• 17-04-2014 Cum se obtin culorile naturale pentru oua?
• 17-04-2014 Idei de retete pentru masa de Paste
• 17-04-2014 Prajitura cu branza, stafide si lamaie
• 17-04-2014 Lasagna cu ciuperci si prosciutto
• 17-04-2014 Alimente pe care le credeai sanatoase
• 17-04-2014 Paste cannelloni cu carne si sos
• 17-04-2014 Trucuri pentru friptura de miel
• 17-04-2014 Carne de rata cu coniac
• 17-04-2014 Piure cu spanac si busuioc
• 17-04-2014 Rulada din carne de miel
• 17-04-2014 Reteta de supa cu sunca
• 17-04-2014 Tort in forma de miel
• 16-04-2014 Sfaturi pentru vopsirea oualor de Paste
• 16-04-2014 Paine cu ghimbir
• 16-04-2014 Formula vinegretei perfecte
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Amestec pentru sosuri italiene

 

Aproape orice reteta pe baza de sos de rosii pentru paste contine busuioc, oregano si patrunjel. Decat sa cumperi amestecul deja de la magazin, mai bine pregatesti unul acasa, in care sa adaugi si note piperate si picante care sa dea gust si altor feluri de mancare italiene. Il poti folosi apoi si pentru amestecuri de carne tocata pentru chiftele sau pentru pizza.

Ingrediente:

2 linguri frunze uscate de oregano
1 lingura frunze uscate de busuioc
1 lingura frunze uscate de patrunjel
1 lingura pudra de usturoi
1 lingurita zahar
1 lingurita sare
¼ lingurita piper negru
¼ lingurita pudra de chili/fulgi de chili zdrobiti

Mod de preparare:

Amesteca bine toate ingredientele si pastreaza-le intr-un recipient inchis etans.

sursa: foodstory

Articole despre: +piper negru

Video Stiri