rosii
• 27-05-2015 GRESEALA pe care o fac gospodinele atunci cand gatesc CIORBA
• 27-05-2015 Placinta de cartofi cu branza
• 27-05-2015 Cartofi la cuptor cu smantana si branza
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Budinca de branza cu stafide

 

Ingrediente:

1 ou
100 g stafide
3 linguri de unt
500 g branza de vaci
smantana
3 linguri de zahar
2 linguri de gris
un praf de vanilie

Mod de preparare:

Branza de vaci se da prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu 1 ou batut cu zahar, 2 linguri de unt topit, gris, 1/2 lingurita de sare si un praf de vanilie. Se freaca bine toate de mai sus cu o lingura de lemn si se adauga stafide curatate si spalate. Se pune apoi compozitia intr-o tava sau intr-o cratita cu marginile joase, unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se niveleaza, se unge cu smantana, se stropeste cu unt si se da la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.

sursa reteta: gastronomie.ele.ro
sursa fotografie: gradinamea.ro


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +stafide +unt +smantana +zahar +gris
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Comentarii (1) | Adauga comentariu
  • #73 Laura | 07-06-2012 21:54:10 |

    Buna Adi,Multumesc de retete, intnodeauta adevarate surse de inspiratie si un real ajutor in bucataria mea.M-am incumetat la realizat cu budinca de paine si cu siguranta am gresit eu undeva, ori nu am citit tot..dar am tinut 4 ore budinca in cuptor si mi-a iesit o chestie cu o coaja tare si arsa (dupa prima ora a inceput sa se arda) si un interior moale si nefacut.recunosc ca nu am mancat niciodata si nu am termen de referinta dar oare asa trebuia sa aia?

Adauga comentariu

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau