• 30-01-2015 Anghinare cu branza la cuptor
• 30-01-2015 Smoothie de mere
• 30-01-2015 Carne de porc la grill
• 30-01-2015 Friptura de pui la cuptor
• 30-01-2015 Macaroane cu branza la cuptor
• 29-01-2015 Prajitura cu capsuni si ciocolata - FOTO
• 29-01-2015 Supa de fasole cu muschi de vita
• 29-01-2015 Spaghete cu rosii si creveti
• 29-01-2015 Reteta de peste prajit
• 29-01-2015 Quesadilla cu branza
• 28-01-2015 Chec cu stafide
• 28-01-2015 Farfurii cu aperitive aranjate SPECTACULOS - FOTO
• 28-01-2015 Paine umpluta cu branza
• 28-01-2015 Paine cu branza si masline
• 28-01-2015 Gratin de cartofi cu parmezan
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Broccoli gratinat cu cartofi si carnati

 

Ingrediente:

broccoli
doi carnati grosi si destul de marisori ca lungime
4 cartofi de marime medie
smantana
parmezan ras
o bucata branza de oaie sau cascaval afumat daca se poate
doi catei usturoi
pesmet

Mod de preparare:


Am spalat broccoli, taiat si fiert citeva minute in apa cu sare. Atentie trebuie sa ramana al dente.  Scurgem de apa si-i lasam la racit. Fierbem si cartofii in apa cu sare, cu tot cu coaja, cca 20-25 de minute, trebuie sa ramina un pic tarisori. Scurgem si de aici apa si-i lasam la racit.
Cirnatii ii dezpielitam, ii sfarimam cit mai marunt si-i prajim citeva minute in tigaia de prajit in care am pus un pic de ulei si usturoiul curatat si taiat marunt. Impartim ingredientele in doua parti aproximativ egale. Apoi, intr-o tava yena unsa cu un pic de ulei, am presarat pesmet, am pus un strat de cartofi taiati felii subtiri, am continuat cu broccoli, compozitia de cirna, am presarat parmezan ras si am dat prin razatoare branza de oaie (cascavalul), am pus din loc in loc citeva lingurite de smintina (nu exagerati, ca dupa aia nu va face bine ficatelului din dotare) si am continuat din nou cu cartofi, broccoli, cirnat, brinza, parmezan, smintina si pesmet.
Am acoperit cu foaie de aluminiu si am bagat tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade timp de cca 25 de minute, ultimele 5 minute lasam fara foaia de aluminiu, ca sa se coloreze un pic deasupra.
Lasam sa se racoreasca vreo cinci minute si servim alaturi de un pahar de vin rosu.

Broccoli gratinati cu cartofi si carnati recomandati de Daniela.

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau