News Flash:

Am facut o umplutura pentru prajitura cu mere. A iesit demential de buna. Incercati cea mai buna reteta!

12 Ianuarie 2017
33682 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
200 gr faina
3 linguri de frisca
600 gr mere
putina sare
3 oua
125 gr unt
125 gr zahar
1 plic de zahar vanilat
3 lingurite praf de copt
50 gr suc de lamaie

Pentru umplutura:
75 gr zahar
200 gr smantana
1 lingura de pudra de zahar
2 oua

Mod de preparare:

1. Freaca sarea, untul, zaharul si zaharul vanilat.
2. Adauga in compozitie cate un ou.
3. Amesteca faina cu praful de copt.
4. Incorporeaza faina in mixul cu ou, apoi pune si frisca. Omogenizeaza usor.
5. Unge o tava cu putin unt, tapeteaz-o cu hartie de copt si pune in ea aluatul.
6. Spala si curata merele, dupa care taie-le in cubulete si stropeste-le cu zeama de lamaie.
7. Presara merele in aluat, apasandu-le usor.
8. Baga tava in cuptorul incins la 175 de grade Celsius, pentru circa 12 minute.

Umplutura:
9. Intre timp amesteca zaharul cu smantana si ouale. Mixeaza-le bine.
10. Scoate prajitura, toarna umplutura peste ea si bag-o inapoi. De data aceasta, pentru vreo 40-50 de minute.
11. Serveste prajitura cu zahar pudra.

prajitura mere prajitura umplutura prajitura smantana
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Erwin  | #1157
asta numai "umplutura" nu se numneste...
dar pare interesant de incercat
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1754 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018771 (s)

loading...