News Flash:

Afla secretul celor mai apetisante si delicioase parjoale

12 Ianuarie 2017
8570 Vizualizari | 0 Comentarii
Afla secretul celor mai apetisante si delicioase parjoale

Ingrediente
:

1- 1.5 kg carne tocata de porc si vita
3- 4 cartofi medii
3-4 cepe medii
1 chifla medie
1 ou
1 pahar de lapte
1 lingura de mustar
sare
piper negru, proaspat rasnit

Mod de preparare:

1. Se pune chifla la inmuiat in lapte.
2. Se curata cartofii si ceapa, se spala, apoi se taie marunt si se trec prin masina de tocat carne.
3. Se amesteca chifla stoarsa cu carnea, oul, cartofii si ceapa. Se potriveste totul de sare si piper.
4. Peste compozitie se pune mustarul, apoi o lingura de ulei.
5. Se incinge restul de ulei.
6. Se ia cate o lingura din compozitie, se modeleaza intre palmele ude si se pune la prajit pe ambele parti.

carne parjoale reteta parjoale chiftelute
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2102 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012413 (s)

loading...