• 05-03-2015 Prajitura cu dulce de leche
• 05-03-2015 Gustare cu sunca si branza
• 05-03-2015 Suc cu lamaie si miere
• 04-03-2015 Friptura la cuptor, in crusta de parmezan
• 04-03-2015 Dulceata laptelui - leche
• 04-03-2015 Lasagna de primavara
• 04-03-2015 Muschi de porc la cuptor
• 04-03-2015 Ce substante PERICULOASE se gasesc in ceaiurile la plic!
• 03-03-2015 Prajitura cu capsuni si frisca
• 03-03-2015 Carne la cuptor in stil mexican
• 03-03-2015 Prajitura trandafir facuta din capsuni
• 03-03-2015 Prajituri inimioare umplute cu capsuni
• 03-03-2015 Prajitura cu umplutura de banana si ciocolata
• 02-03-2015 Snitele din piept de pui
• 02-03-2015 Reteta de la manastire: cartofi cu branza la cuptor
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Budinca de branza cu stafide

 

Ingrediente:

1 ou
100 g stafide
3 linguri de unt
500 g branza de vaci
smantana
3 linguri de zahar
2 linguri de gris
un praf de vanilie

Mod de preparare:

Branza de vaci se da prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu 1 ou batut cu zahar, 2 linguri de unt topit, gris, 1/2 lingurita de sare si un praf de vanilie. Se freaca bine toate de mai sus cu o lingura de lemn si se adauga stafide curatate si spalate. Se pune apoi compozitia intr-o tava sau intr-o cratita cu marginile joase, unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se niveleaza, se unge cu smantana, se stropeste cu unt si se da la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.

sursa reteta: gastronomie.ele.ro
sursa fotografie: gradinamea.ro


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +stafide +unt +smantana +zahar +gris
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Comentarii (1) | Adauga comentariu
  • #73 Laura | 07-06-2012 21:54:10 |

    Buna Adi,Multumesc de retete, intnodeauta adevarate surse de inspiratie si un real ajutor in bucataria mea.M-am incumetat la realizat cu budinca de paine si cu siguranta am gresit eu undeva, ori nu am citit tot..dar am tinut 4 ore budinca in cuptor si mi-a iesit o chestie cu o coaja tare si arsa (dupa prima ora a inceput sa se arda) si un interior moale si nefacut.recunosc ca nu am mancat niciodata si nu am termen de referinta dar oare asa trebuia sa aia?

Adauga comentariu

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau