• 24-07-2016 Cum se coc vinetele corect! Toate gospodinele fac aceasta greseala
• 23-07-2016 Tocanita de porc cu slanina scarita si cartofi pai
• 22-07-2016 Mousse cu biscuiti Oreo
• 22-07-2016 Porumb fiert - Cum sa-l faci cat mai aromat
• 22-07-2016 Omleta la cuptor cu sunca si branza
• 22-07-2016 Avocado pane - O gustare inedita
• 22-07-2016 Cartofi umpluti cu oua - Reteta pentru dimineti de weekend
• 21-07-2016 Ficatei de pui cu ceapa prajita
• 21-07-2016 Orez la cuptor cu branza si piept de pui
• 21-07-2016 Tocanita de cartofi cu felii de carnaciori
• 21-07-2016 Prajitura rasturnata cu piersici si budinca
• 21-07-2016 Cum sa fac prajitura cu piersici
• 20-07-2016 Barcute umplute cu telemea
• 20-07-2016 Peste prajit cu sos de citrice
• 20-07-2016 Prajitura FARA COACERE cu crema de vanilie
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Aperitive

 
 

Barcute umplute cu telemea

Barcute umplute cu telemea

Ingrediente : Pentru aluat: 600-650 gr faina alba 25 gr drojdie proaspata 1 lingurita zahar 1 lingurita sare 2 linguri apa pentru drojdie + aprox 300 ml apa calduta Pentru umplutura: 1 ardei gras rosu 200 gr branza telemea 600 gr cas sau branza mai grasa 4 galbenusuri 80 gr unt patrunjel sau marar verde Mod de preparare: Intr-un bol frecam putin drojdia cu zaharul pana se inmoaie apoi adaugam 2 linguri de apa calduta si amestecam. Lasam sa creasca la cald. Intr-un vas mai mare punem faina apoi adaugam drojdia crescuta, sarea si incepem sa framantam adaugand putin cate putin apa calduta. Nu am cantarit apa, ideea este ca aluatul obtinut sa fie elastic, nu foarte moale. Framantati pana aluatul se desprinde de vas. Lasati sa dospeasca acoperit cu un prosop timp de o ora pana isi dubleaza volumul. Branza o dam pe razatoare si o amestecam cu untul la temperatura camerei,...

citeste