• 24-04-2015 Crenvursti in aluat
• 24-04-2015 Aripioare de pui cu sos
• 24-04-2015 Tort fara coacere
• 24-04-2015 Reteta paine cu branza
• 24-04-2015 Cartofi noi la cuptor cu branza
• 23-04-2015 Friptura frageda: sfaturi culinare
• 23-04-2015 Piept de pui prajit
• 23-04-2015 Sandvis cu ou si mozzarella
• 23-04-2015 Trandafiri din foietaj cu mere - FOTO
• 23-04-2015 Cartofi la cuptor cu bacon
• 22-04-2015 Reteta salata oua
• 22-04-2015 Prajitura cu crema caramel
• 22-04-2015 Tort Kinder
• 22-04-2015 Salata varza cu dressing
• 22-04-2015 Reteta biscuiti cu nuca
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Broccoli gratinat cu cartofi si carnati

 

Ingrediente:

broccoli
doi carnati grosi si destul de marisori ca lungime
4 cartofi de marime medie
smantana
parmezan ras
o bucata branza de oaie sau cascaval afumat daca se poate
doi catei usturoi
pesmet

Mod de preparare:


Am spalat broccoli, taiat si fiert citeva minute in apa cu sare. Atentie trebuie sa ramana al dente.  Scurgem de apa si-i lasam la racit. Fierbem si cartofii in apa cu sare, cu tot cu coaja, cca 20-25 de minute, trebuie sa ramina un pic tarisori. Scurgem si de aici apa si-i lasam la racit.
Cirnatii ii dezpielitam, ii sfarimam cit mai marunt si-i prajim citeva minute in tigaia de prajit in care am pus un pic de ulei si usturoiul curatat si taiat marunt. Impartim ingredientele in doua parti aproximativ egale. Apoi, intr-o tava yena unsa cu un pic de ulei, am presarat pesmet, am pus un strat de cartofi taiati felii subtiri, am continuat cu broccoli, compozitia de cirna, am presarat parmezan ras si am dat prin razatoare branza de oaie (cascavalul), am pus din loc in loc citeva lingurite de smintina (nu exagerati, ca dupa aia nu va face bine ficatelului din dotare) si am continuat din nou cu cartofi, broccoli, cirnat, brinza, parmezan, smintina si pesmet.
Am acoperit cu foaie de aluminiu si am bagat tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade timp de cca 25 de minute, ultimele 5 minute lasam fara foaia de aluminiu, ca sa se coloreze un pic deasupra.
Lasam sa se racoreasca vreo cinci minute si servim alaturi de un pahar de vin rosu.

Broccoli gratinati cu cartofi si carnati recomandati de Daniela.


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau