• 28-01-2015 Chec cu stafide
• 28-01-2015 Farfurii cu aperitive aranjate SPECTACULOS - FOTO
• 28-01-2015 Paine umpluta cu branza
• 28-01-2015 Paine cu branza si masline
• 28-01-2015 Gratin de cartofi cu parmezan
• 27-01-2015 Friptura din piept de pui
• 27-01-2015 Rulouri cu mar si scortisoara
• 27-01-2015 Paste cu ton la cuptor
• 27-01-2015 Ciorba de perisoare - reteta preferata a lui Klaus Johannis
• 27-01-2015 Branza marinata
• 27-01-2015 Cartofi copti in coaja
• 27-01-2015 Briose cu cirese
• 27-01-2015 Mousse de ciocolata cu capsuni
• 27-01-2015 Prajitura cu biscuiti Oreo si ciocolata alba
• 27-01-2015 Prajitura cu lamaie si unt
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Amestec pentru sosuri italiene

 

Aproape orice reteta pe baza de sos de rosii pentru paste contine busuioc, oregano si patrunjel. Decat sa cumperi amestecul deja de la magazin, mai bine pregatesti unul acasa, in care sa adaugi si note piperate si picante care sa dea gust si altor feluri de mancare italiene. Il poti folosi apoi si pentru amestecuri de carne tocata pentru chiftele sau pentru pizza.

Ingrediente:

2 linguri frunze uscate de oregano
1 lingura frunze uscate de busuioc
1 lingura frunze uscate de patrunjel
1 lingura pudra de usturoi
1 lingurita zahar
1 lingurita sare
¼ lingurita piper negru
¼ lingurita pudra de chili/fulgi de chili zdrobiti

Mod de preparare:

Amesteca bine toate ingredientele si pastreaza-le intr-un recipient inchis etans.

sursa: foodstory

Articole despre: +piper negru
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau