• 31-08-2015 Reteta de budinca de branza
• 31-08-2015 Reteta de fasole verde cu usturoi
• 31-08-2015 Conopida gratinata - mod de preparare
• 31-08-2015 Vinete la cuptor cu branza
• 31-08-2015 Chiftele de cartofi - aperitiv rapid
• 31-08-2015 Mancarica de ardei copti - cum se face
• 31-08-2015 Prajitura cu mere rapida
• 28-08-2015 Cum se curata ardeii copti mai usor
• 28-08-2015 Gogosi umplute cu branza
• 28-08-2015 Aperitiv rapid: inele de calmar umplut
• 28-08-2015 Tocanita de inimi de pui
• 28-08-2015 Rulouri cu carnaciori si varza
• 27-08-2015 Rulouri cu sunca si branza
• 27-08-2015 Sandvis cald cu crema de branza
• 27-08-2015 Dovleac umplut cu carne la cuptor
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Amestec pentru sosuri italiene

 

Aproape orice reteta pe baza de sos de rosii pentru paste contine busuioc, oregano si patrunjel. Decat sa cumperi amestecul deja de la magazin, mai bine pregatesti unul acasa, in care sa adaugi si note piperate si picante care sa dea gust si altor feluri de mancare italiene. Il poti folosi apoi si pentru amestecuri de carne tocata pentru chiftele sau pentru pizza.

Ingrediente:

2 linguri frunze uscate de oregano
1 lingura frunze uscate de busuioc
1 lingura frunze uscate de patrunjel
1 lingura pudra de usturoi
1 lingurita zahar
1 lingurita sare
¼ lingurita piper negru
¼ lingurita pudra de chili/fulgi de chili zdrobiti

Mod de preparare:

Amesteca bine toate ingredientele si pastreaza-le intr-un recipient inchis etans.

sursa: foodstory


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +piper negru
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau