• 28-05-2015 Supa de curcan cu taitei de casa
• 28-05-2015 Cartofi copti cu usturoi si rosii
• 28-05-2015 Pui cu paste
• 28-05-2015 Cheesecake cu capsuni fara coacere
• 28-05-2015 Supa de ciocolata cu coniac
• 27-05-2015 Prajitura Nanaimo - reteta si sfaturi de gatit
• 27-05-2015 Mancarica de vinete cu rosii
• 27-05-2015 GRESEALA pe care o fac gospodinele atunci cand gatesc CIORBA
• 27-05-2015 Placinta de cartofi cu branza
• 27-05-2015 Cartofi la cuptor cu smantana si branza
• 26-05-2015 Cei mai buni carnaciori cu sos
• 26-05-2015 Rulouri cu sunca si branza
• 26-05-2015 Legume la cuptor cu carnaciori
• 26-05-2015 Budinca crema vanilie
• 26-05-2015 Cheesecake cu capsuni
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme

Amestec pentru sosuri italiene

 

Aproape orice reteta pe baza de sos de rosii pentru paste contine busuioc, oregano si patrunjel. Decat sa cumperi amestecul deja de la magazin, mai bine pregatesti unul acasa, in care sa adaugi si note piperate si picante care sa dea gust si altor feluri de mancare italiene. Il poti folosi apoi si pentru amestecuri de carne tocata pentru chiftele sau pentru pizza.

Ingrediente:

2 linguri frunze uscate de oregano
1 lingura frunze uscate de busuioc
1 lingura frunze uscate de patrunjel
1 lingura pudra de usturoi
1 lingurita zahar
1 lingurita sare
¼ lingurita piper negru
¼ lingurita pudra de chili/fulgi de chili zdrobiti

Mod de preparare:

Amesteca bine toate ingredientele si pastreaza-le intr-un recipient inchis etans.

sursa: foodstory


Urmareste CULINAR.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +piper negru
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau