• 12-09-2014 Paste cu fructe de mare si busuioc
• 12-09-2014 Ciuperci umplute cu parmezan
• 12-09-2014 10 secrete din industria alimentara care pot provoca decesul
• 12-09-2014 Supa cu cartofi copti si bacon
• 12-09-2014 Reteta usoara de ratatouille
• 11-09-2014 Cartofii si beneficiile lor pentru sanatate
• 11-09-2014 Prajitura cu lapte
• 11-09-2014 Uite asa se face supa egipteana cu rosii
• 11-09-2014 Prajitura cu morcovi si topping de nuci
• 11-09-2014 Placinta cu legume de toamna
• 10-09-2014 Cum se face supa de morcovi?
• 10-09-2014 Sfaturi culinare: cum se fac ouale ochiuri perfecte
• 10-09-2014 Sfaturi pentru gatit panna cotta
• 10-09-2014 Cea mai buna prajitura cu mere
• 10-09-2014 Dovlecei zucchini umpluti
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Amestec pentru sosuri italiene

 

Aproape orice reteta pe baza de sos de rosii pentru paste contine busuioc, oregano si patrunjel. Decat sa cumperi amestecul deja de la magazin, mai bine pregatesti unul acasa, in care sa adaugi si note piperate si picante care sa dea gust si altor feluri de mancare italiene. Il poti folosi apoi si pentru amestecuri de carne tocata pentru chiftele sau pentru pizza.

Ingrediente:

2 linguri frunze uscate de oregano
1 lingura frunze uscate de busuioc
1 lingura frunze uscate de patrunjel
1 lingura pudra de usturoi
1 lingurita zahar
1 lingurita sare
¼ lingurita piper negru
¼ lingurita pudra de chili/fulgi de chili zdrobiti

Mod de preparare:

Amesteca bine toate ingredientele si pastreaza-le intr-un recipient inchis etans.

sursa: foodstory

Articole despre: +piper negru
loading...
Realitatea.net
Libertatea.ro

Video Stiri