News Flash:

Amestec pentru sosuri italiene

14 Mai 2013
926 Vizualizari | 0 Comentarii
Aproape orice reteta pe baza de sos de rosii pentru paste contine busuioc, oregano si patrunjel. Decat sa cumperi amestecul deja de la magazin, mai bine pregatesti unul acasa, in care sa adaugi si note piperate si picante care sa dea gust si altor feluri de mancare italiene. Il poti folosi apoi si pentru amestecuri de carne tocata pentru chiftele sau pentru pizza.

Ingrediente:

2 linguri frunze uscate de oregano
1 lingura frunze uscate de busuioc
1 lingura frunze uscate de patrunjel
1 lingura pudra de usturoi
1 lingurita zahar
1 lingurita sare
¼ lingurita piper negru
¼ lingurita pudra de chili/fulgi de chili zdrobiti

Mod de preparare:

Amesteca bine toate ingredientele si pastreaza-le intr-un recipient inchis etans.

sursa: foodstory
piper negru
Distribuie:  
Incarc...

Libertatea.ro

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2016 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2498 (s) | 24 queries | Mysql time :0.018144 (s)