• 29-07-2014 Toast cu pasta de avocado
• 29-07-2014 Salata satioasa cu branza si pepene
• 29-07-2014 Reteta de parfait rapid
• 29-07-2014 INEDIT: Dieta de slabit pentru barbati
• 29-07-2014 Reteta de cheesecake cu lichior de cafea
• 28-07-2014 Cel mai simplu sandvis
• 28-07-2014 Gustare cu ciuperci, spanac si carne
• 28-07-2014 Cum sa racesti RAPID o sticla de vin!
• 28-07-2014 5 trucuri ca sa gatesti pe racoare
• 28-07-2014 Sandvis fara paine
• 28-07-2014 Sandvis cu carne si vinete
• 25-07-2014 Reteta de pizza cu parmezan si rosii
• 25-07-2014 Crap la cuptor cu usturoi
• 25-07-2014 Mit demontat: fructele si legumele NU te ajuta sa slabesti!
• 25-07-2014 Sfaturi pentru facut clatite
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Amestec pentru sosuri italiene

 

Aproape orice reteta pe baza de sos de rosii pentru paste contine busuioc, oregano si patrunjel. Decat sa cumperi amestecul deja de la magazin, mai bine pregatesti unul acasa, in care sa adaugi si note piperate si picante care sa dea gust si altor feluri de mancare italiene. Il poti folosi apoi si pentru amestecuri de carne tocata pentru chiftele sau pentru pizza.

Ingrediente:

2 linguri frunze uscate de oregano
1 lingura frunze uscate de busuioc
1 lingura frunze uscate de patrunjel
1 lingura pudra de usturoi
1 lingurita zahar
1 lingurita sare
¼ lingurita piper negru
¼ lingurita pudra de chili/fulgi de chili zdrobiti

Mod de preparare:

Amesteca bine toate ingredientele si pastreaza-le intr-un recipient inchis etans.

sursa: foodstory

Articole despre: +piper negru
loading...

Video Stiri