• 24-10-2014 Curata rodia in doar 10 secunde! - VIDEO
• 24-10-2014 Cum se taie ananasul repede si usor - VIDEO
• 24-10-2014 Cum sa faci bomboane de ciocolata umplute cu bezea
• 24-10-2014 Gatit pe bloc de sare - metoda exotica de facut mancare
• 24-10-2014 Crocante, rumenite si gustoase - cele mai bune lipii naan
• 23-10-2014 Prajitura cu branza de vaci
• 23-10-2014 Cum se prepara dovleacul copt?
• 23-10-2014 De Halloween se bea cocktailul vrajitoarelor!
• 23-10-2014 Reteta de biscuiti cu crema caramel
• 23-10-2014 Cum sa gatesti ca sa NU te mai imbolnavesti
• 22-10-2014 Trufe de ciocolata cu castane
• 22-10-2014 Ce gust are Sarutul lui Dracula?
• 22-10-2014 Sfaturi pentru gatit cu mustar
• 22-10-2014 Deliciu de toamna: mere coapte cu afine si crema de vanilie
• 22-10-2014 Cocktail pentru petreceri: Halloween Grog
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Amestec pentru sosuri italiene

 

Aproape orice reteta pe baza de sos de rosii pentru paste contine busuioc, oregano si patrunjel. Decat sa cumperi amestecul deja de la magazin, mai bine pregatesti unul acasa, in care sa adaugi si note piperate si picante care sa dea gust si altor feluri de mancare italiene. Il poti folosi apoi si pentru amestecuri de carne tocata pentru chiftele sau pentru pizza.

Ingrediente:

2 linguri frunze uscate de oregano
1 lingura frunze uscate de busuioc
1 lingura frunze uscate de patrunjel
1 lingura pudra de usturoi
1 lingurita zahar
1 lingurita sare
¼ lingurita piper negru
¼ lingurita pudra de chili/fulgi de chili zdrobiti

Mod de preparare:

Amesteca bine toate ingredientele si pastreaza-le intr-un recipient inchis etans.

sursa: foodstory

Articole despre: +piper negru
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri